Ovuluji?
Ahoj holky. Dlouho jsem váhala, jestli se ke konikovi registrovat, nakonec mi to nedalo..
V září 2015 jsme se s přítelem dohodli,ze se začneme pokoušet o mimi..Mám ale hodně nepravidelný cyklus, resp. hodně dlouhý (35 dni, 42 dni..). Když jsem byla na gynde a prosila o pomoc,protože s tímhle chaosem plodné dny nevypocitas..prostě ne..a ovulacni testy jsou vždycky negativní (!!!). Napsala mi duphaston..O nem jsem se tu docetla hotovy báje a pověsti a nakonec ho raději nezačala brát..Mám strach,ze by mi ovulaci stopnul a my se tři měsíce snažili na prázdno..Dal jsem se docetla o folikulometrii,ta prý snadno zjistí,jestli žena ovuluje.Nevím,jestli mi ji dělala.. 😒 holky, jsem nešťastná..jasné,ze ne jediná, ale už jsem to musela někomu říct.. po novem roce se chystam na gyndu a budu apelovat na vyšetřeních, jestli jsem plodná..fakt už mi z toho hrabe.. ☹
Ahojky 🙂 mám dotaz poslední menstruace 1.2-5.2 teďka mám pravidelnou menstrauci 12.1 sem si dělala ovul.test a měla sem slaboulinkou druhou čárku, a dneska sem dělala znova a není žádná. Poradí mi nikdo? Děkuji moc všem 🙂 😖
holky, dobrala jsem clostilbegyt 5-10 den. dneska jsem 15DC a už dva dny mám strasnej pocit tezkyho břicha.plnyho břicha.ovulacni test jak vysitej..jako toto je ovulace? jsem jak v jirikove vidění,protože tenhle pocit jsem snad nikdy neměla.. a to mi je skoro třicet..
Ahoj, poradí mi někdo? Ovulační test jsem si dělala od 11 dne cyklu, teď je 24 den, stále negativní. Dělala jsem si je ve 13 hodin, bylo to moc brzy? Musím si je dělat každý den, když některé ženy otěhotni před, během nebo po menstruaci, abych ji neprosvihla?
@123snazivka koukám že ovu asi teda proběhla a těhu se zadařilo....jinak mě třeba ovulace pekelně bolí.
@123snazivka Tak koukam, ze se s clostilbegytem zadarilo. Gratuluju. Ja ted dostala Proveru na srovnani cyklu, tak jsem zvedava. Nicmene taky vubec netusim, zda ovuluju :(
@minareta já az ted s odstupem casu muzu říct,ze jsem snad nikdy neovulovala,protože to,co se dělo po clostylu se s žádným cyklem srovnat neda-bodani a divná bolest,ze jsem si myslela,ze to nedam..fakt to trvalo tři dny a i pres tenhle divnej pocit,kterej me rozhodne do sexu nijak nemotivoval,jsme to zkouseli-a zadarilo se 😉 tak ti taky preju hodně štěstí!
@ratatooy jj,bylo to ono 😉 a je to tam 🙂
@123snazivka no ja jsem v tech svych dvou mega dlouhych cyklech kolem 31DC mela neuveritelny bolesti dva nebo tri dny a v noci jsem uz myslela, ze snad mam slepak, takze sex opravdu nebyl...nevedela jsem totiz, ze to byla ovulace :( a ten treti cyklus se mi zkratil diky Provere, takze ten jsem podle me neovulovala vubec. Ted jedu ctvrty a jsem par dni po MS, tak jsem zvedava. Jinak dekuju ;)
Jenže já to tak mám už 3 měsíce po sobě. Začala jsem měřit od toho 11.4. až do teď. A kdo ví, jestli jsem to tak neměla i předtím☹ Měřím opravdu poctivě ve stejnou dobu ráno (i o víkendech), digi teploměr mám u postele. Takže co teď s tím? Za tu dobu jsem měla 2x MS a teď čekám na další už 40.den:-(
Ahoj holky, nevím zda už se tu někdo neptal, tak doufám, že se neopakuji emoticon
Mám v plánu si poprvé koupit ovulační test, protože jinak nejsem schopná přesně zjistit, kdy ovuluji.
Proto jsem se Vás chtěla zeptat, zda to chápu správně a pokud je ovu test pozitivní, tak ovulace přijde za jeden až dva dny - tudíš i pohlavní styk by měl být, až další den.
Předem moc děkuji.

jaky den myslite že byla ovulace