Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@jullli jj je to max dělala jsem si dva před dvoma dnama a ten je nejsilnější
@jullli tento je úterý a ten druhý včera
@jullli a tento dnes
@terka228 na Pepínu dnes nic? A taky máš ty Pepíno tak hrozně tenký proužek? Já je koupila prvně,protože opravdu je vyprodáno. Ty nejlepší zmizely jak z DM,tak i z Albertu-hypermarketu. V lékárnách v okolí Clearblue vyprodán. Viděla jsem jen v jedné digitální,ale tam byla tak šílená řada,že jsem šla do pryč.
Takže jsem byla ráda,když jsem vůbec něco koupila,jen mě štve,že zrovna TYTO mnou neoblíbené značky.
Mamatest je "nový",v novém balení. Tak snad se zase polepšili a nedělají falešné duchy jak v poslední době. Nemám s nima zkušenosti,ale podle fotek,které jsem našla,tak tyto mají mnohem MÉNĚ barviva a taky tenší čárky.Dost dlouho trvalo,než se vůbec vybarvil a zmizela růžová mapa z testovacího pole.
@sedlackovak no,když je to MAX,tak by už mohl být dnes pozitivní,raději bych se už snažila dnes i zítra.Jestli zítra test zeslábne,tak byl dnes opravdu pozitivní a ovu bude zítra max. Pozítří...
Taže zítra foto sem a dnes už se pěkně tulte😀
@terka228 Terezko,jsem po samovolnym potratu,minulý měsíc to nevyšlo,tak jsem si je koupila na zkoušku,včera jsem měla s manželem sex,na dnešek ho přemluvím,ale zítra to už nevím ☹
@dasa.77 jo,taky mám Pepino tak slabé....a už jsem o nich četla,že ukazují až později,takže jsem to i čekala.Lepší je MAX,a tam dušík byl...o nových Mamatestech teď nic nevím,tak snad jsou OK 😉
Já ještě dělám ovu testy a dnes je téměř pozitivní....pošlu foto....potřebuji se furt ujišťovat😀a s ovutesty Pepino jsem moc spokojená,protože nejsou furt pozitivní,aspoň mně vyhovuji....Comfort jsem měla pořád pozitivní a tyhle ne.Ten jeden měsíc jsem testovala obouma,abych měla srovnání😉
@sedlackovak aha a máš i nějaké bolení břicha nebo jiné příznaky na ovu????přemýšlím,jestli tedy sex nenechat až na zítřek,protože 2dny před ovu a den ovu ,to by vycházeli super...a kdyby byla ovu až pozítří,tak by to vyšlo v den před ovu a to by bylo taky super....a máš ještě testy??? Tak udělej ještě jedem později večer,třeba v osm...jestli ještě sílí a nebo už třeba lehce zeslábne😉
@terka228 je mi blbě,bolí mě břicho prsa a chce se mi zvracet
@terka228 a ovu testů mám ještě 7sex jsem měla 13.15.18
@sedlackovak tak to zase vypadá,že by zítra ta ovu být mohla.Pak bych udělala test večer a dej sem foto.Jestli zrslábne,pak bych na to vlítla,a pokud bude stejný nebo silnější nechala bych to na zítřek....tak nejlépe ráno,ale to málo kdy vychází....
@terka228 ok v 7 večer to stačí a Terezko pak by stačil sex včera dneska a zítra?
@sedlackovak určitě a jestli máte sex obden, tak to je úplně v pohodě a stačil by i až zítra, abys muže nestrhala 😀 Všichni říkaj, že obden je to takřka na jistotu 🙂
Tak mám dneska holky pocit, že brzy asi vrhnu a navíc, jak když už mrcha jde... tak letím na wc a tam zjistím, že nic... s tím, jaký mám divný graf, si ani nemyslím, že by mimi vyšlo...
@dasa.77 já ji měla kolem toho jakoby "pozitivního" prvního testu, teď jak byly pozitivní natuty... ale že 2 dny v teorii po ovulce? Když odhlédnu případně od dnešního měření...? A v autě jsem myslela, že se uvařím (i když chlap to říkal taky), ale vůbec jsme netopili a já ještě měla otevřené okénko 😀
@terka228 Terezko tak ten jsem si dělala v 18.00
@sedlackovak tak drmaxe jsem takovy mela pozitivni takze testuj dal ale dnes pojisti ;)
@jullli pojistila včera,dneska a když budu hodná i zítra 😀 to by mohlo stačit né? 😀
jullli a toto není max ten první co jsem sem dávala byl max toto se jmenuje ovulacion nebo nějak takhle
@sedlackovak ovular? 🙂
@simi1510 jj ovular 😘
@sedlackovak tak už žhavíš postel a připravuješ se na muže? 🙂
@simi1510 ty vado,už to mám za sebou,řekla jsem mu že může na pivo tak hadry jen lítali 😀
@sedlackovak teď jsi mě dostala 😀

@simi1510 vím co na něj platí,pro pivko by aji umřel 😀 jak jsme skončili pěkně se napapal a mazal 😀

@sedlackovak mas nejake porovnani s dalsimi v tomhle cyklu? Za me jeste neni uplne ale pokid je to dr max tak ano ten ma tptiz hodne malo barviva