icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

errrrricka
23. zář 2017

Tak holky přidávám se k vám dnes 2 DC, mrcha dorazila 😢 jdeme na třetí měsíc s Cloistíkem...3-5Dc 1x denně, a jdeme se objednat asi na IUI,asi to chceme zkusit...

levana33
23. zář 2017

Holky chystám se na první IUI a vychází to na přibližnou chvíli kdy musí přítel odjet pracovně pryč. myslíte, že to na tu chvíli se dá zmrazit ? Treba na 4,5 dní? a je pravda, že i na pár dní to vychází na 3000? :O

lorakv
23. zář 2017

@errrrricka Eri, IUI určitě klapne! Drz se! Kazda vime, ze zacatek cyklu je nejhorsi☹

beruska1889
23. zář 2017

@errrrricka to je mi moc líto... ☹ IUI vyjde 🙂 znám spoustu příkladů i ze svého okolí, že vyšlo hned první... takže neztrácej naději, možností je ještě spousta a miminko bude 😉 😘

errrrricka
25. zář 2017

Holky děkuji, no už je lépe,ty první dny sou fakt nejhorší...

beruska1889
25. zář 2017

@errrrricka já vím, známe to všechny... ☹

gabrielka_h
25. zář 2017

@errrrricka to je mi líto:( je to peklo ty první dny ☹ i některé jiné dny, co Vám budu vykládat. Holky co berete za vitamíny a bylinky?

8karolina4
26. zář 2017

@beruska1889 Presbe je dost holek kterým vyšlo na poprvé, a na vícero pokusu.... doporučuji udělat imunoologii

beruska1889
26. zář 2017

@gabrielka_h já už teď jen Fertipronu, ale zkusila jsem už kde co.... za ty skoro 3 roky...

errrrricka
26. zář 2017

@gabrielka_h děkuji 🙂 no já beru Infolic,zinek,listovku,kontrihel piju,a dokopávám se cvičit Mojžišovou,můj bere Folandrol, a taky sem zkusila různe kapky....ale či to pomáhá nevím teda....další týden jedeme do Caru už se těším,snížili mi ted Clostik na 1x denně tak uvidím...ty si na tom jak?

errrrricka
26. zář 2017

@levana33 to ti řeknou v Caru,ale já bych asi měsíc počkala na čerstvé 😉

8karolina4
26. zář 2017

@levana33 určitě bych měsíc počkála než mrszit kvůli iui...

gabrielka_h
26. zář 2017

Já beru Inositol, rybí tuk, B-komplex, Listovku a Zinek. Piju Kontryhel a teď nově maliník na hlen-ten totiž kolem ovu postrádám :( Když si vzpomenu tak Gynex ale nepravidelně to už při tom všem zapomínám. Zítra mě čeká UTZ po 3 kole Clostilu. V práci už rok přežívám,chtěla jsem odejít ale pak jsme se rozhodli pro mimi tak jsem zůstala s doměním že tam už dlouho nebudu a už se tak trápím rok :/ byla jsem rozhodlá že pokud do konce října neotěhotním tak dám výpověď ale nemůžu se rozhodnout. Ale chodím z práce a do práce otrávená a většinou i naštvaná tak jaké mimi by do takového těla chtělo 😔

errrrricka
27. zář 2017

@gabrielka_h no vidím,že si taky dobře nadopovaná, děláme pro to co jde,že...ta práce je nepříjemná, ale vydržela bych a pak když se podaří můžeš jít marodit, no to jsem si říkala taky,už nebudeme kupovat lyže,welness už budu v tom,a už je rok pryč a nic,držím palečky na ultrazvuk,já jdu v pondělí,pak pisni jak ti dopadl

gabrielka_h
27. zář 2017

@errrrricka je tam folikul 19cm, dnes 12DC ale na straně kde mám srostlý vejcovod-údajně si to vajíčko umí ale nějak"přeposlat". Dostala jsem žádanku do centra-buď tomu máme nechat volný průběh nebo tam zajet domluvit se asi na inseminaci. Clostil už mi napsat nemohla.

errrrricka
27. zář 2017

@gabrielka_h tak to je krásný, já bych šla do caru,nic se tam neplatí za vyšetření, a alespoň ti třeba i více pomůžou, my jdeme na IUI když vše klapne další týden,držím palečky

gabrielka_h
27. zář 2017

@errrrricka určitě tam půjdeme, není na co čekat 🙂 tak poslední měsíc a pokud to nevyjde tak CAR a rozhodla jsem se teda dát výpověď-i paní doktorka mi řekla že nad tím mám zauvažovat, že psychika je 80% úspěchu.

