icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
radunkap
6. dub 2017

@kotito Ale né, proč by to nemělo klapnout?

radunkap
6. dub 2017

@simi1510 tak to mě moc mrzí☹

kotito
6. dub 2017

@simi1510 víš co by ti pomohlo? vyprdnout se na celého koníka, měření a testování...prostě si dej fakt pauzu.

kotito
6. dub 2017

@radunkap nevím tak nějak se cítím už zase jinak, netěhotně 😀
Moc se teď nesleduju a neřeším to. Jen teda nepiju tvrdé a tonic, kdyby fakt náhodou 😀
štve mě, že musím testovat kvůli lékům. Jinak bych testla až 12.4. to by bylo 15DPO kdyby nedošla mrcha
ty co?

simi1510
6. dub 2017

@kotito jo, jenže, kdyby člověk u toho neměl příznaky, tak je to o něčem jiném... žít v tom, že nevíš, co bude, kdy bude, jak bude... jak to má plno holek, že ani nevědí, kdy ovu je... Teď jsem ani ovu testy před ovu nedělala, věděla jsem kdy je, protože takové bolesti, co u toho mám od revize....

A když to máš kolem sebe samé těhotné známé, kamarádky... tak jako si mám žít pak taky v bublině?

Nemyslím to nijak útočně nebo tak... ale je toho tolik, co to člověku připomíná a vrací se mu to. Popř. kolikrát i noční můry z toho všeho z loňska...

radunkap
6. dub 2017

@kotito Však uvidíš, ale já ti to fakt přeju, aby jsi byla.. ❤
Já nic, dnes jsem asi 3 DPO a uvidím. V úterý jsme to ještě riskli, protože na testu byl stále duch a včera jsem začala brát gynprodyl. Akorát v úterý jsem byla už tak unavená, že jsem myslela, že už NIC nezvládnu. A manžel mi říká: Miláčku, ale jak půjdeš spát, tak z toho miminko mít nebudeme, tak to mě rozesmálo😀

radunkap
6. dub 2017

@simi1510 mám to stejně, hlavně s těma těhotnýma, a nejvíc mě na tom baví, že když mi bylo 18 a já měla zpožděnou MS a potkávala jsem samé těhotné, tak jsem si říkala: panebože, jen ať nejsem těhotná!! a teď je mi 29 a říkám si: kéž by byla i já😀

kotito
6. dub 2017

@simi1510 zlato my máme dcerku po 8 letech snažení , vím o čem mluvíš, proto myslím, že moje rada je fakt dobrá. hrozně se na to upínáš .
Chápu, že chcete miminko,ale nesmí jít kvůli tomu všechno kolem tebe bokem.
Myslím to dobře, tak to neber zle, vyprdni se na čtení článků tady na koníkovi a bude ti líp .

karolinaba
6. dub 2017

@llenka_li já jsem právě byla trochu zmatená, jelikož jsem měla pozitivní ovu test 3 dny po sobě, nicméně jsem vyčetla, že ovu by měla dojít cca 12-24 hod po nejsilnějším ovu testu, takže v tom případě jsem fakt 8 DPO..Jé já jsem šla pod kudlu 6.1..tak to máme hodně podobné:(Akorát že ty chuděro jsi musela ještě laparo😢

@simi1510 simi to je mi moc líto, určitě to brzy vyjde, moc ti držím palce😘

kotito
6. dub 2017

@radunkap chi ta hláška je dobrá 😀

simi1510
6. dub 2017

@kotito Nic kvůli tomu nejde bokem, mám tu kotě, které si chce hrát, mám své podnikání, kterému se věnuji, dělám na dalším projektu navíc, k tomu ještě chalupa... Není to o upínání, jen je ve mně ohromný prázdno od léta a chtěla bych ten pocit zpátky... A když to vezmu, jsou to pomalu 2 roky snažení

llenka_li
6. dub 2017

@kotito tohle ted taky hodne zvažuju. Taky si rikam, ze kdybych to tady porad nečetla, bude mi lip, je tady hrozne smutných příběhu a navíc te to nutí testovat a myslet na to, porovnávat. A i mne se posledni dva mesice točí zivot jen kolem testování a nic ostatního neni důležité. A to asi neni moc dobre. Jenže na druhou stranu bych to asi nevydržela se neprihlasit, nepracuju a mam moc volného času...🙃

