Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky jak jste tady vy ostatní, koho jsem se jeste neptala, s délkou LF?
Ahoj holky, když jsem ráno měla BT ještě nízkou a test se teď odpoledne blíží pozitivnímu, ale ještě to není úplně ono, nemohla jsem ovulaci propásnout, žene?🙂jsem 25 DC, tak by konečně mohla přijít. Díky
@sophien po pozitivním testu nastává ovulace za 12-48 hodin, takže si myslím, že spíš ne🙂 teplotu můžeš mít níž klidně ještě ten jeden den =) ale jsou i holky, kterým testy vůbec nevycházely a ovulovaly už v den poz. testu i dřív...musíš to u sebe vysledovat🙂 snažila bych se buď všechny dny, nebo ob den🙂
@evabeda s tím testem neporadím na homela včera taky bílej a též si myslím že už by tam.neco bylo ale může se ještě objevit ... Já taky nemám zatím žádné příznaky ms je to pekně zajímavé a napínavé 😁
@denisa3101 a kolik jsi DPO? Mně z toho za chvíli hrábne..ale tak uvidíme, jestli dnes dojde..Víc těhu testů nemám, tak zítra neotestuju..Mám jen Clearblue, ale ten si nechám až kdybych našla //..
@alli005 no jsem zvědavá, posunula se mi dost ovu, tak je to těžké ted odhadnout, ale podle menstruačního kalendáře byla lf většinou 11 dní. Jinak už jsem 33DC, to jsem nikdy tak dlouhý cyklus neměla..
@evabeda DPO netuším ovu test byl pozitivní 15-16DC pak byl negativní no a teď jsem 28DC :/
@denisa3101 tak to jsme na tom docela podobně🙂 takže jsi tak 11/12DPO,že? a budeš testovat zítra nebo to necháš a budeš čekat do termínu MS?Já jsem z toho dost nervozní, moc bych si to přála, ale to období, kdy není ani pozitivní test ani MS je dost hustý😀
Holky 1DC....
😒
Takze jsem mela cyklus 31dnu a LF 15...
Myslíte si, ze je ok, kdyz budu dlabat Inofolic, femibion a kontryhelove kapky (nějaký extrakt) do ovu...?
@evabeda snad nedorazí 🙂 Držím palecky...Jak dlouho se snažíte?
No byl to tyden plný naději a ani nevim, co si o tom mam myslet, ale neda se svítit a uz jsem v pohode, do leta se snad zadari, kdyz ne, po lete navstivime CAR, ale to snad predbiham....
Zvažuju, jestli měřit BT, ale asi se na to vybodnu, kdyz mi funguji ovu testy...

@evabeda a zkoušela jsi těhu test, nebo jsi vydržela vůbec netestovat ???
To že tě nebolí prsa a ani nic jiného ještě nic neznamená ! Já v minulém těhotenství taky neměla vůbec žádné příznaky 😉 (i když stejně to těhotenství v 17tt skončilo kvůli DS, tak nevím, zda je to úplně dobrý příklad ☹ )
Dokud MS nedorazila, pořád je naděje 😉 držím palečky !