icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

vanea
19. led 2017

@terka228 Ahooj, dušíci jsou krásní, všecko vidím ! 🙂) z té teploty bych si nic nedělala, taky mi to klesá, navíc se o 5 stupňů ochladilo zase, tak třeba to je i tím🙂

jinak mně se už vybily oba clearblue testíky, a tak mně napadlo jeden vypitvat =D tak kdyby někoho zajímala podrobná pitva testu i s vysvětlením čar, klidně přidám:D :D

vanea
19. led 2017
jullli
19. led 2017

@simi1510 aha a tehu jsi nedelala? :D precejen predtim jsi mela ducha

simi1510
19. led 2017

@vanea mas krasny graf! 🙂

dasa.77
19. led 2017

@simi1510 ten graf je vážně divný

simi1510
19. led 2017

@jullli zkusila jsem ho vcera, šle nic

jullli
19. led 2017

@vanea jasne pridej jsem zvedava :D

simi1510
19. led 2017

@dasa.77 takovyto cyklus jsem tedy nikdy vazne pred tim nemela. Uvidime, co bude zitra no :-/

dasa.77
19. led 2017

@vanea já chci,já chci😀

jullli
19. led 2017

@simi1510 noo tak tenhle mes mas hodne divny.. Jeste me napadlo nechces si zitra skocit jako samoplatce na krev na prpgesteron? Kde ti zjisti jestli ovu byla? U nas to jde a jsem za to rada bohuzel odjizdome zitra k nasim jinal bych sla taly

simi1510
19. led 2017

@jullli pockam jeste co zitra, vcera bylo "tepleji" nez dneska, koukám ze je venku -11, vcera bylo ani ne -6, tak we nejak překvapit ... a pri nejhorším se zkusim objednat k doktorovi pak

vanea
19. led 2017

@simi1510 jj, teď aby tak hezky vydržel:D jak vlastně mají vypadat grafy po otěhotnění? O.o já vždycky našla jen takové ty "vítězné" grafy, kde byly zelené akorát tak tři , čtyři dny..víc ne:/

a tedy přidáám:D níže se můžete pokochat vysvětlením pitvy clearblue testu a fotkou toho mého předvčerejšího, včera jsem netestila🙂

vanea
19. led 2017

@dasa.77 Hele jsem výborná, neudržela jsem nakonec jazyk za zuby :X mluvila jsem s doktorem a vyptával se mně na cyklus a všecko možné, tak jsem tak napůl omylem plácla, že jsem měla tu MS už 19.12 a ovulaci až 6.1..ale naštěstí zněl při smyslech, říkal že nooo tak to je jasný, to bysme tam nic neviděli, když to máte zase posunuté..srdíčko uvidíme až 3.2, takže jsem objednaná až takto 🙂 tak doufám, že mně nebude škatulkovat a hlavně doufám, že bude všecko v pořádku:X mám z toho furt husinu:D

radunkap
19. led 2017

@kotito ja bych zavolala, za to nic nedas🙂 Jinak co cysty? Co ti psaly holky? OK ci ne?

simi1510
19. led 2017

@vanea tak super 🙂 a diky za pitvu grafu 😃

dasa.77
19. led 2017

@vanea pokud si to zapsal a bude si to pamatovat 😀
a k tomu testu...nemohla jsi to otočit? Děláš mi v tom guláš...

vanea
19. led 2017

takto lepšíí?:D

vanea
19. led 2017

líp už to neotočím, to bych to musela jinak vyfotit a to už je v košisku :D ten spodní je blbě otočený no:X ale tak..snad to jde poznat:X

dasa.77
19. led 2017

@vanea ne😀 ale v pohodě,z popisku chápu,jak test funguje 😀 ale na fotce mě mate,která čárka je která,když jsou testy posunuté😝

jooo,a je problém vyřešen,říkala jsem si,že ten proužek nesedí 😀

kotito
19. led 2017

@radunkap jj volala jsem tam a můžu zobat ten femibion. Co se cyst týče ... tak vznikají většinou při dlouhodobějším užívání, co jsem vyčetla . No je to buď a nebo. Já to dýl než 3 měsíce užívat nebudu. Než to do sebe dlouhodobě ládovat budeme mít prcka jednoho. Mám svoje tělo ráda . Budu vědět, že jsme to zkoušeli a prostě to být nemělo

dasa.77
19. led 2017

@vanea ale ještě bys to mohla spravit v programu 🙂 😂 rozdělit,jeden otočit a pak zase spojit

vanea
19. led 2017

@dasa.77 to víš že jooo, přesně tak jsem chtěla trávit dnešní ráno , otáčet testíky v programu :D a šmírovala jsem ti graf v jiné skupince, ty přímo letíš do výšin! - vypadá krásně! kdy čekáš/nečekáš ms?:X

jullli
19. led 2017

Holky teplota uz je krasne nahore a sedi opravdu ten 16-17dc na ovu ale proc ten zeleny je stale tak silny? To mam tolik toho lh hormonu? Nebo ty testy tak citlive. Jsou delane ze stejne moci ted

simi1510
19. led 2017

Tak muj dnesni ovu...

vanea
19. led 2017

@jullli má moc barviva podle mně...každý test je malinko jiný, základ je měřit vždy stejnou značkou, abys měla nějaké skutečně validní porovnání =) sama vidíš, že ten růžový už je slabší, přitom je to dělané stejně🙂 takže je prostě jen hodně citlivý a má moc barviva...takže bych si toho už nevšímala, nebo měřila něčím jiným🙂

judge
19. led 2017

Můj graf.ovulacni testy.jen ta teplota je nějaká nízká.

simi1510
19. led 2017

@vanea no vidíš 😀 @jullli to ukáže silnější čárku a já už mám slaboulinkou, že to spíš pak je jak ryska 😀

zatímco její graf je ukázkový, můj je zvláštní 😀

simi1510
19. led 2017

@judge tak ovu po pozitivním testu nastává do cca 48 hodin, tudíž je ještě čas na to, aby proběhla a teplota stoupla 🙂

jullli
19. led 2017

@simi1510 ja chci ten tvuj test :D chci ho taky tak slaby :D treba se zitra zase zvedne a bude to jen dnes tak nizko ;) tebe znepokojuje teplota me testy :D to je des :D

simi1510
19. led 2017

@jullli každého něco 😀 někdo má nízkou teplotu a test slabý, někdo vysokou teplotu a silný test, někdo vysokou teplotu a těhu bílý... 😀 máme to těžké 🙂

Uvidíme, co se stane zítra no

Strana