Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@nikynikol25 podle grafu to stále vypadá, že byla, jak jsme se o tom bavily. Tak uvidíš, co a jak no.
@vanea no uvidím,merim poctivě
@simi1510 právě no,uvidím jestli ms prijde nebo ne.
@vanea no toho 29 ju apak az 2ho,pritel neni nekdy pro kazdodenni tuleni,je hodne naladovej.
@simi1510 no to je hezké jen tak dál,taky bych chtěla už,přeju at to vypadá co nejlépe🙂🙂
@denisa3101 tiše gratuluji
@karin1712 ja to po revizi mela dost divoké. Jelikoz v období sestinedeli jsem krvacela, spinila skoro stale az na par tydnu, kdy bylo bilo, tak jsem nevedela, kdy presne je, jestli nebyla. Ale prisla presne po 6 tydnech a byla silná a trvala mi asi 7 dni. Jindy mam běžné ms cca 4-5 dni. A u te prvni celkem bolesti, ze jsem si brala i ibalgin. Pak se to otočili, blbe mi bylo u ovu, ms jsem necítila a byla v pohode.
Ono se rika, ze ta prvni ms po revizi je divná, jak se to telo dava do poradku stale
@karin1712 ono je to pry hodne extrém v tom, ze bud to mas vic a nebo min. Ale pokud jsi mela na termin presne, tak to tak bylo. Drzim palce, at dopadnes dobre!
Ja mu zitra volám, na kdy me objedná.
Ted si pujdu asi na chvili lehnout, jsem myslela, ze padnu... zabalila jsem zasilky, chlap je odvezl na postu, tak mam dneska hotovo v uvozovkách 😃
Jinak jsem holky normálně zjistila, že ty comfort těhu testy, které jsou k těm ovu testům jsou lepší, lépe to ukazují. Testy comfort, které mám zvlášť koupené (po 2 v krabičce), tak jsou slabší a kolikrát se mi teď stává, že se ani úplně nedobarví, jak když chyby testů nebo nevím co. Popř. že v nich jsou bílá místa proužkatá.
@aptacek já říkám, že člověk než se naděje, tak se to pak stane 😀 A když se tím nenervujeme, tak je pravda, že je tělo méně v křeči nebo tak. Já to po ovu vypustila, jak jsem se pustila komplet do toho podnikání, v tom se začalo taky lépe dařit než předtím...
Takže hezky zkoušej a ať jen sílí!!!! A ať jsi další 🤰
Kdyby to bylo, že jsi těhu, na kdy ti vychází termín? Taky budeš lednovka, ne? 🙂

@vanea nn nebyla, dneska 4+5, zítra mu budu volat, co a jak, kdy mě bude chtít objednat. Ráda bych, aby to bylo, až bude vše případně, ať mě nestresuje 😀 Ale zase raději klidně o něco dřív, ať víme, co dělá případně ten můj myom.
A jako užívám noooo, nemyslím zatím na to tolik, a budu se těšit, až mi doktor řekne, že je tam i to srdíčko a tak 😀
To si přijde člověk pak jak "blb", ne? 😀 když se usmívá i když se to třeba v danou chvíli nehodí 😀 A je nalepen na prsou, jo? 😀 to nechci snad ani vědět, co chce s nima dělat 😀 U mě už nadává, že se mu nevejdou do ruky 😀 a to jsem je už předtím neměla nijak malé.
A držím palce u dalšího screeningu! Jsem ráda, že výsledky dopadají dobře!