icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
keksikova1
14. srp 2017

@simi1510 klasika 😀

biedronca
14. srp 2017

@simi1510 foto porizeno do hodky od provedení no.

simi1510
14. srp 2017

@biedronca spis jestli si ho delala Dopo, ze bys zkusila jeste ted... popr zkus jeste zitra, zda nebude silnejsi 😉

simi1510
14. srp 2017

@keksikova1 Jj, je to vtipné 😀

simi1510
14. srp 2017

@dasa.77 no hele nevim nevim... uvidime snad za 2 tydny

biedronca
14. srp 2017

@simi1510 zítra udělám taky,pozítří taktéž.všechny testy vždy dělané odpoledne cca kolem 16 hod

keksikova1
14. srp 2017

@simi1510 ja ti nevím, si ještě docela žive vzpomínám, že jsem byla touhle dobou docela zklamana,ze se ještě neukazala..ale tak jasný je to stejne az při porodu 😀

llenka_li
14. srp 2017

@toryt to je teda divny...😏 A to ze mas MS od 14.dne ji taky nepřijde jako něco, co by chtěla řešit? Možná by stalo za to vyměnit dr 🙂 Snad to tedy není nic vážného 🙂

katmir
15. srp 2017

Ahoj holky. U me na gyn.vsechno v poradku. 16.dc sliznice 9 mm,a na pravem vajecniku zlute telisko. Tak ted uz jenom doufat.

llenka_li
15. srp 2017

@katmir to žluté telisko je tam vždy po ovu nebo jen když se oplodní vajíčko? Sliznice teda luxusní. Drzim palečky, aby jsi se taky už konečně dočkala 😊

dasa.77
15. srp 2017

@llenka_li Ahoj, Žluté tělísko vzniká po ovulaci a pokud nedojde k oplodnění vajíčka,tak do 14ti dnů zaniká. 😉

llenka_li
15. srp 2017

@dasa.77 díky 😁

biedronca
15. srp 2017

Holky,jsem z toho jelen.Omlouvám se ze opet pridavam fotku ovu testů,ale i dnes furt pozitivní? Puntíky znamenají Tuleni,dnes uz nebylo,az zitra snad.

dasa.77
15. srp 2017

@biedronca tak já bych řekla,že 14.8. byl silnější než dnes, ale není dobré testy střídat.Škoda že včera večer jsi použila ten bílý

biedronca
15. srp 2017

@dasa.77 no a myslíte ze když bude sexik az zitra,ze to neco ovlivní? Dnes nic. Ja myslela ze dnes už bude snehobilo,nikdy jsem tolik dnů po sobě nemela pozitivní.

dasa.77
15. srp 2017

@biedronca řekla bych tím líp

katmir
15. srp 2017

@llenka_li presne jak psala Dasa 77. Je to dukaz jenom,ze ovulka probehla. Ted musime vyckat a byt trpelivy,coz je dost tezky. Ale testovat budu vazne az 28.dc,driv ne
Dekuji.

simi1510
15. srp 2017

@biedronca já bych řekla, že už je dneska slabší, ty testy pozitivní v případě comfortů vypadají vážně jinak 😉 Ovu už může probíhat teď nebo cca zítra. Škoda, že z toho 14.8. máš ten comfort už zaschlý, ale vypadá, že byl nejsilnější

simi1510
15. srp 2017

@biedronca Comfort testy jinak nejsou ihned komplet bílé, nehledě, že po celou dobu tam pak člověk má nějakého jakoby "ducha", mají víc barviva a proto na to i lépe reagují. Jakmile se zachytí nejsilnější - skutečně u tohoto testu je testovací čárka silnější než kontrolní, a začne být světlejší tak do max. 48 hodin nastane ovulace. Po uvolnění vajíčka je 24 hodin na oplodnění, takže v teorii, pokud by sex byl pak zítra, tak by to mohlo taky stačit... jinak se udává, že s jistotou vydrží spermie 2-3 dny, v nejlepších případech i déle, když jsou kvalitní. Takže ty sexy z před to jistí 😉

Však jsem psala, že nám vyšel sex 2 dny před pozitivním ovu testem a ovu byla až defakto 3. den po sexu 🙂

dasa.77
15. srp 2017

@biedronca ono někdy míň, znamená víc. Že @simi1510 , my víme ...😀

simi1510
15. srp 2017

@dasa.77 tak rozhodně... však se taky nedoporučuje mít sex neustále... a že před ovulací je lepší pár dní půstu...

