icon

Ovuluji?

123snazivka
30. pro 2015

Ahoj holky. Dlouho jsem váhala, jestli se ke konikovi registrovat, nakonec mi to nedalo..
V září 2015 jsme se s přítelem dohodli,ze se začneme pokoušet o mimi..Mám ale hodně nepravidelný cyklus, resp. hodně dlouhý (35 dni, 42 dni..). Když jsem byla na gynde a prosila o pomoc,protože s tímhle chaosem plodné dny nevypocitas..prostě ne..a ovulacni testy jsou vždycky negativní (!!!). Napsala mi duphaston..O nem jsem se tu docetla hotovy báje a pověsti a nakonec ho raději nezačala brát..Mám strach,ze by mi ovulaci stopnul a my se tři měsíce snažili na prázdno..Dal jsem se docetla o folikulometrii,ta prý snadno zjistí,jestli žena ovuluje.Nevím,jestli mi ji dělala.. 😒 holky, jsem nešťastná..jasné,ze ne jediná, ale už jsem to musela někomu říct.. po novem roce se chystam na gyndu a budu apelovat na vyšetřeních, jestli jsem plodná..fakt už mi z toho hrabe.. ☹

Strana
z2
evusa2
12. únor 2016

jaky den myslite že byla ovulace

franerka
12. únor 2016

@evusa2 dle mě 9.2.

werumka
12. únor 2016

@evusa2 Jaké testy jsi použila? Ty z prvních dnů a pak ze dneška?

evusa2
12. únor 2016

@werumka ty z prvnich dnu jsou na obrazku a ty ten posledni mam od nejake pani ktera to objednava z ciziny

werumka
12. únor 2016

@evusa2 Jo, ty máš ode mě 😀 Tyhle testy, co máš na fotce, mají nižší citlivost, než ty, co jsme objednávaly. Takže pokud byly pozitivní, tak by opravdu vycházela ovulace na toho 9.2. Co teplota?

jaruska92
13. únor 2016

Ahojky 🙂 mám dotaz poslední menstruace 1.2-5.2 teďka mám pravidelnou menstrauci 12.1 sem si dělala ovul.test a měla sem slaboulinkou druhou čárku, a dneska sem dělala znova a není žádná. Poradí mi nikdo? Děkuji moc všem 🙂 😖

123snazivka
autor
23. únor 2016

holky, dobrala jsem clostilbegyt 5-10 den. dneska jsem 15DC a už dva dny mám strasnej pocit tezkyho břicha.plnyho břicha.ovulacni test jak vysitej..jako toto je ovulace? jsem jak v jirikove vidění,protože tenhle pocit jsem snad nikdy neměla.. a to mi je skoro třicet..

evusa2
13. bře 2016

je nějáký test pozitivní?

misula29
6. dub 2016

@evusa2 není

taao
11. dub 2016

Ahoj, poradí mi někdo? Ovulační test jsem si dělala od 11 dne cyklu, teď je 24 den, stále negativní. Dělala jsem si je ve 13 hodin, bylo to moc brzy? Musím si je dělat každý den, když některé ženy otěhotni před, během nebo po menstruaci, abych ji neprosvihla?

ratatooy
11. dub 2016

@taao no musela by jsi testovt celej měsíc aby jsi zjstila kdy vlastně ovuluješ,mě ukazovali celej měsíc negativni

ratatooy
11. dub 2016

@evusa2 ja bych řekla že všechny ale nevim jak se vlastně určuje pozitivni test ja myslela že ten co ma nejslnější čárku

ratatooy
11. dub 2016

@123snazivka koukám že ovu asi teda proběhla a těhu se zadařilo....jinak mě třeba ovulace pekelně bolí.

taao
11. dub 2016

@ratatooy Dobře, zkusím. A jak to, že ti ukazoval celý měsíc negativní?

ratatooy
11. dub 2016

@taao protože mi byl pk zjištěn anovulační cyklus

minareta
9. čer 2016

@123snazivka Tak koukam, ze se s clostilbegytem zadarilo. Gratuluju. Ja ted dostala Proveru na srovnani cyklu, tak jsem zvedava. Nicmene taky vubec netusim, zda ovuluju :(

123snazivka
autor
10. čer 2016

@minareta já az ted s odstupem casu muzu říct,ze jsem snad nikdy neovulovala,protože to,co se dělo po clostylu se s žádným cyklem srovnat neda-bodani a divná bolest,ze jsem si myslela,ze to nedam..fakt to trvalo tři dny a i pres tenhle divnej pocit,kterej me rozhodne do sexu nijak nemotivoval,jsme to zkouseli-a zadarilo se 😉 tak ti taky preju hodně štěstí!

123snazivka
autor
10. čer 2016

@ratatooy jj,bylo to ono 😉 a je to tam 🙂

minareta
10. čer 2016

@123snazivka no ja jsem v tech svych dvou mega dlouhych cyklech kolem 31DC mela neuveritelny bolesti dva nebo tri dny a v noci jsem uz myslela, ze snad mam slepak, takze sex opravdu nebyl...nevedela jsem totiz, ze to byla ovulace :( a ten treti cyklus se mi zkratil diky Provere, takze ten jsem podle me neovulovala vubec. Ted jedu ctvrty a jsem par dni po MS, tak jsem zvedava. Jinak dekuju ;)

bee20
14. čer 2016

ahoj holky, myslíte, že podle grafu BT ovulace probíhá? díky

jluciy
14. čer 2016

@bee20 tak tohle je anovulační cyklus...ale to se stát párkrát do roka může 😉 měříš vždy ve stejnou dobu a opravdu po spánku hned po probuzení? A co jiné měsíce?

bee20
14. čer 2016

Jenže já to tak mám už 3 měsíce po sobě. Začala jsem měřit od toho 11.4. až do teď. A kdo ví, jestli jsem to tak neměla i předtím☹ Měřím opravdu poctivě ve stejnou dobu ráno (i o víkendech), digi teploměr mám u postele. Takže co teď s tím? Za tu dobu jsem měla 2x MS a teď čekám na další už 40.den:-(

lorakv
15. čer 2016

Ahoj holky, nevím zda už se tu někdo neptal, tak doufám, že se neopakuji emoticon
Mám v plánu si poprvé koupit ovulační test, protože jinak nejsem schopná přesně zjistit, kdy ovuluji.
Proto jsem se Vás chtěla zeptat, zda to chápu správně a pokud je ovu test pozitivní, tak ovulace přijde za jeden až dva dny - tudíš i pohlavní styk by měl být, až další den.
Předem moc děkuji.

bee20
15. čer 2016

@lorakv Pokud je pozitivni,tak prijde do 48 hodin,a tak je dobre se snazit uz v den pozitivniho testu.Ty spermie si pockaji a aspon budou mit dost casu si najit cestu.

evusa2
19. čer 2016

myslíte že je nějáky pozitivní na ovu?

dressage
19. čer 2016

@evusa2 zatim ne, ale kazdou chvili bude... ja to takhle mela pul dne pred plne pozitivnim... tak par hodin jeste vydrz a bude to tam... musi to byt stejne vyrazne nebo i vyraznejsi

evusa2
19. čer 2016

@dressage ja bych prave rekla ze toho 18.6. byla ovulace ten posledni je dnesni tak je malinko vyraznější.

dressage
19. čer 2016

@evusa2 promi spatne jsem koukala... jj vypada to tak... zkresluje to jak je ten 18. cely mene vyrazny... ale ano ...ten bych brala za pozitivni

evusa2
21. čer 2016

Tak jsem v testech pokračovala dál kde myslíte že je ovulace? A sex včera

Strana
z2