Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Holky, ovu testy před ms zase sílí? Jakože jestli je to normální...
@terka228 Vzpomínáš na můj první pokus? A to už se jásalo, že to tam je 🙂 Tak moc držím pěsti, ať zase poskočí. Jen mysli na to, že píší, že to skáče tak přes dva dny, tak se nelekat, kdyby zítra stejný duch ještě! 🙂 Ale je to kráááááááásnýýýýýýýýý!
Ahoj holky. Tak sem volala k dr... říkal mi at počkám na MS , a pak mě objednají a že se na tu moji ovulaci podíváme..
Jen to stejně nechápu jsem 32 DC a na ovu testu mám za celý měsíc nejsilnější čárku. Není pozitivní ,ale předtím jsem měla jen sabě viditené duchy a ted zesílila -- Tak v tom aby se čert vyznal...
Tak sem si dva večery pobrečela ,a už je mi trochu lépe psychicky..
@simi1510 no právě toť otázka.. já tomu nerozumím pokud byhc měla ovu teprve ted tak byhc pak cyklus musela mít snad 50 ti denní když jsem teď 32 DC ☹
počká týden když nepřijde tak uvidím třeba bych ho ukecala na vyvolávačku...
ovu hlen normálně mám tak já už nevím nevyznám se v sobě
@evzenie2016 Děkuji za podporu...to víš, jak je ta nejistota hrozná na začátku 🙂 Ale furt mě bolej prsa a dnes nevolno z hladu, tak snad se tam fazolečka udrží 🙂
@volfikovi to já v sobě tento cyklus taky ne hele ☹
ale jednou se mi toto stalo před cca 2 roky, že jsem brala gynex a prostě na začátku listopadu ms byla a další přišla až pak v lednu, dle bt ovu nebyla v listopadu/prosinci, byla až později...
nevím jak to chodí u doktora, když není ms, ale nebyla ovu, nebo ta ovu je pak takováto....
Držím pěsti!
@evzenie2016 jinak počkám do podndělka ,a když bude vše dobré, cinknu doktorce na krev.
@terka228 Udržíííí, moooc držím všechnooo! A bašti pořádně, ať má tělo dost síly vyvíjet novou fazolku!
@vanea jooo,to kdybych věděla
U mě není LF vždy stejně dlouhá,ale většinou když mám dřív ovulaci (jako že teď u mě byla dřív), tak je i LF kratší. Nedokážu si to vysvětlit. Pokud je ovulace až kolem 30DC a později,tak LF se mi natáhne na 16-18 dnů. Takhle počítám,že bude těch 15dní. Takže nejdřív v neděli. Poslední termín příští týden v úterý.😝
Já měla v pátek na TT ducha, v neděli též a v úterý už slabší. A včera po 9 dnech zpoždění mrcha dorazila :( Snažíme se od července..

@vanea jasne taky si myslim ze vic barviva, testuju bezne ruzovima ale rikam zrovna toho 17dc dosly a vcera mi zase prisly ty me tak jsem zkousela oboje abych videla rozdil. Kazdopadne asi budu testovat jen tema ruzovima abych se zbytecne nematla. Ale kdyz pak clovek vidi treba u simi ze ji to funguje opravdu tak ze uz slabne tak se bojim co se deje :D kazdopadne ted odjizidme na vikend ten si uziju a v utery jdu na krev jestli opravdu probehla... Driv jsem chodila kazdy mes ted jen opravdu pokud si myslim ze ovu byla