llenka_li
6. dub 2017

@karolinaba byla jsem v nemocnici 29.12-16.1...hrozny, ale uz je to pryc a psychiku jsem mela dobrou, po zákroku ze me vsechno hrozne spadlo. Ja vlastně ani nemam strach, ze to nepůjde nebo ze se to bude opakovat. Jenom jsem se nejak stala závislá na tom testování a jsem hrozne netrpeliva 😋😄 to je asi normalka, mas fotku testu? Brala bych to od nejtmavsiho...;)

llenka_li
6. dub 2017

@simi1510 moc me to Simi mrzi, za par dnu bude zase dobre, a pak bude zase ovulka a zase snazenicko a bude zase dobre 🙂) nechtěla bys navštívit nějakého psychologa, kvuli te prázdnote, treba je to jen psychicky blok....
A nebo zmenit dr, který to začne resit hned, aby se teda neco dělo?

kotito
6. dub 2017

@radunkap taky to přeju nám všem tady 🤰

simi1510
6. dub 2017

@llenka_li prostě to na mě kolikrát dopadne jenom zpětně, tento měsíc by tu bylo to mimi s náma.... A doktora jsem po tom zkoušela a nic... max. léky na uklidnění, a to odmítám.

Ono to přejde... Jen se prostě nedaří víc věcí, včera jsem se dozvěděla další prostě bombu a nedávám to,.... Od loňska se prostě nedaří... Ale vím, že zase bude líp, jen blbý den dneska....

Nechce se mi zase po 10té měnit doktora, kór když tento dělal sám zákrok a ví snad, co a jak. A třeba má pravdu, že těch vhodných šancí za rok moc není.... a nebo se ještě tělo dává do kopy... v teorii toto byl první normální graf od té doby

vanea
6. dub 2017

@simi1510 :((( ježiš tak to mně mrzí ... co tak čtu, tak naprosto chápu to, že na to člověk nedokáže přestat myslet..to prostě nejde, není to možné..to by musel žít člověk někde mimo realitu a mimo lidi, aby myslel na něco jinačího :/ spíš si myslím, že jen člověk časem otupí a přestane to tak bolestivě vnímat... chjo...a chlap je v pořádku, nebo kontrolovali jste se nějak oba?

karolinaba
6. dub 2017

@llenka_li já byla jen jeden den, ráno nástup, večer mě pustili..takže pohoda..taky se mi ulevilo, doktorka mi nabídla, že můžeme počkat, třeba se tělo vyčistí samo, ale to jsem vůbec nedala a mazala do nemocnice..Ale jinak jsem taky od přírody netrpělivá, tak to naprosto chápu🙂
Ty jo, ale to jsi tam byla hrozně dlouho...😵

llenka_li
6. dub 2017

@karolinaba no bylo to dlouhý a tam fakt hrozny. Proto pak ta uleva asi ze je to za mnou a naštěstí to nezanechalo sram na duši. Ani mi neprijde, ze bych těhotná byla. Spis si rikam, jestli to ted jeste pujde, ale asi jo, proč by ne 🙂 furt si rikam, proč to slo 2x na poprvé a ted najednou mimodelozni a biochemické..
No pred nami jaro, léto, tak to se bude dařit tady všem...🙂 to je jasny..

llenka_li
6. dub 2017

@simi1510 příště uz to urcite klapne..☺ musi se to jednou povest, neboj. Ten prvni den je hrozny, kdyz MS prijde, minuly měsíc jsem to taky spatne nesla, kdyz uz jsem tam toho ducha mela...ale za par dnu dobry...🙂

alli005
6. dub 2017

@simi1510 mrzí mě, že to zas tento měsíc nevyšlo ☹
pocity mám hodně podobné těm tvým... teď už jsem měla cca 3 týdny mít doma miminko...
doktorka mi řekla, že jsem z toho zbytečně vystresovaná, že si musím uvědomit, že už mi není dvacet a že holt v mém věku je běžné otěhotnět do 1 roku, takže mám vlastně ještě do prosince čas, že skutečnost, že to 4.cyklus nevyšlo nic neznamená a že se nesmím upínat k brzkému těhotenství... ale jak to udělat ? hmmm...to už neřekla 😀
a úplně stejně jako u tebe, všichni kolem jsou těhotní, nebo zrovna porodily... a obvykle jim otěhotnět trvalo max. 2 cykly... buď pak v klidu, že ?

no holt je tak nějak potřeba asi přijmout tu myšlenku, že to nebude hned, ale jednou určitě ano....

simi1510
6. dub 2017

@vanea podle doktora, když to vyšlo jednou, tak že víme, že to jde... a máme rok času od revize opět na to, aby se to povedlo a popřípadě pak řešilo... Takže zbývá půl roku.... A máš pravdu... ono se s tím člověk naučí pak žít, otupí se proti tomu, ale nejde úplně na to nemyslet. A mimoň prostě nejsem....

