icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
26. říj 2015

Tak shrnuji říjnové testy 🙂

juliemichal
26. říj 2015

holky asi budu otravná,ale myslíte si,že fakt byli v sobotu testíky pozitivní?v neděli jsem si dělala ještě ten jeden a od té doby nedělala.jinak se můj graf zdá hodně divný.dávám ho taky tady.ten samotný je s neděle.

renmilka
26. říj 2015

@juliemichal Podle srovnání toho, jak testy vypadaly a podle toho, že druhý den test takto zareagoval to vypadá na pozitivitu testů předchozích, každý nepotřebuje k vyvolání ovulace rýhy tmavší, než kontrolní... Asi ti toto množství stačí, nehledě na to, že mezi těmito testy a tím nedelnim, mohly třeba ještě bývaly tmavší být, kdyby jsi ještě testla třeba tu sobotu po delší době...vypadá to že ovu byla tak v neděli 🙂

juliemichal
26. říj 2015

@renmilka děkuji moc 🙂 no já v neděli právě jen testovala ráno,ale když tam vůbec nic nebylo tak jsem už netestovala 😀 a včera jsem taky netestovala,ale je pravda,že u mě silnější testík nebyl 5 cyklů 😀 a u tebe ten pozitivní testík jde pěkně vidět 🙂
no,ale zvláštní bylo to,že v tu sobotu jak jsem testovala 2x tak jak ráno tak i odpoledne jsem měla stejně silnou tu kontrolní čárku 😀 a je pravda,že jsem nevydržela 2 hodiny nepít před děláním toho testu tak asi i kvůli toho nebyli úplně stejně ty čárky.

renmilka
26. říj 2015

@juliemichal Ja si myslím, že když to víc nemáš, tak je to u tebe pozitivní 🙂 Já jsem tedy zvědavá na výsledek u mě, tentokrát bylo snažení v den pozitivního testu a ještě dva dny pojištěno na rozdíl od minulého měsíce. A ještě zajímavý, že už mám pravděpodobně po ovulaci a teprve dnes cítím pichlavé bolesti ve vaječnících...

juliemichal
26. říj 2015

@renmilka tak to moc držím palečky,doufám,že ms ti nedojde 🙂 no my jsme měli taky sexík v den pozitivního testu,včera a ještě dnes bude 🙂 tak jsem taky zvědavá zda se povede 🙂 kdy budeš testovat? 🙂

renmilka
26. říj 2015

@juliemichal No, mě testování většinou zhatí MS, ale pokud by do té doby nedorazila, tak kolem 10.11. Tak vy jste to taky dobře jistili, taky držím palce😊

juliemichal
26. říj 2015

@renmilka moc děkuji já tobě taky ♥ no já chci taky testovat nějak jako ty,tak snad to vydržím tak dlouho 🙂 a nebudu zase testovat 9DPO toho se moc bojím ☹

vapka
26. říj 2015

@renmilka tak to držím palce jak divá 😀 to prostě musí klapnout....

renmilka
26. říj 2015

@juliemichal Snad brzy bude vše ok😊✊

renmilka
26. říj 2015

@vapka No jistili jsme jak a kdy to šlo...😓

juliemichal
26. říj 2015

@renmilka přesně tak a moc se těším na tvůj pozitivní testík,když jste taky tak krásně jistili 🙂

renmilka
26. říj 2015

@juliemichal kéž by, znáš mou důvěru... A to tuleni je takový nevím nevím, ty časy... 😀

juliemichal
26. říj 2015

@renmilka neboj se já tomu taky moc nevěřím,ale bylo by moc krásné kdyby nám to všem snažilkám konečně vyšlo 🙂

renmilka
26. říj 2015

@juliemichal to stoprocentně😉 A jak dlouho se snažíte ?

juliemichal
26. říj 2015

@renmilka snažíme se 41 měsíců ☹ ale už máme 2 chlapečky 🙂 jak dlouho se vy snažíte?

