icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
sedlackovak
1. únor 2017

ahoj holky můžu se zeptat zdali lehké špinění mám brát i jako začatek Ms.Když třeba 2.1 jsem špinila lehce a 3.1 přišla Ms pak trvala do 10.1 ale zase toho 10.1 bylo jen špinění?

vanea
1. únor 2017

@sedlackovak noo mně gynekolog říkal že ne..MS se počítá ode dne, kdy fakt začneš krvácet a není to jen špinění🙂 tedy špinění se nepočítá

miratirak
1. únor 2017

Dobrý den chtěl by sem se s manželkou zeptat jestli je pravděpodobnost ze budeme čekat miminko nebo ne jelikož z testu nevíme tak by sme potřebovali poradit děkuji za odpovědi.

vanea
1. únor 2017

@miratirak A to jsou ovulační testy, nebo těhotenské? Pokud ovulační, tak se to dle toho nedá poznat, někomu hladiny kolísají celý cyklus...spíš to vypadá, jako by měla přijít ovulace..pozitivní test mezi nimi zatím nevidím, aby se dalo říct, že ve dny XY, pokud jste se snažili, tak to mohlo vyjít.

miratirak
1. únor 2017

Sou to ovulacni testy a jak myslíte ty dny XY máme ještě dnešek o snažení.

vanea
1. únor 2017

@miratirak No ...ty čárky na ovulačním testu musí být stejně silné, aby se dal test považovat za pozitivní. Není to jako u těhotenských testů, že i slabá čárka se dá považovat za úspěch. Já právě nikde nevidím úplně pozitivní test a ty poslední 3 se mi zdají dost podobné...Tak buď už to začne slábnout - to by znamenalo, že k ovulaci už dochází, nebo to ještě zesílí, to by znamenalo, že k ní teprve dojde za pár hodin. Uvidíte zase zítra🙂 Testuje žena odpoledne/večer?

Jinak po pozitivním testu dochází k ovulaci až po 12-48 hodinách, takže je ideální se snažit buď ob den, nebo všechny ty tři dny. V den testu, (protože spermie na vajíčko pár hodin počkají), potom ten další den (kdy už by mohlo být vajíčko, nebo by opět mohly spermie vydržet) a nebo až ten poslední den, kdy ale také může k ovulaci dojít, každá žena to má jiné.

vanea
1. únor 2017

@miratirak - pokud už ty testy zítra nezesílí a snažili jste se třeba včera a dnes, tak bych tam šanci viděla určitě🙂

katuskad1
1. únor 2017

Ahoj holky, co říkáte na Můj graf. Kdyby teplota zítra vzrostla a byla vyšší než v 11 DC známena to,ze ten poslední den nižší teploty byla ovulace?

vanea
1. únor 2017

@katuskad1 Ahoj, aby se dala ovu na grafu prokázat, musí být teplota po ovulaci alespoň 3 dny vyšší, než teploty v 6ti předchozích dnech, takže kdyby zítra, pozítří i ten další den stoupla, tak byla dle toho grafu ovu dnes. Kdyby měla být 10DC, tak by se ty další dny tato podmínka nesplňovala :/ ale záleží, jak poctivě měříš a tak=) držím palce!

katuskad1
1. únor 2017

@vanea Děkuji, jo jo 10DC vím, že to je passe, protože pak ty teploty jsou nízké. No měřím opravdu poctivě 🙂 +- 10 minut ráno odchylka 🙂 tak snad to k nečemu bude, protože OVU testy Dr.Max mi nikdy neukázaly ovulaci, myslím tím, opravdu druhou čárku stejně nebo tmavší než kontrolní, tak jsem si teď koupila OT Ovular, tak uvidím, zatím včera byla nejtmavší, ale né zase jako kontrolní, a dneska v 14:00 už zase slabá :D :D tak jsem zvědavá. Už mi z toho hrabe :(

vanea
1. únor 2017

@katuskad1 tak super, no to máš pravdu, ty dr.max testy mi taky ukazují pozitivně (a silněji) až teď , co jsem těhu :D :D do té doby to byly taky takové..ocásky:D jsem si říkala, co je se mnou blbě..a ono to bylo barvivem:P tak držím palečky ať to vyjde!!!! 🍀 ten testík nemusí být pozitivní úplně celý den🙂 uvidíš co teplota zítra!

