icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

jullli
19. led 2017

@vanea jasne taky si myslim ze vic barviva, testuju bezne ruzovima ale rikam zrovna toho 17dc dosly a vcera mi zase prisly ty me tak jsem zkousela oboje abych videla rozdil. Kazdopadne asi budu testovat jen tema ruzovima abych se zbytecne nematla. Ale kdyz pak clovek vidi treba u simi ze ji to funguje opravdu tak ze uz slabne tak se bojim co se deje :D kazdopadne ted odjizidme na vikend ten si uziju a v utery jdu na krev jestli opravdu probehla... Driv jsem chodila kazdy mes ted jen opravdu pokud si myslim ze ovu byla

simi1510
19. led 2017

@jullli tak třeba se máchal déle, nebo ti klesá pomaleji hormon,... ono toho je hodně... 🙂

simi1510
19. led 2017

@jullli tady me předchozí mesice

jullli
19. led 2017

@simi1510 Treba to proste klesa pomaleji ;) snad to tedy nic neznnamena a neni problem

simi1510
19. led 2017

@jullli určitě ne 😉

jullli
19. led 2017

@simi1510 tobe to hned krasne klesne poslat ti me ovu testy tak se smejes :D ale u ruzovych mi to nedela hlavni je ze opravdu na zacatku cyklu mam testy uplne ciste a stoupaji postupne ted je to urco tim ze je to jina znacka

simi1510
19. led 2017

@jullli právě že předchozí cykly byly super... teplota ukázková, testy taky... ale teď zase ta teplota no, je otázka, jestli prostě přijde skutečně ta ms o víkendu, nebo jestli ovu skutečně byla, prodlouží se i LF fáze a ms přijde později...

jullli
19. led 2017

@simi1510 a nejake pms priznaky? Myslim ze to byla a muze to byt cokoliv zima ted dela hodne takze bych tekla ze se ti to prodlouzi jak dlouhou mas lf?

jullli
19. led 2017

@terka228 me tak napadlo rikala jsi ze jsi digi mela negativni zkus ho rozpitvat jako vanea ;)

simi1510
19. led 2017

@jullli měla bych mít cca nějakých 11 dní

ani nevím, jen 2 dny mám pocit nevolnosti (to jsem měla ale i před ovulkou), včera jsem si přišla, že vypadám jak těhotná, jak jsem měla břicho 😀

ale jinak nevím... uvidíme hold co bude 🙂

Hold je tento měsíc zakletý 😀

deli_lah
19. led 2017

Holky, ovu testy před ms zase sílí? Jakože jestli je to normální...

terka228
19. led 2017

@dasa.77 ty jsi ale taky míň DPO....posílám ještě snad lépe nafoceno.....okem je vidět dobře😊

simi1510
19. led 2017

@deli_lah před ms je možné, že můžeš mít čárku, ale v některých případech ti to může indikovat i těhotenství.

Mě třeba v létě ovu test ukázal těhu 🙂

simi1510
19. led 2017

@terka228 mám z tebe radost!!!!! Ať jen a jen sílí!!!

evzenie2016
19. led 2017

@terka228 Vzpomínáš na můj první pokus? A to už se jásalo, že to tam je 🙂 Tak moc držím pěsti, ať zase poskočí. Jen mysli na to, že píší, že to skáče tak přes dva dny, tak se nelekat, kdyby zítra stejný duch ještě! 🙂 Ale je to kráááááááásnýýýýýýýýý!

volfikovi
19. led 2017

Ahoj holky. Tak sem volala k dr... říkal mi at počkám na MS , a pak mě objednají a že se na tu moji ovulaci podíváme..
Jen to stejně nechápu jsem 32 DC a na ovu testu mám za celý měsíc nejsilnější čárku. Není pozitivní ,ale předtím jsem měla jen sabě viditené duchy a ted zesílila -- Tak v tom aby se čert vyznal...

Tak sem si dva večery pobrečela ,a už je mi trochu lépe psychicky..

simi1510
19. led 2017

@volfikovi teď ale taky asi otázka, kdy ti ta ms přijde, ne? Jedině, že by se ti prodloužil komplet cyklus a ovu byla na cestě až teď?

volfikovi
19. led 2017

@simi1510 no právě toť otázka.. já tomu nerozumím pokud byhc měla ovu teprve ted tak byhc pak cyklus musela mít snad 50 ti denní když jsem teď 32 DC ☹
počká týden když nepřijde tak uvidím třeba bych ho ukecala na vyvolávačku...
ovu hlen normálně mám tak já už nevím nevyznám se v sobě

terka228
19. led 2017

@evzenie2016 Děkuji za podporu...to víš, jak je ta nejistota hrozná na začátku 🙂 Ale furt mě bolej prsa a dnes nevolno z hladu, tak snad se tam fazolečka udrží 🙂

simi1510
19. led 2017

@volfikovi to já v sobě tento cyklus taky ne hele ☹

ale jednou se mi toto stalo před cca 2 roky, že jsem brala gynex a prostě na začátku listopadu ms byla a další přišla až pak v lednu, dle bt ovu nebyla v listopadu/prosinci, byla až později...

nevím jak to chodí u doktora, když není ms, ale nebyla ovu, nebo ta ovu je pak takováto....

Držím pěsti!

terka228
19. led 2017

@evzenie2016 jinak počkám do podndělka ,a když bude vše dobré, cinknu doktorce na krev.

evzenie2016
19. led 2017

@terka228 Udržíííí, moooc držím všechnooo! A bašti pořádně, ať má tělo dost síly vyvíjet novou fazolku!

dasa.77
19. led 2017

@vanea jooo,to kdybych věděla
U mě není LF vždy stejně dlouhá,ale většinou když mám dřív ovulaci (jako že teď u mě byla dřív), tak je i LF kratší. Nedokážu si to vysvětlit. Pokud je ovulace až kolem 30DC a později,tak LF se mi natáhne na 16-18 dnů. Takhle počítám,že bude těch 15dní. Takže nejdřív v neděli. Poslední termín příští týden v úterý.😝

dasa.77
19. led 2017

@judge Teplota nízká není. Podle mě ovulace teprve proběhne. Uvidíš,že teplota zítra zase stoupne 😉

dasa.77
19. led 2017

@simi1510 UFF! a já si myslela,že když jsem vyplácala na jeden cyklus 16 ovu testů od 11.do 24DC, že je to moc a jsem divná 😀

dasa.77
19. led 2017

@terka228 no a já právě na svých testech vidím jen to málo,co máš ty na testu po nafocení a ještě když si to nezvětším.
Jinak jsem postřehla,že používáš testy COMFORT,já taky...ale očividně máš jiné než já. Můj je zelený a bez postisku

terka228
19. led 2017

@dasa.77 aha, tak já mám zelené Pepíno, ten jsem dnes taky dělala, ale tam nic, a pak jsem dělala LadyMAX a tam je dušínek, jako na těch Comfort první den ráno ...

dasinaa
19. led 2017

Já měla v pátek na TT ducha, v neděli též a v úterý už slabší. A včera po 9 dnech zpoždění mrcha dorazila :( Snažíme se od července..

terka228
19. led 2017

@dasinaa Taky jsem to tak už několikrát měla....teď doufám, že ten progesteron pomůže...

sedlackovak
19. led 2017

Ahoj holky dnešní ovu test,poradite?Nikdy jsem si je nedělala až teď, děkuji za rady

Strana