Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@arielka222 teď koukám,že jsem taky měla 23 dpo + 2-3 😀
Poslední digi udělám v neděli,doufám že najdu 3 + ☺Jinak už netestuji..
@terka228 fakt? To se mi ulevilo 🙂 tak snad je vše v pořádku. Já nevím jestli si mam koupit ještě jeden a zkusit ho příští týden a nebo už na to kašlat 🙂
@arielka222 už si klidnější když to tam vidíš? 🙂
to holky je tím počasím, prý je venku zase tepleji a prší.... Ať vás to přejde brzy!
@simi1510 díky moooc. Jj, pachatel je jasný. Snad se to moudří...
@simi1510 ani moc ne 😂😂😂
@vanea držím na zítra palečky. Mel by jít vidět gestacni a žloutkový vacek a pokud má dobrý utz možná i mini embryo 🙂 me bylo minule 5+6 vidět pouze gestacni a žloutkový váček. A pak za dva týdny bylo mimi i se ❤
@arielka222 neeee jo? to bude dobrý, uvidíš! 🙂
@simi1510 no já tam čekala 3+ 😂😂😂Ale už testovat nebudu, stejně to testy neovlivním. Pevně věřím ze je vše ok a za dva týdny jdu k dr na kontrolu 🙂 se asi zblaznim do ty doby 😂😂
@arielka222 vygeneroval třeba málo barviva a přečetl to na 2-3 😀
@simi1510 tak je to možné hlavně sem ho namocila jen na 10s místo 20 sekund 😂 Ale kašlu na to už. Nějak to dopadne 🙂
@arielka222 aha 😀 tak máš průměr hele 😀 ale lepší než aby na tebe vyjelo 1-2 nebo negativní 😉
@simi1510 tojo teda 😂😂😂 blbý testy akorát člověka nervůji když jich děláš hodně 😂😂
@arielka222 proto jsem si vážně řekla, že na to teď prdím 😀
@evabeda no mám toho plné kecky ☹
@amoretspes nene antinu neberu , cyklus sem měla několiklet nepravidelný ted poslední rok se srovnal a ted zase vypadek :(
@simi1510 ☹(
Tak , a aby toho nebylo malo , prinesla jsem si od obvodniho antibiotika na zánět močových cest...
☹😢
@volfikovi Je já svůj první zánět mocaku měla když jsem otehotnela a ještě jsem nevedela že jsem tehu 😀
Jinak pokud mas takhle nějaké problemy, doporučila bych kapky Gynex( je to dražší záležitost cca 400kc) ale je na úpravu cyklu a lepší otěhotnění,je to jen bylinné.ja osobně ho jedla 2 mes a měli jsme v lékárně na něj dobře ohlasy. Já ho tedy brala po vysazení HA aby se mi tělo z těch hormonů nezbláznilo a aby přišla ovulace.
důkaz, že i dr.max může být plně pozitivní, viz foto :D dodělala jsem konečně i poslední balíček ovu testíků🙂)
@arielka222 děkuju moc 😘 jsem už jak praštěná, koukám na youtube na ultrazvuky z těch prvních těhu týdnů, se tu u toho dojímám, jak malá:D
@amoretspes ahojky, ty kapky gynex, opravdu funguji? Ja piju kontryhel, jsem 40 DC a nic... chci aby se mi srovnal cyklus a mohla sem mit mimi, jsem vic jak mesic po vysazeni... v utery sem si delala test a negativni, nepredpokladam ze bych byla tehotna, to byla jen zkouska....dost me to uz stve, to mam i priznaky jako kdyby mela dojit a nic no
@cristie měli jsme recenze od 5 tehulek,co se snažily abpak od jedné holciny co rok nemenstruovala.a já osobně jsem je měla 2mes. Celkové očistí organismus a asi po měsíci bys měla cítit kd cca přijde ovulace.ale jsou bylinné tak musíš být trpeliva,na každého působí jinak.ja brala denně ráno 7kapek do pití.Nejsem úplně bylinkový typ,ale tohle bych rekla,ze je super věc.A pak samozřejmě nestresuj se.ja otěhotněla až 5mes po vysazení. kapky jsem brala až později,byla jsem k tomu nedůvěřivá 😀 ale jak rikam,sla bych do nich teď hned od začátku.

@vanea mně nikdo krev nebral 😂