Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228 včera byl negativní koukám... a dnes jsi 12DPO a už dušík
těší mě,že jsem od samého začátku říkala,že vyhodnocení na UTZ a nové doktorky je nesmysl. Docela bych chtěla vidět její protažený obličej....kdybys přišla třeba po týdnu s tím,že chceš potvrdit těhotenství na UTZ 😀
Ahoj holky,nestíhám číst,natož reagovat.Manžel chřipku,syn neštovice,já celý dny žaludek na vodě a teď o ně o oba pečovat.U mě nic nového,teď v 10tt,příští Út kontrola.Tady se to ale pěkně rozjelo.Takže gratulka všem novým těhulkám,snažilkám brzké //.
@terka228 mám z tebe radost,tentokrát to určo výjde,graf máš ukázkový.Jsem pak zvědavá na reakci doktorky.
@radunkap to je dobře, aspoň máš hned veselejší den, to já se tu akorát nervuju :D
@dasa.77 hele něco podobného už tu bylo s manželem, když jsem mu vysvětlovala, že jsem teoreticky ve 4tt :D :D (MS mi začala 19.12) že sice jsme počali na 3 krále (od toho to počítám já), ale doktor to bude počítat od poslední MS. Víš co mi na to řekl?:D Prý počkej počkej...ale to jsem byl na služebce!! proč to měníš?:D :D teďka mu v tom udělám už úplně guláš chudákovi :D ale jako jasně no...nechápu tady ty tabulky..přece to mají počítat od početí, když ho žena zná..což já znám, pak už nic nebylo:D
@terka228 kraaaasnyyy graaaaaf Teriiii! A ten progesteron se bere do cca 12. týdne, než fci žlutého tělíska převezme placenta. Teda da se vysadit i dřív, ale prevence je prevence 🙂
No ale ženy než já vás od rána dočetla, tak nejen že už v tom mám guláš kdo co, ale už jste o další dvě stránky dál 😎

@terka228 pokud dusik bude silit tak bych progesteron nevysazovala