Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@kstablova tak když se podíváš na můj, tak to taky nevypadá na nějakou nidaci, ani žádné krvácení nic při tom případně... tak nevím co bude.
Jinak pak připočti za každou hodinku 0,1 🙂 Ale dokud neklesají, tak je to dobrý, ne? 🙂 Jen já jakmile mám za sebou stejnou teplotu pár dní, tak mi to přijde divný 😀
tak uvidíme co bude. holky dobrou noc a teplotám ZDAR! 😀 😀 😀
@simi1510 graf dám ale nevím kdy. Ráno jedeme na ty lyže, možná to stihnu v autě po cestě. Po návratu máme ještě akci u známých a po ní bychom ještě skočili u nás v dědině na ples (což bude tak kolem 23h . až půlnoci 😀. Z toho taky vyplývá, že fakt nevím kdy půjdu spát a tím pádem kdy budu v neděli schopná měřit BT 😀 tak jsem sama zvědavá, co v neděli naměřím 😀
@evzenie2016 jé ty jsi zlatá=) děkuju moc za uklidnění🙂 doufám že bude vše ok, cítím se dneska až moc dobře, jen kdybych nebyla tak unavená pořád:D už jste to doma říkali, nebo čekáte na screening?🙂
@jullli
@kstablova
@simi1510 holky furt na vás myslím a držím pazoury!!! napětí stoupá:D
@evzenie2016 Paráda....to to utíká 🙂 Přeji, aby vše bylo v pořádku !!!!!!❤👶

@jullli ano, taky jsem blbá 😀 😀 a to samé jsem si řekla hned jak jsem viděla, že je ta moč dost světlá.... no stejně jsem tam tu tyčku strčila 😀