icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
14. říj 2015

@renmilka tak grepový džus si pořídím také 😀 mě i docela chutná!

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 jo, zkus to, jak říkám, taky budu zkoušet různý podpůrný možnosti a uvidíme... 🙂

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka tak tak, prostě to musí vyjít 😉

renmilka
14. říj 2015

Tohle vůbec nevypadá špatně... Je toho hodně, je to jak pro ženy a s dobrou recenzí, tak i pro chlapy přesně cílený na spermiogram... Takže 2v1, něco takového jsem hledala, jako doplněk 🙂

jasmina09
14. říj 2015

@renmilka nechce mě to načíst stránku :/ jinak du hajat dnešní gynda a napětí mě nějak zmořilo 😀

renmilka
14. říj 2015

@jasmina09 Tak si najdi Femigard. Akorát já nad takovými věcmi vaham, i nad kontryhelem, protože to má vliv na cyklus, jeho úpravu a našla jsem v diskusích, že někomu tyto bylinné preparáty cyklus i rozhodily 😒 Tak nevím, no. Jinak dobrou noc😊

luciestancova
15. říj 2015

Ahojky, mam 8.den po ovu a vcera a dneska mam nizkou bazalku, predokladam, ze z toho tehu asi nebude :( po ovu jsem mela okolo 36,8 a ted druhej den 36,3..

jasmina09
15. říj 2015

@luciestancova vyckej jeste,nemusi to nic znamenat, ja mela bazalku i pres 37 a tehu jsem nebyla, tak neboj ona se zvedne 🙂

nada1985
15. říj 2015

@renmilka ahoj tak jsem četla ten femigard a čtu ze hned po měsíci otěhotnyli a tak jsem jsi objednala a stojí 317 kč a bere se 3x1kapky ale nevím jak se užívá?

jasmina09
15. říj 2015

@renmilka já mám ty kapky Femisan a tento cyklus ovulka byla, tak v nich budu pokračovat 🙂 asi mi dělaj dobře, je možné že mi to prodloužilo cyklus ale neva, snad to do toho 19.10 dostanu 🙂

nada1985
15. říj 2015

@jasmina09 ahoj a jak se bere ty kapky

jasmina09
15. říj 2015

@nada1985 3xdenně 30 kapek 🙂 ale ty femigard se berou třeba jinak, přečteš si pak na obalu 🙂

renmilka
15. říj 2015

@jasmina09 Tak to je možný, jen si říkám, že když u mě funguje snad vse, jak má, tak asi nemá cenu do sebe něco takového cpat...ale, že tam píšou i to zlepšení spermiogramu po tom...

renmilka
15. říj 2015

@nada1985 Ahoj, možná to taky vyzkouším, ale pro myho 😉

renmilka
15. říj 2015

@luciestancova Ahoj, ono si to tělo dělá někdy, co chce a když si člověk myslí, že by mohl být, tak není, může to být úplně naopak 😉

dzogobela
15. říj 2015

Tak ja mám novinku, nakonec jsem byla u doktorky už dneska. Měli volno, tak mě rovnou vzali 🙂 čekala jsem opět injekcin a vyvolání MS a případně nějaké další hormony a ono ejhle. Na levém vaječníku se prý něco dějě a vypadá to, že běhěm pár dní by teprve mohla nastat ovulace. Sliznici mám 16 mm. Takže se mnou nedělala nic a čekáme 😀 a to jsem 40 DC. Tak jsem taková pozitivně naladěná i když je mi jasný, že z toho třeba nebude nic, ale tak naděje umírá poslední ne? 🙂

renmilka
15. říj 2015

@dzogobela tak to je hezký, nezáleží, kdy ovu je, ale že proběhne 🙂 Tak teď to chce testovat, ať víš, kdy a ještě z toho možná něco bude 😉

jasmina09
15. říj 2015

@vapka kočko a co ty jak zvládáš těhu? ještě blinkáš? jinak dělám houbové rizoto s čínskou směsí co mi zůstala 😝

vapka
15. říj 2015

@dzogobela tak to je super, no tak zkus testovat....

renmilka
15. říj 2015

Já holky dneska ,,nevarim,,😀 Jsem se včera ptala, co mám vařit a řekl, že mu stačí mléčná rýže, takže jen ohřát mléko a je to😊. Včera večer jsem dělala pstruha na másle s bramborem a salatem, tak mu asi velké jídlo stačilo😀

luciestancova
16. říj 2015

Dobré ráno děvčata, musím se pochlubit se svým vzestupem bazálky po ovulaci, sice jen na 36,6, ale aspoň něco 🙂 🙂 🙂 🙂

jasmina09
16. říj 2015

@luciestancova dobre dobre jen tak dal🙂 mas grafik? Hod ho sem 🙂

renmilka
16. říj 2015

@luciestancova Hezký, už brzy se to ukáže😉

luciestancova
16. říj 2015

@jasmina09 vlevo předtím byla ms, žlutý je ovu, srdíčka jsou snažení, vpravo poslední je dnes, je to celý takový divoký :D

luciestancova
16. říj 2015

@renmilka bojím se, že z toho zase nic nebude, i když mám takový divný pocity.. 🙂

jasmina09
16. říj 2015

@luciestancova Luci a dávala si sem foto toho pozitivního ovulačního testu, už si to nepamatují :/ já nejsem expert na ty grafy a vůbec mě neber jakože 100% ale mě ten grafík trošku připomíná anovulační cyklus 😕

nikytka1988
16. říj 2015

Ahoj holky, poradte jak dlouho ještě do pozitivního testu?

renmilka
16. říj 2015

@luciestancova Tak podle těch srdicek😀 to vypadá nadějně😉

renmilka
16. říj 2015

@nikytka1988 ahoj, tak test začíná nepatrně sílit, což je dobré znamení a základ úspěchu. Teď už je jen na tvém těle, jak rychle a jaké množství LH bude v dalších dnech vylučovat... Může to být za tři dny+ řekla bych, ale nedá se to přesně odhadnout. Každopádně vypadá to dobře, že sílit bude😊Přeji hodně úspěchu.

Strana