Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@kristyn.g děkuji, no je to takový nepříjemný normálně mam ms tak 3dny a teď najednou už 5tý 😒 a navíc domluvíme termín pro chlapa na spermiogram tak už dostanu kelímek... a ten můj na to dost tlačí, že chce vědět na čem jsme.. tak jsem dost nervózní i z toho... to beru hůř než ten můj 😊
@gabrielka_h to je pravda ale po ničem jiným tak netoužím jako právě po tomhle strachu a štěstí ❤🍀
Ahoj děvčata mohla bych se k vám přidat? Od příštího cyklu začínám po sedmi měsících druhý pokus s clostibegytem tak sem zvědavá jak to dopadne 🙂 🙂 🙂
@errrrricka No tak to jsme na tom úplně stejně, já váha 48 kg, intenzivně se snažím přibrat, několik doktorů mi to totiž řeklo, že můžu být přesně v té situaci, že do mě na gyndě budou prát horem dolem hormony a přitom by stačilo pár kilo nahoru a sliznice zbytní sama, protože bude víc vyživovaná tukem. Ale zatím se mi to moc nedaří 🙄 Na druhou stranu přesně o tomhle jsem ve čtvrtek mluvila s gynekologem a ten zase pro změnu řek, že jsem úplně v pohodě, že tohle se týká dietářek a ženských co zhubnou drasticky, rychle a třeba ze 70 na 45 když to přeženu, což můj případ není, jsem takhle celý život, takže nejde o nic nepřirozeného. No jsem zvědavá, držím palce! 🙏🤰
no já vážila ještě méně, ale už sem přibrala právě na těch 47,5 no, ale tedy říkám si taky že ještě tak to kilo navrch no, já jsem vážila vždy pod 50 kg, ale taky mám nízkou sliznici, a hormony už do mě perou 🙂 tak doufám, že se to podaří no...
Ahoj holky, tak jsem dnes byla u dr. Důvodem moji opožděnější ms je cysta na vaječníku, tentokrát na druhém než jsem měla vloni 😞 takže clostik mam teď zakázány a duphaston mam brat 3x denně aby se zvýšila šance že cysta odejde při ms.. jinak opět laparka 😢 takže se uvidí za měsíc po další ms.. máte s tím některá zkušenosti že by sama odešla? Nebo co když bych otěhotněla přes tu cystu jde to není to nebezpečné? Dr říkal ať se normálně snažíme tehle měsíc, ale že není jisté že ovu přijde.. ☹ tak jsem opět zoufalá...
@lela12 to mě mrzí, ale neboj, je to dost časté, většinou cysta praskne a odejde s MS, tak vydržte chvílu, a třeba zase pak ti Clostík nasadí, třeba v menším dávkování, když ti to moc nesvědčí, a to viděl na ultrazvuku jo? no já jdu teď na průtah a když to nebude ok, chtějí mě objednat na ivf, a když to bude ok, tak zase clostík, ta ovu je asi menší pravděpodobnost bez toho, ale ty hormony jsou z Clostíku v těle prý ještě více měsíců, chce to prostě mega trpělivosti toto celé že ☹ pevné nervičky !
@errrrricka teď jsem 5dc a neodešla, ale budu v to doufat, že odejde s tou příští. Je mi špatně jen si vzpomenu na tu laparku vloni 😞 a clostik jsem prave začala poprvé brát teď v neděli takže jsem stihla 3prášky a už to brat nesmím. Tak to asi nebude z nej a nebude na mě pusobit když jsem ho brala takhle krátce 😕 jo na utz ale říkal že je menší než ta vloni a ta byla 25mm.. tak to držím palce ať je to dobré a kdy jdeš? Určitě dej vědět 🙂🍀 když ja jsem právě mega netrpělivý člověk 😒 a navíc když jsem viděla doma chlapa jak byl smutný když jsem mu to říkala to mě rve srdce 😢
@kristyn.g aha a to ti tím krvácením pak taky odešla nebo ne? Nevím bych asi radši nic než tohle.. jen doufám že odejde a nebudu muset na operaci.. ale nevím jestli se teda máme snažit nebo radši ne když je tam ta cysta abych pak neměla nějaký komplikace, kdyby se stal zázrak teda...😕
@lela12 ja to chapu,ja su taky netrpeliva,proto uz jdu pozitri,ale jdu do Caru na to, zkus kdyby te cekala dalsi ta laparka, snad neee,ale kdyby domluv si schuzku v Caru,me tam rikali,ze kdyz nebude pruchodny tak me objednaji na ivf,laparka je taky operace,treba by si mohla jit rovnou na ivf,ja tedy cetla o te laparce a to je jak operace ne? I celkova anestezii,to je furt neco ze? Nikdy by me nenapadlo ze otehotneni bude taka veda ☹
@errrrricka já jsem si právě říkala, že když neodejde že se zeptám doktora jestli to nejde nejak spojit ta operace buď s tim průtahem nebo něčím at do mě nepichaj každej měsíc po zahojeni... 😞 ja tu laparku vloni snášela dost blbě teda.. cely den nejist večer něco jako klistyr a druhy den dopoledne na operaci, je to celkova narkoza.. me vzali kvuli ty cyste půlku vaječníku a ještě večer jsem nebyla schopná se sama zvednout z postele a dojit si na wc... pak jsem tam jeste dva dny lezela a konečně si pro me přítel přijel. Doma jsem byla na nemocenske dva měsíce protože v praci tahám těžký věci... ale i tech prvnich 14dni doma nic moc.. ale každej to snáší jinak mě už v nemocnici říkali ze téměř každá už ten den po operaci skáčou jak srny... ale na tom prutahu ti nebudou nic brat z těla tak to bude lepší, mě boleli hlavně ty stehy na tom vaječníků jinak nic.. ty dírky v břiše jsou fakt malinký a vůbec nebolí 😉
No to zni hrozne,teda,ja bych sla asi na to umele, kdyz uz bych mela takove problemy,no uz sem taky z toho nervozni,na me zase vse reaguje perfektne,ale tehotna furt nejsem 👽
@errrrricka proto se mi do toho nechce znovu, ale ta pruchodnost je neco jiného a to rikaj že je v pohodě.. každopádně porod je určitě horší a na ten už se těším 😀 určitě to brzo dopadne! 😉
@kristyn.g kdy máš mít ms? Abych na tebe mohla myslet a držet palce 🙂 doufám že ti to dopadne! 🙂
No laparka nic moc právě proto z toho mam takový strach. Kamarádka byla na průtahu a říkala že v pohodě tak jsem to čekala stejný a ono prd 😞 je to rok a furt tu bolest cejtim když si na to vzpomenu.. přitom nejsem nijaka cíťa a dost vydržím si myslim... no v tomhle asi ne 😒😀
@lela12 až 7.11 přemýšlím jak to udělám, protože abych si pak stihla ten clostil vyzvednout kdybych to dostala, snad to stihnu, nechce se mi testovat nějak moc extra brzo, mám strach z toho zklamání ☹
asi tě to bolelo víc že ti brali kousek toho vaječníku ☹ kamarádka mi právě naopak doporučovala tu laparku že je to v pohodě. Je vidět jak to každý snáší jinak, tak to je pak i s porodem i císařem, jedna kamarádka druhý třetí den po běhala jak by jí nic nebylo a jiná ve strašných bolestech byla.
@dasenka25 jé tak to moc držím palce! 🙂 jo ten stres jestli to vyšlo to je hrozný...

@lela12
@kristyn.g No máme se na co těšit 😀 před duchem, s duchem i po duchovi 😀