Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@mike2015 Ale to dáte, pak bude klid, ta ovulace není věčná 😝 To my jeli tři dny za sebou od pozitivního testu, vždy v noci 😀 Měli jsme návštěvu. A i když by jinak třeba nic nebylo, tak můj spolupracuje, i vitamíny bere a jak vidí, že já jedu ovutesty a ukazuju mu je a piju džusy na podporu, který mi koupí, tak ho to taky motivuje, ale hlavním motorem je pro něj, že už by byl taky rad, kdyby se zadarilo.
@renmilka ALe jooo chlap se taky hrozně moc snaží, pořád o miminku mluví, nemůže se ho dočkat - bere vitamínky, dokonce přestal pít i pivo a to u nás bylo tak 5 kousků denně - dá si jen občas o víkend, to je hrozně velký pokrok. Včera opravdu byl unavený a nechtěl pak byl i protivný - radši kolikrát vyvolá hádku než aby byl sex 😀 Nechtěla jsem mu říkat, že tu ovulaci testuju, ale pak jsem se zvedla donesla mu ukázat ty testy, vysvětlila jsem mu , co to znamená a pak řekl... No tak teda jo no 😀 Ale už se fakt těším na šestinedělí až mi dáš pokoj 😀 dnes mu dám pokoj, oni aspoň spermijky trochu dozrají , a zkusíme v pátek 🙂 myslím i tak, že to je velká šance se trefit, že tam spermie chvíli počkají 🙂 Hlavně jsem zvědavá jestli dnes ještě zesílí nebo ne
Devcata ja jsem 14 DC ,ale taky prvni den s ATB ☹ a vzhledem k tomu,ze mi fakt neni dobre, tak uz vidim, ze jak na potvoru prijde ovulka nekdy ted 😀

@nada1985 ted tak 30 - 31. Je ten me zabije :D ale snad ho prekecam. Dnes to vyjde zítra mu dam oraz a pak zkusíme každý den 🙂 sna bude šance 🙂