Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jasmina09 myslím, že je pozitivní. Jo, pokud by to někdo chtěl brát tak, že opravdu ta testovací čára musí být přesně stejně tučná a nebo i tučnější, tak pak by byl asi negativní... ale podle mě málokdo to fakt takhle má. Prostě si jen netrefila úplně přesně ten vrchol 😉 ale myslím, že je to ok 🙂
Holky, u mě se s velkou pravděpodobností nic nekoná, lehce tlačí břicho, jako vždy a dnes 10.DPO jsem ještě prubla ovutest, jestli třeba nezesilil a nedetekuje případné hCG a je tam jen neznatelný dusík, jeden z nejslabších, co jsem kdy mela, už ať dorazí tehutesty ! Jestli bude ještě v pátek sněhobilo můžu kapitolu tohoto mesice uzavrit a jede se dál😕 Njn, asi přijde co nevidět nová práce, tak se i odreaguji....
@andik.cz Jo jo, chápu tě, ale jsem ten tonoucí a dost jsem četla, že když je TT pozitivní, je většinou ovutest tmavší, že prý dokáže detekovat dříve, viděla jsem už fotku 10.DPO a byl tam slabě pozitivní TT a pozitivní ovu. Tak holt zkousim hokus pokus a když vidím ducha skoro, jak když tam není, slabší než včera, tak si říkám, že spíš nic....ale bylo by to dobrý😊
ahojky, dneska první kontrola na gyn, jsem trošku smutná z toho, že je plod menší než by měl být, ale prej to může být mou nepravidelnou ms, dál mám (pro mě velkou) cystu, což je prej taky běžný, ale..... ☹ ☹ další kontrola za 14 dní, kdy by teda už opravdu mělo být vidět srdíčko 🙂 tak snad.. přeji všem klidný večer 😉
@luciestancova Tak jasně jsou nějaké statistiky, ale ta velikost se třeba ještě srovná v průběhu tehu nebo holt budeš mít drobounke mimco 😉 Tak držím palce ať priste slysis už jen pozitiva😉
@luciestancova neboj všechno bude v pořádku, když máš nepravidelnou MS, tak pold může být klidně menší 🙂
@luciestancova nic si z toho nedělej, já mám také menší miminko než podle ms. Prostě ovulace byla později, já jí měla 21-22 DC já jdu na další ko 13. tak snad bude vidět i srdíčko

@vapka udělám zítra touto dobou znovu ať jsem si jistá jestli slábne 😎