icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
alli005
13. bře 2017

@llenka_li jj dnes asi 5DPO (nebo 4...nevím přesně, jestli byla ovu ve středu nebo až ve čtvrtek..)

lory303
13. bře 2017

@alli005 já jsem dnes taky 4 nebo 5DPO 🙂 drzim palce 🙏 kdy budes testovat?

alli005
13. bře 2017

@lory303 no tak to jsme na tom stejně 😀 hele nevím, určitě ne dřív než v neděli nebo v pondělí... uvidím, jak moc vydržím být trpělivá 😝
tobě taky držím palce 😉 a ty se chystáš kdy testovat ?

lory303
13. bře 2017

@alli005 já byla pichnout v utery pregnyl, takze jsem dnes tetovala jen abych zjistila, zda mam jeste v krvi pregnyl a asi jeste ano, protoze druha carka byla slaba, takze testovat chci taky az tak v sobotu 🙂 jak dlouho se snazite? pokud to tento mesic nevyjde, tak v dubnu jdeme na prvni IUI.

alli005
13. bře 2017

@lory303 no v září jsem v 17tt byla na potratu (potvrzený DS z plodovky) a od té doby tedy zatím nic ☹ Předtím se podařilo druhý cyklus, co jsme se snažili. A teď už od prosince a zatím stále nic.
Tak uvidím, jak dopadne tento měsíc a případně dojdu k doktorce, co by se dalo pro to udělat (zatím žádné podpůrné prášky ani injekce nemám), přeci jen mi už teď bude 34, tak si myslím, že není nač čekat...

alli005
13. bře 2017

@lory303 tak obě uvidíme po víkendu, to už bude jasněji 🙂

sss0408
13. bře 2017

Ahoj, ač jedno dítě mám, nevyznám se moc v tom. Dnes ráno poprvé mi vyšly stejně silné čárky na ovu testu. Myslíte, že to stačilo včera? Čtu na tom testu, že se doporučuje sex 24-48 hod po pozitivním testu. Je vhodnější dle vyšich zkušeností tedy dnes nebo zítra? Díky

jullli
13. bře 2017

@sss0408 klidne oba dny ale pokid byl vcera pozitivni tak sex urco dnes

jullli
13. bře 2017

@sss0408 jo dnes rano no tak dnes a zitra bych to urcite pojistila

kotito
13. bře 2017

tak já dnes DC

radunkap
13. bře 2017

@kotito Tak to je škoda☹

jullli
13. bře 2017

@kotito pristi mes opravdu zkus progesteron nasadit az po prokazabe ovu zq to opravdu nic nedas ;)

kotito
13. bře 2017

@kotito 1DC 😀

kotito
13. bře 2017

@jullli
jsem zvědavá co 12DC uvidí mudra na UZ podle mě nic

terka228
13. bře 2017

@evzenie2016
@vanea Dnes jsem byla na kontrole a brali mi krev( takových zkumavek!!! ) No utz vše v pořádku , mimi 41mm, mám i krásné fotečky , tak mám obrovskou radost. Za 14 dnů na screening a genetiku, pak si oddychnu.... Jinak už mi nebývá tak často špatně, když pravidelně jím, jen občas motání hlavy. Evženie, a už víš,co čekáte????? 🙂 Já už se nemůžu dočkat, až to budu vědět 🙂 Jen můj mužskej se mi doma nějak šprajcnul, tak doufám, že to ustojíme, problémy hold budou vždycky, no...jsem ale tak ňák v klidu, aby byly i děti i mimi v klidu 🙂
@ julli jak je Tobě ?????

terka228
13. bře 2017

@llenka_li Na tom Confort teda vidím jasně 🙂 Já měla takového Ducháčka až 12DPO. Moje zkušenost je, že když ten duch nemizí po zaschnutí, tak tam je 🙂 Na ostatních testech jsem ani 12 ani 13DPO ještě nic nenašla, teď začínám 12tt. Věřila bych tomu 🙂

jullli
13. bře 2017

@terka228 Juuu ukaz fotecku. Parada ze je vse v poradku 🙂 ha uz se nemuzu dockat ctvrtku..
Jinak u me celkem dobry ba nevolnosti beru homeopatika tak pres den v pohode ale vecer sbad pravidlo ze travim na wc :/ ale to prejde musi :D

jullli
13. bře 2017

@kotito prekecej ji pak na 16dc jeste kontrolu

nada1985
13. bře 2017

@jullli ahoj jsi tam chci se na neco zeptat?

vanea
13. bře 2017

@terka228 no tak to je super, tak to už ti snad nevolnosti končí a budeš si to moct krásně užívat🙂)! budu držet palečky na screen, já jdu příští týden, ale výsledky z krve už mám, ty jsou až na anémii v pořádku, takže akorát zobu železo =)) ale to je u mně normální, už dřív mi železo dávali, takže jsem to trošku čekala, že se to zas objeví teďka při těhu...nicméně hladiny na ty markery k VVV jsou prý v pořádku, z čehož mám hroznou radost=) tak teď už jen aby byl cipísek v pořádku i vzhledově 🙂 taky už se nemůžu dočkat, hrozně doufám, že vystrčí zadeček a ukáže, co je zač :D

jullli
13. bře 2017

@nada1985 jasne

nada1985
13. bře 2017

@jullli jsem se chtela zeptat ve stredu 8.3 2017 jsem dostala ms vzdycky to mam po 25 den a v nedele 12.3.2017 jsem ukoncila ms ale asi 11hodin rano jsem sla na zachod a ucitila jsem ze mi neco jde ven a bylo to 2cm husty cerveny cotoje?

jullli
13. bře 2017

@nada1985 pravdepodobne bych rekla ze zbytek ,,dozvuky" po ms ;)
Nic jineho me nenapada

terka228
13. bře 2017

@jullli určitě ty nevolnosti přejdou....mně bývalo taky nejhůř večer,naštěstí jsem ještě na záchodě neskončila....posílám tedy fotečky😀

vanea
13. bře 2017

@terka228 nevím proč mi všechny ultrazvuky z této doby těhu připomínají Míšu Kuličku :D je to hrozně roztomilé :X

jullli
13. bře 2017

@terka228 jezis krasnyyy ;) no ja zatim pokazde co se mi udelo zle :( tak doufam ze to bude holka :D

kotito
13. bře 2017

@jullli jj mám to v plánu .chci zkusit fakt maximum před odesláním na tu RK

kotito
13. bře 2017

@terka228 krásný brouček 🙂

llenka_li
13. bře 2017

@terka228 Jee takový broucek ❤ čárka tam porad je, tak uvidime 🙂 takze jsi taky testovala Comfortem? Ja ho ted nemam kde koupit, sakrys....mam ho objednány, ale bůh vi, kdy prijde..

llenka_li
13. bře 2017

Holky, kde koupim tt comfort mimo Benu?

Strana