katuskad1
1. únor 2017

@vanea, poslu zítra grafík, jestli bude zvýšená :D No já třeba dělala i ty ClearBlue s tím smajlíkem, a ty mi smajlíka neukázaly ani jednou :D takže 700 Kč v ******. Mě se zdá, že ty si přávě měla na "profilu" OT, že ti poprvé ukázaly pěkné čárky, nebo si to pletu? 🙂 nás děvčic už je tu tolik, že se mi to plete...🙂 a jinak gratuluji k // 🙂

sticker
vanea
1. únor 2017

@katuskad1 jj měla jsem je a ukázaly mi vždycky spolehlivě a jako jediné víceméně... ale já měřila v době ovulace vícekrát denně, protože občas se mi stalo, že mi vyšel ten test poz. ráno, nebo až úúúplně pozdě večer:D třeba teďka při posledním cyklu, co se nám to povedlo, tak jsem fakt jenom nááhodou a omylem!! zkoušela test někdy okolo půlnoci a byl pozitivní🙂 přitom ten samý večer ještě bílo...no a ráno byl ještě taky pozitivní (cca v 7) a pak už zase bílo🙂 takže ono je to hodně i o štěstí, člověk se musí trefit :/

amoretspes
1. únor 2017

Když budete zkoušet ob den je tam možnost že se vše zadari,spermie jsou schopné přežít až 4dny v děloze.Takze i "akce" před ovulaci může mít svůj výsledek. Doporučení alespoň 1h po akci se nemyt v intimních oblasti aby se nenarušilo pH a pokud možno lezte na zádech s podlozenym polštářkem pod zadečkem alespoň 30min ;) A pro zajímavost z výzkumu: před ovu se častěji rodí holky a v den ovu nebo po (max 2dny) kluci- to jen tak pro zábavu ;) Hodně štěstí🤰

alli005
1. únor 2017

Tak moje ovu testy jsou podle mě stále stejne "pozitivní" - ale nejak brzy ?! Co myslíte holky ?

alli005
1. únor 2017

No a po úplném zaschnutí toho dnešního testu takto :

terka228
1. únor 2017

@alli005 Já taky mívám ovu 11-13DC. Přeji, ať se zadaří 🙂

alli005
1. únor 2017

@terka228 já prave vždycky az 14-16DC, tak těm testům vubec nerozumím 😒 přijdou mi od začátku pořad stejne, a to používám ty Comfort, četla jsem tu, ze ty jsou prý dobre... tak nevim 😅

terka228
1. únor 2017

@alli005 🙂 No, mně zase moc nevyhovovaly, protože jsem je měla taky "furt" pozitivní. Pak jsem jeden cyklus testovala Comfort i Pepino, a bylo jasno...Pepino, byly negativní, jen při ovu byly pozitivní. A tak jsem měla srovnání a používala jsem dál jen ty Pepino. Ale každému prstě sedne něco jiného 🙂 Třeba pak těhu testy od Pepína mají málo barviva, a tak se zabarvují o několik dnů později, kdešto těhu testy Comfort byly pro mně ty nejlepší v začátku...( To je jen pro porovnání 🙂 )

alli005
1. únor 2017

@terka228 tak diky za info, zkusím koupit zitra jeste jiné - treba ty Pepino 😉

kstablova
1. únor 2017

@alli005 ten poslední ještě není suchý, ale podle mě je pozitivní 31.1. 🙂

terka228
1. únor 2017

@alli005 Mívaj je v Globusu, v Tescu, v DM drogerii...

anazuzzuzana
1. únor 2017

Prosim o radu. Vubec se v tom nevyznam, ale chtela jsem vedet, jak to muze byt u me s ovulaci. Posledni MS jsem mela od 17.1., cyklus mam obycejne 29-30dnu...takze ovu by mela byt v techto dnech. Delala jsem si test vcera a dnes a vzdy pouze kontrolni carka, druha se vubec neukazala...muzu uz mit teda po ovulaci? Vy zkusene, jak dlouho pred a po ovulaci druha carka mizi? Dekuji

hualenka
1. únor 2017

Je možné že by byla "opět" ovulace ??? 😲

amoretspes
1. únor 2017

@hualenka čárka musí být buď stejně nebo tmavší barvy,takze bych řekla že možná za pár dní.ale nyní ještě nee. ovu test hlavně dělej odpoledne nebo navečer a před tím cca hodinku moc nepít.

amoretspes
1. únor 2017

@anazuzzuzana já to řešila app do mobilu pr.Womanlog kde je přibližně den ovu a pak cca 3dny před a po testovala.Hlavne použít odpolední moc a cca hodinku před tím moc nepít.Bohuzel testovat musís tak 6-10 dní každý má ovu jindy,nekdo později někdo brzo.tak hodně stesti

amoretspes
1. únor 2017

Já používala test Ovular v bal.5ks cca 80Kc

hualenka
1. únor 2017

@amoretspes děkuji za odpověď

hualenka
1. únor 2017

Jen ještě jedna má obrovska zvědavost; jak jste holky poznali díky ovulačnímu testu těhotenství ??
Děkuji moc za odpovědi 🙂

vanea
1. únor 2017

@hualenka hojky, takto🙂 od 10DPO byly ovu testy silně pozitivní a jsou takové stále, ještě možná tmavší🙂

Strana