simi1510
6. dub 2017

@llenka_li já nevím, ale přijde mi, že bych na tom byla možná líp tak, že by se aspoň ukázal duch... že bych věděla, jo jde, to, trefilo se to .... a jen se neudržel... ale kdy prostě vše tomu nasvědčovalo? Nevím no.... Hold mohu doufat, že se tělo dalo dohromady a bude líp. Nevím, jestli nevynechat komplet ty prášky, vitamíny....

simi1510
6. dub 2017

@alli005 asi tak no... a to mi ještě chlap říká tuhle, že jeho kamarádka je těhotná a prý se ještě chlubila, že to bylo na jeden jediný sex..... takže tak

vanea
6. dub 2017

mi občas přijde jako souboj "kdo z nás je lepší", když se začnou lidi chlubit veřejně tím, napokolikáté se jim to podařilo... vždyť to je tak soukromá věc..z toho dělají krysí závody...navíc stejně půlka kecá...toto se mi třeba potvrdilo u dvou holčin, u kterých znám i jejich chlapy..ti říkali, že se snažili cca půl roku, ženské tvrdily jak na první dobrou...z toho se podle mně absolutně nedá nic vyvozovat...Manžela takto taky zblbla kolegyně z práce, kterým se povedl první pokus umělého. Ale to už mu neřekla:P řekla mu jen to, že na první pokus jim to vyšlo...to že to bylo umělé a rok a půl se předtím snažili přirozeně nějak zapomněla zmínit... z toho bych si nic nedělala🙂 někteří mají samo štěstí, že se zadaří...ale spíš jsou páry kterým to chvilku trvá...až bude ten správný čas, tak to všechno zapadne a vyjde to !🙂 musí🙂

simi1510
6. dub 2017

@vanea to máš pravdu... ono je jednou vyjde a snad jedno mimčo do té 30ky stihnu 🙂

llenka_li
6. dub 2017

@simi1510 jako je to trochu divny, ten pokles, spineni, fakt husty no. Treba to klaplo a nebylo to dobre a ted uz to urcite pujde, kdyz jsi se takhle hezky spravila..a cyklus mas ukázkový. Dober to, a pak se na to vybodni, udělám to stejne...

alli005
6. dub 2017

@vanea zas se to nedá říct tak paušálně, že si všichni vymýšlejí tu délku snažení...... ty max 2cykly, co jsem napsala u lidí v mém okolí, tak jsem myslela hodně blízké kamarádky, kde jednak z časových souvislostí vím, že opravdu déle se nesnažily a nemáme důvod si mezi sebou vymýšlet... tak jako ony se mnou prožívaly můj potrat v 17tt a vědí, že už 4.cyklus se nedaří, tak já vím, že jim se opravdu podařilo max. při druhém cyklu... a konkrétně se to podařilo takhle 5-ti kamarádkám ze sedmičlenné party... ta jedna zbývající se snaží už rok a zatím se nedaří.
To se to všechno pak holt hůř snáší... ale jasně, povedlo se jednou (i když s genet.vadou), tak snad se někdy podaří znovu....

vanea
6. dub 2017

@alli005 jj to je jasné, proto jsem tam psala, že jsou samozřejmě lidi, kteří mají štěstí, kterým se to fakt povedlo brzy 🙂 ale když mi někdo tvrdí, že všech jejich 15 kamarádek otěhotnělo hned první měsíc, tak je to prostě podle mně kec.. a bohužel takoví lidi jsou =) ne všemu se dá slepě věřit...jiné je to pochopitelně asi u nejlepších kamarádek 🙂 resp mělo by být=)

jullli
6. dub 2017

Ja treba musim rict ze jsme se snazili rok vsemozne nemela jsem ovulaci... Nevedeli jsme jak ji nastartovat co proste delat. Dr rekla car a nebo laparoskopii takze jsem podstoupila laparku kde bylo vse v poradku a svete div se 4cyklus od ni jsem otehotnela...
Ono to neni vse jen v hlave jen zenska si to kolikrat nechce prizbat a resit to...
Moje svagrova ma 25 let a ma spici vajecniky menstruuje 2x do roka a neresi to mimco by chtela ale vubec mi neprijde ze by se snazila a resila to.. Uz sem ji rikala at ji dr da progesteron at ee telo nastartuje.. Ale jeji doktora je v tomhle asi jina rika ze je mlada ze se to da doporadku ..

Strana