errrrricka
29. zář 2017

Tak gratuluji k rozhodnutí, no psychika je to nejtěžší na to bohužel je prd, my do Caru jdeme teprve podruhé, taky než ti udělají testy a něco napíší je hned 2 mesíce fuč,kdo ví jestli nám napíší jeste clostik že? Já už sem ted dobrala 3 měsíc, tak se drž 😉

errrrricka
29. zář 2017

@lorakv ahojky,tak co u vás nového?

lorakv
30. zář 2017

@errrrricka
Ahoji, momentalne ocekavam kazdym dnem ms 😅 snazim se na to pripravit, ale stejne me to urcite zase sejme. Chvilkama me boli bricho, jak kdyz by to melo prijit kazdou minutu. Je zvlastni, ze tak bolelo i ve st, kdy jsem brala posledni Utro. Za dva tydny jdu k dr.na kontru a pro zadanku do car. Co ty? Uz domlouvate to IUI?

lorakv
30. zář 2017

@errrrricka
@gabrielka_h
Holky, my s manzelem užíváme Fertillity blend. A ja navic ještě Drmek. Nevim zda to k necemu je. Predtim jsem brala Femibion 1-je sice na prvni trimestr, ale ma kys.listovou uz upravenou, kdyz ji nektera zena neumi vstrebavat. Jinak v prvi pol.cyklu piju kontryhel. Jako uz bych vypila i mrzvymu oko, kdyz by to pomohlo 😅

errrrricka
30. zář 2017

@lorakv joo tak to pobolívání už může treba byt i tehu,uvidis,me rekli ze zadanku nepotrebuji v caru,asi jo zkusime to IUI,ted sem dobrala 3 cyklus clostik,tak to zkusime pokud to pujde,jeste uvidime co mi zitra reknou,ty dny pred ms sou nejhorsi fakt,drzim palecky 🙂

lorakv
30. zář 2017

@errrrricka Ja vim, ze zadanka netreba, ale zas at jim tam napise co uz jsme zkouseli a at sevtams tim nenemazou. Sup, sup iui!🙂 Kontryhel zacinam pit vzdy prvni den ms a doufam, ze pomuze i na nervy. Ale nic moc. Jak me to boli fyzicky i psychicky, tak je to des. Uz ted mam z toho hruzu. Kdyz me to bricho poboliva chvilkama dost 😕

gabrielka_h
30. zář 2017

@errrrricka
@lorakv
Holky drzim

gabrielka_h
30. zář 2017

@gabrielka_h
Holky držím palce! Já mám kolem ovu tak budu čekat jak to dopadne-také 3 a poslední pokus s Clostilem a pak CAR. Holky IUI se platí? Nebo nemáte přehled? Já vůbec nevím zatím je to pro mě velká neznámá.

lorakv
30. zář 2017

@gabrielka_h Myslim, ze jsem nekde cetla, ze to stoji 1500,ale zatim se tam chystam,tak pak budu moct podat lepsi info. Chodis na kontroly s Clostikem? Take drzim pesticky! Nejdůležitější obdobi 🙂

beruska1889
1. říj 2017

@gabrielka_h každý CAR to má jinak, ale většinou je IUI kolem 1500,- Kč, je potřeba mrknout na ceník dané kliniky kde ho budeš podstupovat...

gabrielka_h
1. říj 2017

@lorakv Ano chodila jsem na kontroly, Clostil zabíral folíky rostly-první cyklus nic moc, druhý byl ukázkový Dr. nadšená ale nic z toho ☹ teď jsem byla 12DC a folikul 19mm. Ovu 16-17DC. V žádance do CAR mám napsaný folikul 25mm-asi berou ten největší co narostl? Říkala že Clostil mi už dát nemůže tak myslíš že by nám v CAR dali další?

gabrielka_h
1. říj 2017

@beruska1889
Doporučovali mi Zlín, Brno a Olomouc.

beruska1889
1. říj 2017

@gabrielka_h skvělé recenze mají všechny 3, já jezdím do Olomouce a spokojenost... 🙂 asi bych vybrala který máš nejblíž... 😉

Strana