Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

ahojky, možná to sem už nepatří, ale tohle je pro mě nejvíc přátelská skupina, kde se nikdo nehádá, neuráží a nedebatuje nad blbostma, proto se k vám tady ráda vracím 🙂 ................. Místo ranní nevolnosi trpím večerní a noční nevolností ☹ několikrát za noc se budím s pocitem na zvracení, který začne ulehnutím do postele, pak to nejčastěji přijde kolem druhé nebo třetí hodiny a třeba hodinu nemůžu usnout. Vím, že tu několik z vás už mimi má, nebo čeká, má s tím někdo také zkušenosti takhle na začátku těhotenství?
@luciestancova No holka jediné co Ti můžu poradit, tak si zkus koupit zázvorová lízátka 😀 No já mám blivno celý den, naštěstí mě to přes noc nebudí, ale měla jsem to i při prvním těhu, no a to mě ještě do toho pálila neskutečně žáha... Jinak všichni mi říkali, že to přejde, u mě tedy nevolnosti trvaly až do 6 měsíce a v 8 jsem rodila 😀 ale za chvilku si na to zvykneš, jinak ta lízátka mají v lékárně a jsou levná, tak to zkus, jo a ještě já popíjela colu, ta mi udělala vždy dobře 😀
Jo, nedam si říct... Udělala jsem kravinu, ač jsem nechtěla, akorát větší brouk v hlavě 😀 TT ještě nemám, jsem teprve cirka 9.DPO...No nenapadne mě zkusit ovutest ? No jo, je ve výsledku negativní, ale pro srovnání dám foto, nahoře test 24.DC minulý měsíc, opravdu nenápadný dusík, dnes jsem 25.DC a test je tak zhruba o den tmavší, vím není to moc a výsledek ovlivňuje mnoho věcí, ale znáte to 😝 Po ovulaci není tak dlouho a myšlenka, že by začal dále třeba tmavnout hloda... Tady máte důkaz chytání se stébla 😨
@renmilka Upřímně, nevím.. asi ano. Především, na zjištění těhotenství je těhotenský test 🙂 Já to zas tak nekoumám, můj předchozí dotaz byl položen proto, že mám asi anovulační cykly a chci to své fungování lépe pochopit, než do mě budou cpát hormony.. ale k testování těhotenství ovu testem 9 DPO jsem se ještě nedostala 🙂 Ale good luck!
@uhz To já také ne 😀 , premiera, ale TT objedname dnes večer, takže do pátku je konečně mám...a po té době snažení, když ctu, že to ženský s ovutesty zkousely a ukážou, ale asi později, kort já jsem prostě koumak... Tak jsem to zkusila. Uvidíme ke konci týdne, o víkend by mělo být jasno. Ale tobě by mohly ty testy též pomocí, zda ovulace probíhá... Jinak díky a tobě také hodně štěstí a úspěch 🙂
@dzogobela Přesně, teď je taková blba doba, 9 DPO... 😝 Koukala jsem na to na obrázky a tento den jsou i TT skoro neviditelné, jinak v břiše občas zapíchá, dnes konkrétně vlevo, no TT mít budu, říkám si, že do konce týdne by přijít mohly, takže bych to riskla třeba v pátek ráno....
@jasmina09 Jen to pojistete😉 To je dobře, že nemusis už čekat, tzn. tento měsíc se ti zkrátil cyklus, takže i termín MS by měl být kolem 30. Máš to teď podobně jak já. AA hlavně další dny JISTIT ! 😝 Nevíš, kdy se vejce uraci, pocitat radeji i s maximem😊 A co si myslis o mě ? Ty ovutesty...UFF😊 Už ať je konec týdne😁
@luciestancova já jsem slyšela, že nejvíc jsou nevolnosti na lačný žaludek, tak třeba jen sušenku nebo něco malého před spaním a jak píše vapka ty lízatka nebo zázvorový čaj ale ne moc tuhý 🙂 no jo ty už těhulkuješ, my zatím jedeme ovu testy atp 😀

@uhz No já tedy teplotu neměřím, takže s tím velké zkušenosti nemám. Jen co vím, tak moment, kdy může jednorázově klesnout teplota je implatacni pokles při nidaci...