Ale třeba jsou holky, které otěhotněly, až když měly sex v době, kdy ta ovu už skutečně probíhala 😀

Každá jsme jiná 😉

biedronca
16. srp 2017

@simi1510 Děkuji za vyčerpávající odpověd 🙂 Je právda, že na sexík byla prostě samovolně chut pátek, sobota a nedele. A ted kdyz měla být OVU pondělí - utery? Ta jsme se prostě "snažili" :- )
Takže chápu to dobřee, že u těch comfort testu OPRAVDU je ta testovací cárka vyraznější než ta kontrolní? (U Dr. Max to není níkdy, a Comforty mam ted poprvé). Mě laicky příšli pozitivní uplně všechny, příjdou mi ty čárky silné - ale asi se v tom jeeste tak uplně presně nevyznam. Testy dělám od června. Díky moc.

simi1510
16. srp 2017

@biedronca ano, comfort poznas, ze je skutecne pozitivni, testovaci je pri nejvyssi hladine skutecne silna a poznas to 🙂 proto je tu s holkama z vlastni zkusenosti doporucujeme.

Hodne z nas ma carku po celou dobu, protoze hladina lh je v tele tak nejak "porad", pred ovulaci samosebou hladina stoupa a kdyz je hladina nejvyssi, tak na to test reaguje pozitivitou. V tu chvili pak defakto zacne proces ovulace, hladina lh zacina klesat, ale carka na tech comfortech vetsinou vzdy nejaka zustava, ze ho nenajdes bily jako napr ten dr max nebo jine.

Stejne jako u tehu testu i ovu testy maji svou citlivost, ruzna barviva atp.

Nedavno jsem i cetla clanek, ze zena by se mela milovat behem Ovulace, kdyz ma na to chut, a nikoliv pak z toho postu "mam ovulaci, musime na to jit" 🙂

biedronca
16. srp 2017

@simi1510 tak dnes schvalne udelam test komfort a pak treba dr max , co ukáží oba 😁 dnes teď dopoledne lehké spineni,takže možná ovulace.A v pátek nasadim Utrogestan. Protože po ovulaci a před ms hodně silně spinim,hnědé.

kstablova
16. srp 2017

@biedronca pokud mají testy několik dní stejně silnou čárku, tak se za pozitivní bere ten poslední z nich než začne čárka slábnout.

llenka_li
16. srp 2017

@biedronca u nás byl sex několik dnů před ovu i při ovu ( každý den cca týden) a klaplo to ;) fakt to má každý jinak, tak drzim palce 🙂))

biedronca
16. srp 2017

@kstablova super,dekuji za užitečné infoemaci.Včera tedy byl pozitivni a sexik nebyl, bude az dnes.Ale test budu dělat az odpoledne,to si myslím že už bude slábnout.

kstablova
16. srp 2017

@biedronca já měla konfort testy stejně silné i několik dní..... ostatní značky mi nikdy neukázaly pozitivní test. Takže já na ně nedám dopustit 🙂

biedronca
16. srp 2017

@simi1510
@kstablova
@simi1510 holky tak dnes uz konečně slábne,ne?

katmir
16. srp 2017

Tady jsou moje testy. Ten silnejsi sobota a slabsi nedele. Ty predchozi uz jsem vyhodila. Tyto si schovavam,kdyby to vyslo,at mame do fotodokumentace 😉

Strana