Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jullli vidím tam tu bílou čárku, no 😂to bylo protoze to bylo vecer, ráno bys vykoukala čárku větší 🙂
@kotito me to u pred bozích tehu také minulo, ale to se zadarilo vzdy na poprvé a nebylo jsem po mimodeloznim. Rada bych to vydržela, ale nejak mi to nejde 😋 zitra udělám dalsi, a pak az ve středu. A kdyz bude i ten negativní, je to jasne. S tim biochemický to musi byt hrozne 😔 ja zatim ale nejak nestastna nejsem, jsem smirena se vsim. Dnes jsem přesně 2mesice od zákroku..
@kotito moc dekuju. V noci jsem se budila a desila, co bude, psychika hraje velkou roli, ale rano jsme sundavali pomoci hermankoveho caje a slo to suprovne a bez bolesti. Takze vecer zase koupeme🙂
@llenka_li ja dneska jeste netestovala, nic me neboli krome prstu, ale myslim si, ze to bude tim, ze jsem nadopovana brufenama od bolesti😀 zkusim vydrzet fo stredy, ale uvidime, jaky bude chtic🙂
Ahoj holky, tak přeji, ať se všichni dušíci promění v dálnice a všem, co už mají dálnice nastřádané, tak hodně zdraví a radostí při každé kontrole! 🙂 A pro ty, co ještě čekají, tak už pár let používám kalíšek a super. Někdy taky zařadím klasiku - vložky, ale kalíšek vítězí. Je nenápadný a přitom nenasákavý (jako třeba tampony). Navíc, když jsem nějakm jela, tak šup ho s sebou do kabelky v malém sáčku - a prostě "vždy připraven" 🙂 Pokud ještě váháte, za mě to určitě za zkoušku stojí.
@llenka_li To "nechutenství" vypadá nadějně 🙂 už se těším na testík 🙂
@terka228 - jak bojuješ s nevolnostmi a únavou? Jde to? Jak se cítíš?
@vanea - A jak Ty? Jak se daří? Už jsi "ulovila" srdíčko na "domácím šmírovadle"? 🙂 Napadlo mě, že Ti poradím, že místo nějaké vody nebo vodního gelu na ty ozvy báječně funguje nějaký krém...namažu břicho i trochu šmírovadlo a je to opravdu hned lépe slyšet. Doufám, že už si na tom taky ujíždíš jako já 🙂
@evzenie2016 Ahooj, ty tak hledala jsem naprosto marně asi týden a až dneska ráno jsem ho našla :D hledala jsem ale celou dobu na správných místech, mám i spešl gel, takže slyšitelnost super, jen nebylo štěstí, prcek byl asi někde zalezlý:D musela jsem klikovat a s plným močákem, aby ho to zvedlo výš:D našla jsem ho nakonec tak 1-2 cm nad začátkem ochlup. 🙂) aa jj, zkoušela jsem i s krémem na tělo, ale to slyším hůř...a pak ještě s arganovým olejem, to je srovnatelné s tím gelem na sono z lékárny🙂 nicméně ho tím nechci moc trápit, prý to může škodit (resp není prokázáno škození, ale není ani vyvráceno, teďka se na to dělají nějaké studie), takže jsem to nahrála na záznam, vrátila do krabičky a použiju zase až budu mít nějakou krizi :D já jak mám časté ty ultrazvuky, tak to nechci moc přehánět...
a co jinak u tebe nového??🙂) už nakupuješ, nebo ještě odoláváš?:D
@terka228 a co u vás, jak ti je, co kontroly?🙂)
@vanea to já poslouchám tak alespoň 2x-3x týdně. A to lovení je někdy legrace 🙂 Taky už jsem párkrát vzdala 🙂 Ale vždycky mě uklidní, když slyším ten pravidelný tlukot 🙂 A které máš vlastně zařízení? Taky ten angel soud? Hlavně přeji, ať je všechno v nejlepším pořádku! Jinak zatím nakupuji...jen oblečení pro sebe..teda velrybu 😀. Různě proklikavam kočárky a snažím se přijít na to, co bych vlastně chtěla 😀. A jak Ty a nákupy a zařizování?
@simi1510 spis to byla prosaklina nebo hranice, proste jsem videla, kde ta čárka ma byt.
Ale v pohode, ja uz jsem normalni magor, dneska jsem začala cítit prsa a udělalo se mi nevolno v Ikee, takze ja jsem zralá na Berkovice 😂😂😂
@evzenie2016 no jsem na to zvedava, to bude zklamaní, ale fakt se cítím jinak 🙈 Vcera to zacalo tim, jak jsi to hezky napsala nechutenstvim a dnes to pokracovalo...;)
Tyhle vecicky na sledování srdíčka, to je úžasné 🙂 od kolikateho tt používáš? Taky bych se ale trochu bála, aby to mimiskovi neškodilo 🙂
@llenka_li Já jsem ho poprvé našla ve 13. týdnu a je to hrozně fajn. Na pohyby je ještě brzy, tak je krásné slyšet, jak si tam žije 🙂 A vzhledem k tomu, že se ultrazvuk používá tak někdy od poloviny minulého století
@llenka_li a nikdy se žádný negativní vliv neprokázal, tak bych se zase tolik nebála 🙂 Ono různých vln, které kolem člověka denně lítají je skutečně mnoho 🙂
@llenka_li a kdy budeš zase testovat? Můžeme se těšit na ranní testík?
@evzenie2016 to vubec nic proti tomu, ja bych si tuhle vymozenustku kupovala jako prvni 😂 skoda, ze srdíčko neni slyšet hned od zacatku v tom nejrozikovejsim období 🙂 taky myslim, ze různých vln na nas útočí všude moc, takze tohle by snad vadit nemělo 🙂 jen me to napadlo..no a muj testik, příspěvek nad, spis nic, nez neco 😏
@llenka_li no já testovala už 9 DPO, kvůli doktorce, prtž jsem dostala zánět průdušek a právě jsem se dívala na test a říkám si, no ale stejně jí asi řeknu že tam prostě slabá čárečka byla, no a pak jsem k tomu testu asi za 5 minut přišla znova a už tam něco bylo a pak za 2 dny, už byla silnější
@llenka_li Já tam taky něco vidím! Vůbec bych to nevzdávala! Já měla 10DPO daleko slabšího dušíka a teď už poslouchám srdíčko 🙂 Držím pěsti, ať sílí!
@evzenie2016 copak to ze je světly, to je v pohode, ale ze se objevil az treba po hodině nebo tak nejak. Ja nemela čas moc koukat ráno...no uvidime, tak musim počkat dva dny 😋
Jinak moc dekuju, bude to ted hrozne napínavý 😄

@kotito presne s timhle souhlasim bohuzel nateseni hraje velkou roli.. Ja presne jak popisujes u prvniho dalnice a byl klid. U druheho taky a nedopadlo to. Ted jsem v klidu vnitrne vim ze bude vse v poradku 🙂
Kazdopadne ja treba opravdu testovala kvuli tomu progesteronu abych vedela jinak bych radeji take testovala treba az 13dpo :D
Ale proste jsme zenske neslo to nezkusit takze
@llenka_li uplne chapu. A jsem toho nazoru ze pokud to zkusi a 10dpo nic nebude neznamena ze tehotna neni 🙂 takze ti drzim opravdu palce at to vyjde