icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

vanea
16. led 2017

@evzenie2016 Ahooj, no asi z té bolesti a toho špinění:/ dneska teda zatím nešpiním, ale uvidím..no a bolí to stejně jako před MS, jenom možná ne tak silně..tak se mi to zdá takové ..divné:X

vanea
16. led 2017

@terka228 no to vypadá taky nadějně, já nechápu, kde by se tam vzala ta ovu podle doktorky...fakt by mně zajímalo, co tam viděla O.o

simi1510
16. led 2017

Muj graf k dnesku, jen teplota je měřena o dve hodiny dříve...

vanea
16. led 2017

@simi1510 to vypadá na ovu dneska nebo zítra!! držím palce!!

radunkap
16. led 2017

Ahojte, máte někdo zkušenosti s Clostilbegyt?

terka228
16. led 2017

@vanea máš nádherný graf,taky bych tomu dávala velké šance😀

evzenie2016
16. led 2017

@dasa.77 co Ty na výzvu od @vanea? Jsi jí v patách? 🙂

evabeda
16. led 2017

@terka228 já čekám ve čtvrtek/pátek..ale snad nedojde.

terka228
16. led 2017

@evabeda určitě nedojde..

dasa.77
16. led 2017

@evzenie2016 Dobré ráno. Jsi mě rozesmála a nad hrafem od @vanea jsem se jen potutelně usmála. Já měřila dnes o 40 minut dřív než v posledních dnech ale píšu to,co jsem prostě naměřila. A to 36,9
Jinak by ta moje křivka měla stejně rovnou čáru jak její.
Takže ano,i tak jsem ji v patách. Hned se mi lépe vstávalo,když můžu s někým "soutěžit" 😀

dasa.77
16. led 2017

@vanea Ahoj, psala jsem Ti přece,že bolesti jako na MS jsem měla tehdy taky. (navíc je má většina holek) Pořád jsem si říkala,že teď už je to ono. Chodilo to ve vlnách a nepřišla. Takže hlavu vzhůru 😉

vanea
16. led 2017

@dasa.77 ja safra :D no tak třeba se nám oběma zadaříí, kéž by!:D a jako jo, ty bolesti..to bych ještě chápala,..ale co to špinění?

terka228
16. led 2017

@simi1510 Ahojky,pěkně klesla a připravuje se na ovu....dnes nebo zítra 😀

dasa.77
16. led 2017

@vanea Špinění může být taky..... narůžovělé třeba jen po WC,nebo jako hnědý výtok atd
Dokonce i slabounké krvácení. A taky nemůžeš vědět,zda nejsi ten případ,kdo by měl klidně měsíc,dva MS😉
Ber to tak,že pořád je šance a řekla bych,že větší pravděpodobnost,že to vyšlo,než že nevyšlo 🙂 Graf mluví za vše 😉

vanea
16. led 2017

@dasa.77 kdyby to tak bylo, tak bych docela čučela :D ale bylo by to supr..njn šance je, dokud nedorazí MS v plné kráse..zkusím zítra testík a uvidíme, jak to bude dneska probíhat se špiněním/nešpiněním a co bude zítra provádět graf..bych si to tak přála:X

jullli
16. led 2017

Ahoj holky vzdy jen prpcitam semtam napisi tak co myslite ze vecer bude uplne pozitivni nebo az zitra dnes 16dc tal brzo jsem ovu nikdy nemela ikdyz ja od rocniho mereni je tohle 3ovu :D dva dny poboliva spodek a dnes je to extrem levy vajecnik boli i pri beznem lezeni

evzenie2016
16. led 2017

@jullli Ahojda, mně se zdá dneska pozitivní. Navíc od včera ještě posílil. Ale uvidíš holt i zítra, co Ti ukáže. Každopádně, půjde-li to, já bych se snažením už neotálela 🙂

jullli
16. led 2017

@evzenie2016 dekuju tady ostrejsi fotka fotakem dnes urcite taky uz bylo tedy i vcera ale snad tim nic nezkazime ;)

gry
16. led 2017

@dasa.77 presne 😃Ale u prvniho tehu mi ovu ukazal jasne.

gry
16. led 2017

@kacitka16 Ahoj,kojim dceru (25mesicu) a prave jedu od Mudr.s potvrzenym tehu ☺

gry
16. led 2017

Holky, prave jedu od Mudr. Potvrzene delozni tehu, 4+4, kontrola za 14dni ( to uz by melo byt videt srdicko a tlouct). ☺

terka228
16. led 2017

@julli taky se mi zdá dnes pozitivní 🙂 Takže uvidíš, jestli zítra zeslábne 🙂

terka228
16. led 2017

@gry Mooooooc GRATULUJI !!!!😍❤

evzenie2016
16. led 2017

@gry no paradaaaaaa! Gratulujiiiiiii! 😍 A jak se povedlo "vánoční oznamování"?

radunkap
16. led 2017

@gry tak to je super! A taky se chci zeptat, co na to tatinek? Jakou mel radost? A pochopil hned seminka?🙂

vanea
16. led 2017

@gry no paráda!!!🙂)) moc gratuluju 🤰😍

simi1510
16. led 2017

@terka228 ale kdyz bych za ty dve hodiny připsala 0.2 bude to jako vcera :-/

vanea
16. led 2017

jinak holky já zatím nešpiním tak doufám, že už ani nebudu 🙏 :X nevím co to včera bylo...

gry
16. led 2017

@vanea Tiše začínám gratulovat,ale pst, at to nezakriknem 😉
@radunkap @evzenie2016 no holky, myslela jsem že ho trefim. Řízky, salát, stromeček, dárky pod stromečkem. Pes rozbaleno, dcera rozbaleno, manžel že se podívá po jídle, prej. ,,Květináče" ? Já nic Rozbaloval dál, našel semínka ,,To nemyslíš vážně" Tak jsem mu řekla ,, No tak to je ještě lepší reakci než prvně ( u první dcery) a pak mu to došlo. Myslel, že to dostal, aby přestal pěstovat debilní chili papričky. Měl velkou radost a prej je přesvědčen, že je to kluk 🙂

vanea
16. led 2017

ještě nee, to je ještě moc brzo na nějaké oslavy, testit zkusím zítra =)
@gry :D :D a tak to je super, to je snad lepší, než kdyby mu to hned došlo=D sis to mohla vychutnat :D

Strana