Ovulační testy ukazují jen slabou druhou čárku

martas18
26. bře 2015

Ahoj,snažíme se o druhý mimčo, jelikož jsem měla dlouhé cykly,tak doktor mě nasadil Orgametril na srovnani. Zkoušim si delat ovulační testy,ale ted poslední dva mesice se mě ukazala jen dva dny po sobe slaboučka druha čarka a pak uz zase jen ta jedna kontrolni. Vůbec dve čárky,které by měli signalizovat ovulaci se me neukazali. A menstrulaci jsem dostala potom normalne v terminu. Co to znamena? Ze u me ovulace vůbec neprobiha? Jsem z toho zoufala,protoze první mimco prislo hned.

tristizia
26. bře 2015

Ahoj, já neměla nikdy pozitivní ovulační test a to jsem zkoušela 2 měsíce každý den. (krom ms samozřejmě) druhá čárka byla max. slabý duch. A ovulace přesto byla, jsem v očekávání 🙂
Místo testování raději pravidelně sexujte a bude to! 🙂 Držím palce, at se brzy zadaří.

medakote
26. bře 2015

Já jsem testovala jsem několik měsíců a silná čárka se neukázala nikdy, jen občas slabá. A minimálně jeden měsíc k ovulaci došlo (dle utz u gynekologa).

martas18
autor
26. bře 2015

Jee holky to vam moc zavidim. No ja byla u doktora před týdnem a podle ultrazvuku rikal,ze zhruba po tydnu by mělo dojit k ovu, podle velikosti folikul, coz tyden je dnes 🙂. takze doufam,ze do nedele třeba proběhne,tak se snažíme obden (pry každý den je zbytecny 🙂).

lucifereeek
30. bře 2015

já jsem testovala taky a mě se vždy ukázaly zase vždy // jedna silná, ta druhá slabší, takže dle toho to vypadlo že snad nemám ovulaci, nakonec jsem se na ně vykašlala a hledala další způsob jak zjistit ovulaci a teď už konečně přesně vím, kdy mám ovulaci a to dle plodného hlenu, zkus si o tom najít něco na netu, jinak taky mívám dlouhé cykly a i s tím otěhotnět můžeš, já měla naposled 47DC a další ms už nedorazila.

martas18
autor
31. bře 2015

Holky,tak nevím, myslíte že mohla u mě proběhnout ovulace, když ted posledních 7 dní se na ovu testech objevovali stále dvě čárky, jedna silná,druhá slabá, výsledky téměř stejne a za 2 dny očekávám MS.

strawberr
19. dub 2015

@martas18 já mivam ovu těsně před MS 🙂

siima12
18. říj 2022

Chci se zeptat kolikátý den jste měli pozitivní ovulační test? Spodní dva jsou dnes ráno a večer 18 DC. Asi ani jeden není pozitivní že?

jaja01k
19. říj 2022

@siima12 Řekla bych, že pozitivní ještě není. Jak dlouhý míváš cyklus?

marii88
10. říj 2023

@siima12
Ahoj, takhle ti to ukazovalo bezne? Tolik dni tak silnou tu druhou carku 🧐😀
Dekuji 🙂

siima12
12. říj 2023

@marii88 Telefon mi to hodně upravil automaticky.