Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
Ahoj holky, za jak dlouho po dobraní clostiku 5.-9. Den mate potvrzenou ovulaci? 😊
@errrrricka Ahoj, ja to beru uplne stejně, stejnou kombinaci a také nic. Teda folikuly jsou, nedaří se mi ☹
Tak ja dnes 1dc, zítra jdu k dr jestli cysta odešla a můžu konečně začít s clostíkem. Holky píchá vám i injekce po utz aby foliky praskly?
@kristyn.g teď zas celý odpoledne vůbec nic, úplně čisto tak já už to svoje tělo fakt nechápu 😞 k dr jdu až ve čtvrtek, zítra nemá čas tak snad se to do ty doby rozjede... no ja nevim ja už tomu fakt nevěřím a hlavně mě už nějak nebaví čekat.. sex je už spíš jen "vyroba".... po novým roce začnu řešit ivf a hotovo ☹ tobě to určitě dopadne hned prvni cyklus neboj 😉 a určitě se na tu injekci zeptej a klidně si ji vyžadej 😉
holky děla ten clostil s vámi něco? měla jsem teprv druhý večer, stále čekám jestli něco bude
Ahoj holky 🙂 tak dnes jsem byla u dr a cysta praskla takže paráda a dnes konečně začínám s clostikem 🙂 ale říkal že vaječníky teda nic moc a fakt nepracují jak mají tak to zkusíme "nahodit" tim clostikem od 3dc do 9dc takze 7dni! Příjde mi to hodně co myslíte? Každopádně jsem rada že de to konečně hlo 😊
@kristyn.g ptala jsem se ho, ale říkal že až toho 18tého tak nevím.... oni tam jsou dva doktoři, tata se synem a každej má asi jiný názory 😒jiný mladej říkal že budu chodit na utz... teď jsem byla u staršího po dlouhé době tak pak asi zas budu chodit k mladému.... snad nam to dopadne, už by to chtělo vid a kolikátý jsi dc?
@kristyn.g nooo nestraš 😲 😀 dvojčátka bych docela rada (i když si to neumím představit) ale zas jako víc nee 😀 Ty máš jen jeden denně? To ja i předtím měla brát 2x denně ale jen 5dní teď to zvedl na 7... jo to určitě budu kdyžtak volat ale bohužel mladý tam je jen pondělky.. ale teď v úterý tam jdu se spermijkama tak se když tak optám 🙂 je teď beru ještě Drmek na ovu tak to prostě musí dopadnout 😊
@lela12 a může se to kombinovat s tím drmkem? já brala drmek minulý cyklus a ovulace asi byla přirozeně po tom drmku ale nevyšlo to, teď ho radši neberu aby to nějak se moc nepřepísklo. Ale ty to máš asi jiné. Já bych tedy nechtěla ani dvojčata ☹ z toho bych radost moc neměla. Jako lepší než nic, ale pokud bych si měla vybrat.. tak dvě děti postupně si chci užít 🙂

@lucy0511 jo to souhlasí 😀 někdy si říkám že to upínání je špatně, pak na druhou stranu to že mám pocit smíření že to stejně nemůže vyjít že je špatně, prostě všechno špatně 😀 ach jo... asi mi hrábne