Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@luciestancova pěkná, tak to chce začít na tom pracovat 🙂
@vapka moc děkuji, snad se zadaří, doteď jsme jistili obden, tak teď párkrát musime za sebou :D snad to manžel přežije 🙂 🙂
@renmilka zpracovali jsme uz včera, tak ještě párkrát pojistime a snad to vyjde 🙂
@luciestancova Tak pojistit určitě, ta ovulace teprve asi dorazí 😉
@luciestancova akorat bacha, rika se, ze moc casto to taky neni dobry 😀
@dzogobela do ovulace jsme se snažili obden, včera (pozitivní ovu test), tak to už vyšlo, že to bylo dvakrát po sobě, nevím,jestli dneska neudělat pauzu a pokračovat zase zítra 🙂 jinak dneska jsem měla taky pozitivní testík.. 🙂
@luciestancova tak ty testíky vyfoť a hoď je sem.... my jsme tedy pauzu nedělali 😀
@gambrinkax Ahoj, tak to je peckovej test, pozitivní na tuty 😀 Přesně já jsem měla snažení také v den pozitivního testu 26.9. a 27. už byl negativní a bylo mi řečeno, že jsme to dali dobre, no a momentálně jsem 27 d.c. a čekám, jak se to vyvrbi....
@renmilka tyjo tak to mi pak dej vedet a kdy neocekavas ms?
@gambrinkax Tak mé maximum je 36 d.c. , mám pravidelnou MS, s ovulací uprostřed cyklu, ten pozitivní test jsem měla 14 d.c. , tak podle toho by měla menses dorazit kolem 30. dne, kalkulačka mi vypočítala na 12.10....je to orientační. Ale už dnes mě ráno tlačilo břicho, to mívám jako PMS, takže tomu moc nadávám 😒
@gambrinkax já jsem na tom uplně stejně jak renmilka :D čekám čekám
@gambrinkax Já jsem ale snazilek od listopadu 2013, ale první rok víceméně víkendový vztah...
@gambrinkax To víš že se může zadařit, šup na to... 🙂 Spermie vydrží čekat na vajco i několik dní, takže klidně můžete i den před ovulací. Obecně by mělo stačit obden pokud nemáte nějaké ty pulce nějaké přichcíplé... Držím palce!
@renmilka , @jasmina09 ja jsem dnes 17dc po utreni od rana hlen sice malinko ale je tak mi to nedalo a rekla sem si ze kdyz mam ten posledni ovu test ze ho zkusim a ono a me vykouklo tohle...... tak takovej jsem jeste nikdy v zivote nemela tak uvidim snad bude dnesni sex stacit protoze pak jdeme oba do prace na cely den a to pak uz nebude chut . Holky drzim vam pesti at vam to vyjde a dejte urcite vedet 😉
@gambrinkax Vědět dám 🙂 Mě přesně taky řeklo tělo, že je asi ovu, začaly už lehoulince tlačit prsa a pichalo mě ve vaječníku, ač jsem měla v plánu testovat později, skrze předešlý delší cyklus, hned jsem šla pro test a byl pozitivní a druhý den, toho 26. pak ještě víc... 😵
Tady pro srandu mé cykly 😀 Rok 2014: 🙂 34, 31, 32, 34, 27, 34, 27,29, 32, 30, 29, 30.
Rok 2015: 😅 31, 29, 29, 29, 30, 27, 34, 36, 36........a teď se uvidí 🙂
@gambrinkax super test, hlen také dobrý, ale snažila bych se raději i zítra 😀 držím palce
@vapka Tak hlavní, že je to obecně v normě a opravdu každý měsíc odskrtly... Ale přesně, to se drží někde a pak najednou bum nahoru a nebo buch dolů..... Akorát to asi i ta ovulace skáče, jak ta MS.... ALE: Když byla ovu na 15.d.c. , což vím zatím dvakrát, tak koukám byl cyklus 29 a 30.
@vapka a kdy ty neocekavas ms?
@gambrinkax tak neočekávám dnes, ale test se už trošku začíná rýsovat,

@luciestancova krásná čárka, tak hup pod peřinu, zkus testnout ještě zítra, já měla pozitivní ovu test dva dny po sobě 😉 držím palce