Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@radunkap určitě, něco tu lítá "vzduchem" =D já to třeba tento měsíc absolutně nečekala, zvlášť po prosinci, kdy jsem si fakt myslela, že to musí vyjít, měla jsem všechny příznaky, nádhernou ovulaci...(myšleno testíkama, fakt silné, nikdy to tak nebylo...) a MS přišla o týden dřív, takže jsem vůbec nevěděla, co tento cyklus přijde=))
páni, tady se to teda roztěhulkovalo :D to je super, moc všem gratuluji 🙂❤u nás taky přišlo na velký změny, začali jsme to s manželem řešit přírodní cestou. Byla jsem u paní cvičitelky, podle které mám hýbnutou páteř a pánev a povolené pánevní dno. Zaučila jsem se x cviků, které musím denně cvičit. K tomu pijeme nějaké bylinkové čajíčky. Mělo by se mi po 3měsících vše srovnat, i můj rozházený cyklus a bolestivá MS. K tomu jsme si koupili pejska, takže myslíme na jiný věci, než na otěhotnění 🙂 ❤
No ale i doufám, že se k vám brzo přidám 🙂 🙂 😘
@terka228 Já mám opravdu takovou radost! Úplně super. A mám radost nejen z toho samotného úspěchu, ale i z toho, že na domácím testování prostě něco je. Ať si dr. klidně říká, že je to nepřesné a kdesi cosi, ale evidentně minimálně Tobě to napovědělo dobře, kdy se snažit 🙂
@vanea Ahojda, jak je? Nezkoušela jsi tu appku, co jsem posílala? Já jsem na ní úplně úchylná. Je tam každý den povídání a já se vždycky ráno těším, jak to otevřu, přečtu si, jak dlouho už těhulím a nějakou tu dobrou radu nebo informaci, co je tam nachystaná 😀
@evzenie2016 ahooj, ale to víš že jo, koukám na to skoro pořád :D jsem ve stádiu sezamového semínka a mám tam na obrázku divnou žížalu :D :D a hrozně mně fascinuje, jak to utíká 🙂) dneska 5+0 , na clearblue 2-3🙂 k doktorovi 3.2. .. myslíš že už tam může být srdíčko? to bude dle MS 6+4, ale ovulka nebyla 14DC ale 18DC...takže jakoby 6+0...
a co tyyyyy?:D jak ti je, něco nového?🙂)
@vanea tak to jsem ráda, že nejsem samaaa, kdo si na tom ujíždí 🙂 Jinak dr viděl srdíčko už v 6+3, ale to na to ještě neupozorňoval moc, bylo to fakt malilinkaté. Takže definitivní potvrzení srdeční činnosti jsem měla v 7+3. Ale uvidííííííš, ono je to úchvatný tak jako tak 🙂 Já pomalu očíhávám ta odposlouchávací zařízení. Bych v tom břiše chtěla šmírovat 🙂 Jen jsem zapomněla, který výrobek to byl a to se tu uklikám, než to najdu 😂
@vanea Jo a jinak se pomalu začíná zlepšovat únava, což je fajn. Nic mi nebylo, ale často jsem šíleně unavená. Kdybych mohla spát furt, vůbec by mi to nevadilo. A docela jsem přibrala, ale tak uvidíme, jak dál. Třeba budu mít chvilku teď nabírací přestávku. Fajn je, že nevolnosti jsem měla tak cca týden a teď už je to dobré, tak snad i to vydrží. To teda nebylo nic moc a hlavně to bylo opravdu na celý den...žádné jen ráno. Jo a teda mimo břiška povyrostly i lepší části a to není vůbec špatné 😀 To bych si klidně nechala 😀
@evzenie2016 jo tak to se uklikáš :D nějaký doppler se to jmenovalo :D nebo je angelsounds , to tu teď někdo na bazárku prodává myslím 🙂
a únava odcházíííí, to je dobřeee..v kolikátém tt jsi vlastně?! vůbec nic nevím:D ! fajn že nevolnosti taky mizí, já se teď cítím jak mořský vlk, ale zatím jsem byla zvracet jen 2x naštěstí...takže jako ..taky se cítím docela dobře kupodivu 🙂) ale u mně je ještě brzo, na tady ty těhu srandy :D a bříško už ti roste teda?🙂 mně se prsa kulatí , ale nebolí to..manžel si teda všimnul:D prý se v té oblasti událo něco, o čem nevěděl:D
@vanea no, jsem zvědavá, jestli to vůbec najdu v naší žvanirně tady. Ale nevíš, kdo to sdílel? Nebyla to @kotito kdo dával, že bylo slyšet srdíčko opravdu brzy s tím přístrojem? A já teda nakonec nerhla ani jednou, fazolka jen houpala. Tak to jsem měla snazší 🙂 A bříško roste tak, že už mě táhnou kalhoty (ale v appce psali, že v tuhle dobu už to tak bude, tak se tím uklidňuji) a prsa bolela, ale rostla, teď už nebolí a vůbec nevím, proč jsem taková plná a větší nemohla mít celý život. Není to vůbec špatné 😀 Jinak když jsem to řekla našim tak táta říkal, že si všiml tak měsíc, že se mi mění postava. Tak oni ti chlapi na to opravdu asi mají oko 🙂
@evzenie2016 ty jo možná že to byla ona , tak třeba se ještě ozve :D a asi jo, mají na to čuch:D
jinak pro zvědavce (a šílence rozebírací:D) tady dávám porovnání mých clearblue testů po rozebrání (aneb co s nimi, když se jim vybije baterka?:D rozebrat!:D)
Ahoj holky jsem 11 dc... ovu ocekavam so-ne.. je tu nekdo s podobnymi vyhlidkami na vikend?😄
@terka228 Tery moc moc gratuluji!!! A přeji ať je vše v pořádku! ♥
@kastanek87
@strykova Holky, děkuji moc 🙂
@vanea @evzenie2016 holky o jaké aplikaci se to bavíte? 🙂 můžu poprosit název?
@misicka74 ahojda Pregnancy+ https://play.google.com/store/apps/details?id=c... 🙂
@misicka74 jinak koukám, že Ty jsi blizko se mnou. Já jsem dneska akorát 8+4 🙂

@terka228 Terko, to je paráda!! Moc moc gratuluju! Jen ať se udrží, co jsem tu začala chodit, tak jste se všechny snažily ty, @evzenie2016 @vanea a už jsou z Vás těhulky, snad Vás brzy doženu a budu taky mezi vámi..🙂