Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@alli005 já byla pichnout v utery pregnyl, takze jsem dnes tetovala jen abych zjistila, zda mam jeste v krvi pregnyl a asi jeste ano, protoze druha carka byla slaba, takze testovat chci taky az tak v sobotu 🙂 jak dlouho se snazite? pokud to tento mesic nevyjde, tak v dubnu jdeme na prvni IUI.
@lory303 no v září jsem v 17tt byla na potratu (potvrzený DS z plodovky) a od té doby tedy zatím nic ☹ Předtím se podařilo druhý cyklus, co jsme se snažili. A teď už od prosince a zatím stále nic.
Tak uvidím, jak dopadne tento měsíc a případně dojdu k doktorce, co by se dalo pro to udělat (zatím žádné podpůrné prášky ani injekce nemám), přeci jen mi už teď bude 34, tak si myslím, že není nač čekat...
Ahoj, ač jedno dítě mám, nevyznám se moc v tom. Dnes ráno poprvé mi vyšly stejně silné čárky na ovu testu. Myslíte, že to stačilo včera? Čtu na tom testu, že se doporučuje sex 24-48 hod po pozitivním testu. Je vhodnější dle vyšich zkušeností tedy dnes nebo zítra? Díky
tak já dnes DC
@evzenie2016
@vanea Dnes jsem byla na kontrole a brali mi krev( takových zkumavek!!! ) No utz vše v pořádku , mimi 41mm, mám i krásné fotečky , tak mám obrovskou radost. Za 14 dnů na screening a genetiku, pak si oddychnu.... Jinak už mi nebývá tak často špatně, když pravidelně jím, jen občas motání hlavy. Evženie, a už víš,co čekáte????? 🙂 Já už se nemůžu dočkat, až to budu vědět 🙂 Jen můj mužskej se mi doma nějak šprajcnul, tak doufám, že to ustojíme, problémy hold budou vždycky, no...jsem ale tak ňák v klidu, aby byly i děti i mimi v klidu 🙂
@ julli jak je Tobě ?????
@terka228 no tak to je super, tak to už ti snad nevolnosti končí a budeš si to moct krásně užívat🙂)! budu držet palečky na screen, já jdu příští týden, ale výsledky z krve už mám, ty jsou až na anémii v pořádku, takže akorát zobu železo =)) ale to je u mně normální, už dřív mi železo dávali, takže jsem to trošku čekala, že se to zas objeví teďka při těhu...nicméně hladiny na ty markery k VVV jsou prý v pořádku, z čehož mám hroznou radost=) tak teď už jen aby byl cipísek v pořádku i vzhledově 🙂 taky už se nemůžu dočkat, hrozně doufám, že vystrčí zadeček a ukáže, co je zač :D
Holky, kde koupim tt comfort mimo Benu?

@llenka_li jj dnes asi 5DPO (nebo 4...nevím přesně, jestli byla ovu ve středu nebo až ve čtvrtek..)