icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
alli005
17. bře 2017

@evabeda a zkoušela jsi těhu test, nebo jsi vydržela vůbec netestovat ???
To že tě nebolí prsa a ani nic jiného ještě nic neznamená ! Já v minulém těhotenství taky neměla vůbec žádné příznaky 😉 (i když stejně to těhotenství v 17tt skončilo kvůli DS, tak nevím, zda je to úplně dobrý příklad ☹ )
Dokud MS nedorazila, pořád je naděje 😉 držím palečky !

llenka_li
17. bře 2017

@alli005 ty uz mas i takovou nepeknou zkušenost 😏 to me mrzi..jak je to dlouho? Po jaké době jste se začali znovu snažit a jak dlouho uz se snažíte?

evabeda
17. bře 2017

@alli005 no me vzdy boli prsa pred MS,takze je to prave ted jinak😊

evabeda
17. bře 2017

@llenka_li LF mivam 11, to je zitra..

alli005
17. bře 2017

@evabeda tak ale to je dobré znamení, ne ?

@llenka_li potrat/porod byl loni v září, od prosince to zkoušíme znovu a zatím nic (tedy tento cyklus uvidíme příští týden)

llenka_li
17. bře 2017

Holky jak jste tady vy ostatní, koho jsem se jeste neptala, s délkou LF?

radunkap
17. bře 2017

@llenka_li 13-14 dní

sophien
17. bře 2017

Ahoj holky, když jsem ráno měla BT ještě nízkou a test se teď odpoledne blíží pozitivnímu, ale ještě to není úplně ono, nemohla jsem ovulaci propásnout, žene?🙂jsem 25 DC, tak by konečně mohla přijít. Díky

vanea
17. bře 2017

@sophien po pozitivním testu nastává ovulace za 12-48 hodin, takže si myslím, že spíš ne🙂 teplotu můžeš mít níž klidně ještě ten jeden den =) ale jsou i holky, kterým testy vůbec nevycházely a ovulovaly už v den poz. testu i dřív...musíš to u sebe vysledovat🙂 snažila bych se buď všechny dny, nebo ob den🙂

sophien
17. bře 2017

@vanea jé,díky za bleskovou odpověď. tak budu doufat, že ne. přítel není už týden doma a vrátí se zítra večer, tak snad se to stihne😀

vanea
17. bře 2017

@sophien podle testů by mělo ;) držím palečky🍀

sophien
17. bře 2017

@vanea moc díky🙂

kstablova
17. bře 2017

@jullli super fotka utz gratuluji moc!
Jinak teď nestíhám docitat, jsem na horách, tak jsem se chtěla podívat hlavně na výsledek tvé navstevy u Mudr. 👍

@simi1510 Simi gratuluji ke koťátku 👏

jullli
17. bře 2017

@kstablova dekuju no vsechno v poradku fazole jedna 🙂 kdy jdes ty ba dalsi ko?

Jinak uzivej hor 🙂

evabeda
17. bře 2017

@alli005 no stejne se bojim, ze ms prijde..boli me tak divne zada.Jinak test jsem zkusila vcera (9DPO), odpoledne a nic,ale to asi neni uplne smerodatny..Dalsi kdyztak zkusim asi v nedeli

simi1510
17. bře 2017

@evabeda me tenkrat v srpnu bralo strasne v krizi... az pozdeji jsem zjistila, ze je to tehotenstvim

kotito
17. bře 2017

@llenka_li nevím jestli jsem ti psala já měla max 8dní někdy i 4 ted na lékách 12

alli005
17. bře 2017

@evabeda naprosto chápu tvůj strach, ze MS nakonec dorazí.... mam to úplně stejne... jen tedy me ma MS (ne)dorazit az ve stredu-ctvrtek.... což je jeste moře času...
držím ti palce, at ti MS nedorazí 😉

evabeda
18. bře 2017

@alli005 Díky!zatím nedorazila, ale test bílý (11DC)..zatím nešpiním a ani náznak MS, ale už by na testu něco bylo,ne?

evabeda
18. bře 2017

@alli005 11 DPO tam mělo samozřejmě být😊

denisa3101
18. bře 2017

@evabeda s tím testem neporadím na homela včera taky bílej a též si myslím že už by tam.neco bylo ale může se ještě objevit ... Já taky nemám zatím žádné příznaky ms je to pekně zajímavé a napínavé 😁

alli005
18. bře 2017

@evabeda no teoreticky by uz na testu neco byt mohlo, ale pořad podle me nic neznamená, ze tam nic není.
Jako když budeš mít zpoždění tyden a testy budou bílé, to uz divné asi bude, ale ted bych jeste nepanikarila.
Dokud nedojde MS, šance je stále veliká 😉

evabeda
18. bře 2017

@denisa3101 a kolik jsi DPO? Mně z toho za chvíli hrábne..ale tak uvidíme, jestli dnes dojde..Víc těhu testů nemám, tak zítra neotestuju..Mám jen Clearblue, ale ten si nechám až kdybych našla //..

@alli005 no jsem zvědavá, posunula se mi dost ovu, tak je to těžké ted odhadnout, ale podle menstruačního kalendáře byla lf většinou 11 dní. Jinak už jsem 33DC, to jsem nikdy tak dlouhý cyklus neměla..

denisa3101
18. bře 2017

@evabeda DPO netuším ovu test byl pozitivní 15-16DC pak byl negativní no a teď jsem 28DC :/

evabeda
18. bře 2017

@denisa3101 tak to jsme na tom docela podobně🙂 takže jsi tak 11/12DPO,že? a budeš testovat zítra nebo to necháš a budeš čekat do termínu MS?Já jsem z toho dost nervozní, moc bych si to přála, ale to období, kdy není ani pozitivní test ani MS je dost hustý😀

llenka_li
18. bře 2017

Holky 1DC....

kotito
18. bře 2017

😒

evabeda
18. bře 2017

@llenka_li to mě mrzí...já ji čekám dnes nebo zítra..:(tak na tom zase budeme stejně.

llenka_li
18. bře 2017

Takze jsem mela cyklus 31dnu a LF 15...

Myslíte si, ze je ok, kdyz budu dlabat Inofolic, femibion a kontryhelove kapky (nějaký extrakt) do ovu...?

llenka_li
18. bře 2017

@evabeda snad nedorazí 🙂 Držím palecky...Jak dlouho se snažíte?

No byl to tyden plný naději a ani nevim, co si o tom mam myslet, ale neda se svítit a uz jsem v pohode, do leta se snad zadari, kdyz ne, po lete navstivime CAR, ale to snad predbiham....

Zvažuju, jestli měřit BT, ale asi se na to vybodnu, kdyz mi funguji ovu testy...

Strana