Pomohl některé Inofolic nebo Nosifol s otěhotněním?
Ahoj holky,
pomohl některé z vás INOFOLIC nebo NOSIFOL s otěhotněním?
Moc děkuji za odpovědi
Rolfinečka
Zeny viete ze sa blizia fasianky treba spravit sisky co tak si vyhodit z kopitka zabavit sa vipnut mysel a ono to pride
@propiska já brala clost celý rok. Pokud u tebe nenastane efekt kvůli kterému ti byl podáván tak se musí vysadit. A neuvažovali jste o CARu? Nám se rok nedařilo, i přes clost a pregnyl a tak jsem se rozhodla nás objednat do Caru
@janunulinka nas mudr poslala na IVF jenze pojistovna to hradi jen do 38 veku zeny a jelikož me je uz 40 tak bysme to cele platily a rekli nam tam ze pripadna lecba plus jeden pokus by nas prisel na cca 70-75000 a to my opravdu dat nemuzeme ☹
a IUI by u vás nešlo?
@propiska
@janunulinka tam ho asi nedostanu...
To jA ked som mojmu vravela ze ked sa nepodari pojdeme na vysetrenia asi sa zlakol a jak sa chytro posnazil na prvi sup Staci postrasit
@propiska kam ho nedostanete? Jako že vám ho u vás neudělají, nebo manžela 🙂
@janunulinka na dalsi vysetreni nebo pak na umela olodneni...
@propiska jako manžela tam nedostanete? Pokud ano tak to je mě líto ☹
@janunulinka ano pritele nikam nedostanu.. On ma sve dve deti u sebe a ja taky sve dve deti u sebe ale chteli sme mit aspin jedno společné a to nam asi neni souzene...
@propiska tak v tom případě nechápu, když chcete společné dítě, že přítel tam odmítá jít a řešit to. Můj partner, když to nejde tak sám navrhl, že se objedná na spermio, kdyby byla chyba u něho, abych do sebe nemusela cpát clostylbegyt.
@janunulinka je to slozitejsi...a ja ho chapu...
@propiska jenže ono to nemusí jít kvůli jeho bloku. A vy do sebe zbytečně cpete sajrajty ☹ Spermie u mužů se mění každý den a hodně dělá při snažení i psychika ☹
@janunulinka to ja vsechno vim... :(
@estel22 ahojky jakpak se máš a co u tebe nového? 🙂 já jsem dnes 7DPO a od 3DPO mám hojný hustý bílý výtok a taky mě občas pobolívá v podbříšku což jsem nikdy po ovulaci neměla 😀 tak jsem zvědavá jak to všechno dopadne 🙂 kéž bych zítra našla na testíku dušíka a bylo by potom všechno v pořádku 🙂 co bych za to dala 🙂 a pokud mi ms dojde tak si chci koupit zase inofolic,ten mi pomohl 🙂 2 měsíce jsem ho brala a hned jsem otěhotněla,ale dopadlo to bohužel tak jak to dopadlo ☹ ☹
@juliemichal no ja som nervozna cakaju ma testy odbery vridene vady plodu a cakam kedy ucitim prve pohyby plodu

@propiska držím vám palečky. kolegyňce je 39 a snaží se už dva roky.. ale nevzdává se 🙂