renmilka
26. říj 2015

@juliemichal My to máme složitější... Rozhodnutí se nechranit začalo už v listopadu 2013...takze 23.měsíc...jenže jsem k příteli jezdila od této doby jeden rok na jen víkendy a kdy to šlo o dovcu a tak, takže asi ne taková šance a ted od Vánoc bydlíme spolu konečně, ale nijak jsem ovulaci nesledovala, nechávali jsme to náhodě a až od září jedu ty ovutesty, nakoupila jsem v sobotu pro oba vitamíny a snažíme se v cílenou dobu vic....jestli bude problém, jdeme po Novém roce na spermiogram... A je u vás nějaké znevýhodnění teď, že najednou to takto trvá ? Řešili jste to odborně?

juliemichal
26. říj 2015

@renmilka tak to se určitě brzo zadaří,když teď spolu bydlíte 🙂 bylo by krásné kdyby to vyšlo teď 🙂 no my sice s manželem máme sexík skoro každý den,ale nemáme ho v pátek a v sobotu,protože to si dá pivečko,tak si proto dělám pro jistotu ovu testíky aby jsem náhodou neměla ovulaci o víkendu a kvůli toho se to nepovedlo 😀
jinak první měsíc beru inofolic + kyselinu listovou a manžel první měsíc vitamín E.a já si myslím,že u Vás nebude potřeba ten spermiogram,že to do ledna určitě vyjde 🙂
no teď manželovi vyšel horší spermiogram,ale min rok byl dobrý.a mi se začali dělat cysty tak asi i kvůli toho to nejde.jinak je všechno v pořádku a každý se diví,že nám to nejde takovou dobu,když máme kluky brzo od sebe.

renmilka
26. říj 2015

@juliemichal Právě no, když už máte kluky, tak to je zajímavý, podobné jako když to někomu bezdětnému léta nejde a pak to klapne, ale doufám, že se brzy dočkáte, chce to dělat ty testy, je to dobrá věc, vědět kdy se ovu blíží a vitamíny jsou taky potreba, můj bere Selzink forte, selen a zinek jsou hodně důležitý...a já multak a ještě navíc listovku...

juliemichal
27. říj 2015

@renmilka přesně tak je to hodně zajímavé,že to nejde tak dlouhou dobu.. jedině co mi sestřička od dr říká je,kdo ví,proč to ten nahoře nechce aby jste měli miminko ☹ jinak nikdo jiný mi to vysvětlit nedokáže.doktorům se to zdá hodně divné,když jsme docela ok,že to nejde tak dlouho,když máme spolu 2 děti ☹ přesně tak ovu testy jsou taky důležité potom aspoň víme kdy je třeba v sexíku zabrat 🙂 a ty vitamínky taky 🙂 snad nám to všem brzo klapne a budeme těhulky 🙂 ach jo ☹

mami29
27. říj 2015

Holky koupila jsem si první ovulacni testiky. Dnes vyšel negativní. Druhou čárku jsem sotva viděla. Když začne sílit znamená to že se ovulka blíží ale 100% bude jen když budou obě stejně, chápu to správně?

jasmina09
27. říj 2015

@mami29 jj musí být dvě stejně silné lajny, ale někdo to nemívá úplně stejně silné nebo to prostě nevychytá, nejlepší je začít pár dnu před očekávanou ovulaci abys hezky viděla tu dynamiku 🙂 posílej sem fota a budeme ti radit 🙂

mami29
27. říj 2015

@jasmina09 stačí dělat obden? Myslím třeba dokud nezačne sílit. Vysadila jsem HA a chci vědět zda tělo nastartovalo správně.

jasmina09
27. říj 2015

@mami29 no lepší je každý den, abys zrovna nepřeskočila ovulaci :D

mami29
27. říj 2015

@jasmina09 ale pokud byl dnes skoro snehobily tak zítra asi ovu nehrozí ne?

jasmina09
27. říj 2015

@mami29 asi ne no 🙂záleží kdy ji míváš, jak máš dlouhý cyklus atd 😉

renmilka
27. říj 2015

Tak a ted už zase to čekání😊

jasmina09
27. říj 2015

@renmilka mě posledních pár dnů pořád pobolívá hlava, náhle se tady oteplilo, tak asi proto 😕 no já za pár dnů už začnu s ovu testy 😝

vapka
27. říj 2015

@mami29 testuj každý den ať to neprojedeš....

vapka
27. říj 2015

@renmilka to bude v pohoděěě, je to dlouhých pár dní, ale to dáš 😀

Strana