Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Ahojte, máte někdo zkušenosti s Clostilbegyt?
@evzenie2016 Dobré ráno. Jsi mě rozesmála a nad hrafem od @vanea jsem se jen potutelně usmála. Já měřila dnes o 40 minut dřív než v posledních dnech ale píšu to,co jsem prostě naměřila. A to 36,9
Jinak by ta moje křivka měla stejně rovnou čáru jak její.
Takže ano,i tak jsem ji v patách. Hned se mi lépe vstávalo,když můžu s někým "soutěžit" 😀
@vanea Špinění může být taky..... narůžovělé třeba jen po WC,nebo jako hnědý výtok atd
Dokonce i slabounké krvácení. A taky nemůžeš vědět,zda nejsi ten případ,kdo by měl klidně měsíc,dva MS😉
Ber to tak,že pořád je šance a řekla bych,že větší pravděpodobnost,že to vyšlo,než že nevyšlo 🙂 Graf mluví za vše 😉
@jullli Ahojda, mně se zdá dneska pozitivní. Navíc od včera ještě posílil. Ale uvidíš holt i zítra, co Ti ukáže. Každopádně, půjde-li to, já bych se snažením už neotálela 🙂
@evzenie2016 dekuju tady ostrejsi fotka fotakem dnes urcite taky uz bylo tedy i vcera ale snad tim nic nezkazime ;)
Holky, prave jedu od Mudr. Potvrzene delozni tehu, 4+4, kontrola za 14dni ( to uz by melo byt videt srdicko a tlouct). ☺
@gry no paradaaaaaa! Gratulujiiiiiii! 😍 A jak se povedlo "vánoční oznamování"?
jinak holky já zatím nešpiním tak doufám, že už ani nebudu 🙏 :X nevím co to včera bylo...
@vanea Tiše začínám gratulovat,ale pst, at to nezakriknem 😉
@radunkap @evzenie2016 no holky, myslela jsem že ho trefim. Řízky, salát, stromeček, dárky pod stromečkem. Pes rozbaleno, dcera rozbaleno, manžel že se podívá po jídle, prej. ,,Květináče" ? Já nic Rozbaloval dál, našel semínka ,,To nemyslíš vážně" Tak jsem mu řekla ,, No tak to je ještě lepší reakci než prvně ( u první dcery) a pak mu to došlo. Myslel, že to dostal, aby přestal pěstovat debilní chili papričky. Měl velkou radost a prej je přesvědčen, že je to kluk 🙂

@evzenie2016 Ahooj, no asi z té bolesti a toho špinění:/ dneska teda zatím nešpiním, ale uvidím..no a bolí to stejně jako před MS, jenom možná ne tak silně..tak se mi to zdá takové ..divné:X