Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@simi1510 jj, teď aby tak hezky vydržel:D jak vlastně mají vypadat grafy po otěhotnění? O.o já vždycky našla jen takové ty "vítězné" grafy, kde byly zelené akorát tak tři , čtyři dny..víc ne:/
a tedy přidáám:D níže se můžete pokochat vysvětlením pitvy clearblue testu a fotkou toho mého předvčerejšího, včera jsem netestila🙂
@dasa.77 Hele jsem výborná, neudržela jsem nakonec jazyk za zuby :X mluvila jsem s doktorem a vyptával se mně na cyklus a všecko možné, tak jsem tak napůl omylem plácla, že jsem měla tu MS už 19.12 a ovulaci až 6.1..ale naštěstí zněl při smyslech, říkal že nooo tak to je jasný, to bysme tam nic neviděli, když to máte zase posunuté..srdíčko uvidíme až 3.2, takže jsem objednaná až takto 🙂 tak doufám, že mně nebude škatulkovat a hlavně doufám, že bude všecko v pořádku:X mám z toho furt husinu:D
líp už to neotočím, to bych to musela jinak vyfotit a to už je v košisku :D ten spodní je blbě otočený no:X ale tak..snad to jde poznat:X
@radunkap jj volala jsem tam a můžu zobat ten femibion. Co se cyst týče ... tak vznikají většinou při dlouhodobějším užívání, co jsem vyčetla . No je to buď a nebo. Já to dýl než 3 měsíce užívat nebudu. Než to do sebe dlouhodobě ládovat budeme mít prcka jednoho. Mám svoje tělo ráda . Budu vědět, že jsme to zkoušeli a prostě to být nemělo
@jullli má moc barviva podle mně...každý test je malinko jiný, základ je měřit vždy stejnou značkou, abys měla nějaké skutečně validní porovnání =) sama vidíš, že ten růžový už je slabší, přitom je to dělané stejně🙂 takže je prostě jen hodně citlivý a má moc barviva...takže bych si toho už nevšímala, nebo měřila něčím jiným🙂

@terka228 Ahooj, dušíci jsou krásní, všecko vidím ! 🙂) z té teploty bych si nic nedělala, taky mi to klesá, navíc se o 5 stupňů ochladilo zase, tak třeba to je i tím🙂
jinak mně se už vybily oba clearblue testíky, a tak mně napadlo jeden vypitvat =D tak kdyby někoho zajímala podrobná pitva testu i s vysvětlením čar, klidně přidám:D :D