Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
Me pomohl hned u prvního cyklu! Přeji hodně štěstí! doporucovala bych ale urcite folikulometrii a nasledne pokud neovulujete sama pichnout injekci na spusteni vajicka..pak dej se vule bozi a rybky se s vajickem potkaji! Ja to měla presne takhle!!Držím pěsti!!
@lela12 taky ty holky co si těhotenství neváží nemusím, zvlášť po tom co tak dlouho čekáme my... chodíme na IVF kliniku, před rokem jsem otěhotněla přirozeně, ale bohužel se z toho vyklubalo mimoděložní, přišla jsem ó jeden vejcovod a od té doby stále nic... ☹ teď si dávám od doktorů pauzu, už toho na mě bylo moc a začalo mi to lézt na mozek... IVF zatím odkládáme, když to jednou vyšlo přirozeně tak věříme že to půjde zas... Jen je to složitější bez té jedné "trubky" ☹
@lela12 názory se různí, někdo tvrdí že ovulaci zastavuje a někdo že na ovulaci vliv nemá ale sama nevím čemu věřit-mě Dr. řekla že na ovu vliv nemá. Jak jsem psala s Duphastonem od 15DC a ovu kolem 17DC necítím že ovu přichází ale bez Duphastonu ovu poznám...
@gabrielka_h mě právě dnes 17dc šíleně bolí podbřišek tak si myslím že je ovu, ale od 15dc beru utrogestan tak jsem myslela ze ranní sexík byl k "ničemu" no necháme se překvapit. Příští měsíc se na to schválně zeptam dr 🙂
@beruska1889 to chápu, leze to na mozek strašně. Já byla v pohodě než jsem začala lítat každý měsíc k doktoroj a začala do sebe cpát tuny prášku a vitamínů. Taky jsem si říkala že počkám do konce roku a když to nedopadne tak nebudu nic brát a nechám to na přírodě prostě.. nejhorší jsou ty věčný dotazy lidí kolem... 😒 určitě to vyjde a brzo! Uvidíš 😉
@lela12 tak jsem zvědavá co Vám řekne 😉 já jdu do Mojžíšovky 🙂
@lela12 jo máš pravdu, zjistila jsem že to lítání po doktorech má u mě asi úplně opačný efekt... Sice vím dle ultrazvuku kdy máme mít sex aby to bylo co nejlepší a nejjistější, ale o to víc se na to pak člověk soustředil, nemyslela jsem už pomalu na nic jiného a sex na povel teda taky nic moc... ☹ tak u nás v okolí už všichni tak nějak vědí co a jak přece jen 5 let po svatbě se to už moc tajit nedá, spíš mě štve jak do toho ryjou úplně cizí lidi, tohle mi vážně hlava nebere... ☹ snad nám to vyjde brzy všem... 😉
verim ze to brzy vyjde nam vsem 😍
@beruska1889 nekdy to chce klid. My se dlooouho snazili bez pomoci, tak ted uz chceme zkusit co pujde. Klidne i ivf. Kamardka ma z ivf 2 krasne deti.
@lorakv to máš pravdu 😉 tak ať se brzy podaří 😉 🍀 ❤
@gabrielka_h dnes po IUI mi rekli,ze si mam vzit duphaston klidne uz dnes 13 dc, ze se bere i prvnich 10 tydnu tehu,ze pripravuje sliznici na vajicko,tak si myslim ze vliv na ovu nema holky, ja si nekdy rikam tak co mi rekli,a divim se,ale drzim se jejich rad no
@errrrricka 12 dc pardon
Holky, kdy si delate tt test? Bojim se negativniho vysledku. 🙈
Holky, je to tam! Prvni mesic Clostik a jsou tam dve //!!!! A zadny duchove! Prosim, at se zase neco nepokazi! 🍀 ❤
@lorakv gratuluju a přeju hodně štěstí ať je vše OK 😉 🍀 🍀 🍀
@lorakv Téda to šlo rychle, to máš super! gratuluji! a jak dlouho si měla meškání MS? já si mám udělat test za 14 dní po IUI a už ted mám z toho strach, že budu zklamaná... tak at se to potvrdí ještě z krve, jen 1 měsíc Clostík to máš super, že ti to hned pomohlo 🙂
@gabrielka_h a Ovitrelle ti nepíchli? to je na prasknutí té folikule, to by určitě taky zvýšilo pravděpodobnost, ach jo, je to o nervi co? a jaký CAR jste si vybrali nakonec?
@errrrricka
Dnes jsem 33dc. Cykli bych si prala rict, ze mam 28, ale neni to pravidlo. Nekolik dnu me bolelo bricho. Ted uz je to malinko lepsi. Tak snad je to normalni. Vala jsem dr.a pry mam radeji zase nasadit Utrogestan. Urcite ti to taky dopadne! Iui-v pravy cas na pravé místo. 🍀
@lorakv a máš jít i na krev? no 5 dní zpoždění, to už je dost, tak držím palečky at to vyjde! no IUI má prý úspěšnost jen 15-20% tak uvidíme no...
@errrrricka
Nene, na kontrolu jdu příští pátek. Jen pry kdyby mi nebylo do re, tak to znamena, ze mam hormonu dost sama, tak treba jednou vynechat. Po ivf to holky berou taky pro jistotu.i male procento je sance. Ja tomu clostiku taky moc neverila, kdyz jsem jeste brala zy atb a vidis. Na nahodu po tak dlouhe dobe moc neverim.
@lorakv gratuluji,hodně štěstí 🍀 a tiše závidím 🙈
@errrrricka nee nic na vyvolání ovu mi nepíchli ☹ je to o nervy. Teď budeme 14dní čekat jak to dopadne. Vybrali jsem asi Zlín. Ale 13.10.jsem objednaná na fyzioterapii na Mojžíšovku tak to chci ještě vyzkoušet. Mám sedavou práci a mohl by to být ten problém (jako dalších možných 100) ☹
ahoj holky, taky mě to čeká s clostilem, měli jste nějaké vedlejší účinky? docela se toho bojím

@gabrielka_h a to můžeš otěhotnět i když už bereš ted duphaston? Někde jsem četla že nějak mění ten hlen a nepropusti spermie tak to pak nejde 😒 právě si taky myslim že mam ovu až takhle dyl..