icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
12. lis 2015

@vapka tak jo, já to zítra zkusím 😀 pak Vám to sem hodím a s lupou budete hledat ducha 😝

mike2015
12. lis 2015

@jasmina09 a je to možné mít nevolnosti takhle brzo ? jsem myslela že bývají až později...

pavlinpaj
12. lis 2015

Holky muzu se zeptat jak casto testujete ovulaci?

jasmina09
12. lis 2015

@mike2015 no každý to má nějak jinak, někdo je má hned po vynechané MS, někdo později a někdo třeba vůbec 😀

jasmina09
12. lis 2015

@pavlinpaj já ti pošlu foto ať vidíš, který den začínám a jak dlouho testují, mám cyklus 35 dní ale tento co jsem testovala bude určitě kratší, protože ovulace byla 16 DC, tak myslím, že bude trvat 30 dní 🙂

pavlinpaj
12. lis 2015

@jasmina09 Takže je asi lepší alespoň první měsíc testovat každý den od začátku abych vůbec zjistila, kdy mi ovulace probíhá... Děkuji za info 🙂

jasmina09
12. lis 2015

@pavlinpaj jj tak nějak, ať se zorientuješ, já kdybych se řídila podle návodu v testech, tak bych měla začít testovat 18 DC a ovulaci bych prošvihla 🙂

pavlinpaj
12. lis 2015

Tak to udělám tak. Nevěděla jsem jestli musím každý den, nebo třeba obden. Ale bude lepší každý den. Aspoň ten měsíc. Tak testy mám objednané, tak snad je brzo budu mít doma a pustím se do toho 🙂

renmilka
12. lis 2015

@tarja1987 Pokud byl ještě test pozitivni, tak jste stihli v pohodě😉 Držím palce !

renmilka
12. lis 2015

@pavlinpaj Tak já při cyklech teď cca. 29 dní, stačí když začnu testovat kolem poloviny a většinou ten 15.DC mám pozitivní testik, po něm by ovu měla zhruba ta 24-48h. dorazit. Ale každá žena může mít ovulaci různě.

renmilka
12. lis 2015

@mike2015 Také to vidím hoodně dobře... Hodně štěstí, ať sílí😊

renmilka
12. lis 2015

@jasmina09 Příznaky fakt neřeš😉 Je brzy. Ale testik by už pomalu mohl začít něco kreslit😉

renmilka
12. lis 2015

Vše tak utíká, jsem zas 6.DC. Cirka 10 dní a máme tu zas OVU !😀

jasmina09
12. lis 2015

@renmilka no já už 8 DPO, no zítra to zkusím ale podle mě tam nic nebude ještě 😀 i když začalo me trochu bolet pravé vajco 😀

renmilka
12. lis 2015

@jasmina09 To už máš opravdu zachvilku, jo 8.DPO je takový mezník podle mě... Nebuď smutná, když ještě nic neuvidis, holt nebudeš mezi těmi prvními, ale to neznamená, že třeba 11.DPO se už malý stinek neukaze😉

jasmina09
12. lis 2015

@renmilka právě, že někomu se ukáže stínek později někomu dříve, udělám ho odpoledne, budu měně pít, koukala jsem, že odpoledne jsou někdy ještě tmavší 😅

renmilka
12. lis 2015

@jasmina09 No jsem sama nedockava😋 ...No, mohl by být už dušik, ale nepropadat beznaději, může být i později😉 Jinak mě to vyjde tento měsíc nakonec dobře, ovu bude s největší pravděpodobností neděle nebo pondělí 22/23.11. To pondělí asi nejpozději a můj má volno, takže mě odveze do ČR, kvůli ÚP až tak, takže stihneme zasnazit v pohodě...

jasmina09
12. lis 2015

@renmilka no já bych měla 19-20.11 dostat MS 😀 no uvidíme zítra to zkusím a co bude bude, pak ho dám až 14 DC 🙂

renmilka
12. lis 2015

@jasmina09 To už bude sázka na jistotu...snad...pokud nebudeš naopak ,,výjimkou,, až po termínu MS😮

jasmina09
12. lis 2015

@renmilka no jsem hodně zvědavá, už mám zase nafouklé břicho jak minulý cyklus, měla jsem ho přes týden jak balon až do MS 🙄

renmilka
12. lis 2015

@jasmina09 To nic neznaci😊 Buď jsi nebo ne tehu a příznaky mohou být ze začátku nastejno...😉

jasmina09
12. lis 2015

@renmilka pro netrpělivé lidi, mezi které patřím je to čekání strašný 😀

renmilka
12. lis 2015

@jasmina09 jo jo 🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙆🙌

mike2015
13. lis 2015

Opět dobré ráno holky 🙂 Fakt už jsem z toho zmatená, dnes 32 DC, prsa pěkně bolí, přidaly se i záda. Podbřišek bolí jako na MS, ale jen chvílema.Ráno se mi v autě zase navalovalo.... Na testu je zase jen sotva viditelný duch... Včera večer jsem zkoušela digitál a ukázal negativní, tak nevím jestli je moc brzy, když mi neukazují ani obyč testy pozitivní výsledek, nebo to bylo ovlivněno, že to bylo večer a nebo si se mnou moje tělo hraje, fakt nevím :/

jasmina09
13. lis 2015

Holky já se asi po*eru 😀 řekněte mi, že to vidíte taky? 9 DPO..na srovnání test který jsem dělala jen tak abych se ujistila,že neděla falešné duchy tato značka ( Pregnant 10 )

renmilka
13. lis 2015

@jasmina09 Ty voooo*e !😮😊 Asi je to tam ! Já na tom tabletu nevidím úplně nejlépe, ale prostě dusík tam je !!!!Asi můžu už hoodně tiše gratulovat?!🌷🌸🌹🌼🌻

jasmina09
13. lis 2015

@renmilka je ho tam vidět volním okem uplně bez problému, zkusím to ještě jednou nafotit ale je tam prostě 😀

mike2015
13. lis 2015

@jasmina09 já je vidim 🙂 potichoucku gratuluju 🙂

dzogobela
13. lis 2015

@jasmina09 taky vidim uplne v pohode 🙂 *-🙂

renmilka
13. lis 2015

@jasmina09 Tak to jeeee super! Konečně! Já to věděla, že vy problém mít nebudete😊 Už jen ta doba vašeho snažení...vidíš, byla jsi jen nedockava a nestrefovali jste se. Aspoň sama vidím, že pokud je pár zdravý a vychyta ovulaci, mělo by to pravděpodobně mít výsledek...je asi fakt, že u nás budou spermii ne v pořádku, jinak si to nevysvetlim. Nafot, určitě a hlavně ať sílí!😉

Strana