Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@simi1510 je mi divne od žaludku ale přitom bych porad jedla ;) jsem unavená, prsa mám větší tak o pul čísla a břicho boli jako na ms...tak zatím to vypadá nadějne, ale strach teda mám velký aby bylo vše ok..
no holky teda vy jste to rozjely!!! Prskněte na nás ostatní těhu bacil taky!!! Na mě směr Brno,prosím 🙂
@jullli děkuji. to doufám jsem teď 3 měsíce po revizi kvůli zamklemu tehu ve 12 tt. Tak jsem trošku vyplasena. Ale teď z toho mám dobrý pocit 🙂
@simi1510 až to budu mít od dr potvrzené, tak oprskám nějaké Pražské ulice :D :D
@arielka222 a náádhera!!!! to je rychlost, krásně sílí🙂) držím palečky, ať to všechno zdárně probíhá!! 😍
@arielka222 a muž je rád, že jsou větší ne? 😀 já je mám normálně větší... a doma nechce slyšet nic o zmenšování, kdyby náhodou jednou ... 😀
Holky nestíhám reagovat,doma na palici.Mladej neštovice,já nakonec brutál chřipka a antibiotika,manžel denně na stavbě-finišujeme,do měsíce stěhování.No a miminko?Dnes kontrola,dle UTZ 10+0 a 2,8cm.Vše v pořádku,screening na Valentýna.To bude lásky v jeden den.A snad už i ty nevolnosti ustoupí.
Jinak všem novým těhulkám gratulace,obzvláště @terka228,konečně a vítej mezi nás.Doufám,že další budou jen přibývat,těhu nákaza na této diskuzi opravdu funguje.A teď dovolte mi se pochlubit s našim ufounkem😍
@terka228 hele,začalo zase pěkně mrznout a to maličké se chtělo jen hlouběji zavrtat 😝
A co se týče sestřičky v telefonu...stává se to často.Věřím,že volajících je hodně a ona to bere prostě "jen" jako práci. Ta moje je taky někdy v telefonu "jak na cizí",ale přijdu tam a je hrozně fajn,dokáže uklidnit,zavtipkovat...
Mám stejného doktora tak 15 let 😀 sestřiček se tam vystřídalo několik,tahle je zatím nej
Jinak včera i dneska jsem se stavovala doma. Včera se ještě domrouskávala kočka snad, ale dneska už se dávno nemrouskala... a holky, jak na mě bručela, syčela... to jsem u ní nikdy nezažila v poslední době
Dobré ráno holky, takže včera ještě jednou byl hlen takový žlutohnědý, a pak nic....zatím ani dnes ráno nic 🙂 Tak snad to bude dobré...tohle mě vždy hrozně vyplaší :( Rozvezu kluky a vracím se zpět do Chomutova k doktorce...jinak se střičku chápu, už byl taky konec pracovní doby...ale oceňuji snahu doktorky a její zájem, že mi volala zpátky s instrukcemi.... Ta minulá Dr. mě nechala ještě 3 dny čekat s výtokem, jen vzala krev, jestli mimi roste, když zjistila že jo, tak teprve nasadila Utrogestan...to byly tenkrát nervy!!!
Určitě dám hned vědět, jak to vypadá...
@simi1510 jojo muž je nadšený 🙂.tak který chlap by nebyl. Tak snad to tak hezky bude pokračovat 🙂
@terka228 děkuji. Docela jsem koukala ze tak moc zesílila za jedem den. Snad tedy bude vse v pořádku. S tobě držím pěsti na dnešní kontrolu 🙂

@arielka222 a priznaky?