Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@keksikova1 Jj, je to vtipné 😀
@simi1510 ja ti nevím, si ještě docela žive vzpomínám, že jsem byla touhle dobou docela zklamana,ze se ještě neukazala..ale tak jasný je to stejne az při porodu 😀
Ahoj holky. U me na gyn.vsechno v poradku. 16.dc sliznice 9 mm,a na pravem vajecniku zlute telisko. Tak ted uz jenom doufat.
@biedronca Comfort testy jinak nejsou ihned komplet bílé, nehledě, že po celou dobu tam pak člověk má nějakého jakoby "ducha", mají víc barviva a proto na to i lépe reagují. Jakmile se zachytí nejsilnější - skutečně u tohoto testu je testovací čárka silnější než kontrolní, a začne být světlejší tak do max. 48 hodin nastane ovulace. Po uvolnění vajíčka je 24 hodin na oplodnění, takže v teorii, pokud by sex byl pak zítra, tak by to mohlo taky stačit... jinak se udává, že s jistotou vydrží spermie 2-3 dny, v nejlepších případech i déle, když jsou kvalitní. Takže ty sexy z před to jistí 😉
Však jsem psala, že nám vyšel sex 2 dny před pozitivním ovu testem a ovu byla až defakto 3. den po sexu 🙂
@simi1510 Děkuji za vyčerpávající odpověd 🙂 Je právda, že na sexík byla prostě samovolně chut pátek, sobota a nedele. A ted kdyz měla být OVU pondělí - utery? Ta jsme se prostě "snažili" :- )
Takže chápu to dobřee, že u těch comfort testu OPRAVDU je ta testovací cárka vyraznější než ta kontrolní? (U Dr. Max to není níkdy, a Comforty mam ted poprvé). Mě laicky příšli pozitivní uplně všechny, příjdou mi ty čárky silné - ale asi se v tom jeeste tak uplně presně nevyznam. Testy dělám od června. Díky moc.
@biedronca ano, comfort poznas, ze je skutecne pozitivni, testovaci je pri nejvyssi hladine skutecne silna a poznas to 🙂 proto je tu s holkama z vlastni zkusenosti doporucujeme.
Hodne z nas ma carku po celou dobu, protoze hladina lh je v tele tak nejak "porad", pred ovulaci samosebou hladina stoupa a kdyz je hladina nejvyssi, tak na to test reaguje pozitivitou. V tu chvili pak defakto zacne proces ovulace, hladina lh zacina klesat, ale carka na tech comfortech vetsinou vzdy nejaka zustava, ze ho nenajdes bily jako napr ten dr max nebo jine.
Stejne jako u tehu testu i ovu testy maji svou citlivost, ruzna barviva atp.
Nedavno jsem i cetla clanek, ze zena by se mela milovat behem Ovulace, kdyz ma na to chut, a nikoliv pak z toho postu "mam ovulaci, musime na to jit" 🙂

@simi1510 klasika 😀