icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

silvi2302
21. lis 2017

@lucy0511 Také doufám 🙏🙏🙏

kristyn.g
21. lis 2017

@silvi2302 jé, to ke krásné! držím palce ať to vyjde ok 🙂

jezz1e
21. lis 2017

@silvi2302 Gratuluji a neboj, první týden přece není embryo ani napojené na tvůj krevní oběh, takže mu alkohol nemůže ublížit. To by lidstvo vyhynulo, když se to žena vždycky dozví až 14 dní po oplodnění 😉 Kamarádka otěhotněla krátce před Vánocemi, klasika - samý večírek a má normální zdravé chytré dítě 🙂

lela12
21. lis 2017

@silvi2302 nemáš za co 🙂 a neboj se hlavně, znam spoustu holek co otěhotněli když byli oba opilý a jedná známá dokonce celý těhotenství a kojení kourila a dost a dítě maj naprosto zdraví 😉 hlavně se nestresuj a vše bude v pořádku 😉 a kdy jdeš k dr?
Ja teď nevim co mam dělat. Chodim na gyndu kde se střídají dva doktoři, táta se synem. Většinou jsem vždy chodila k mladšímu, víc mu věřím a je mi prostě příjemnější, i když oba to jsou vyborny dr. Ale mladší tam je jen pondělky... No teď jsem byla u staršího ten mi dal clostik 2x denně na 7dní a žádná kontrola při ovu. A když jsem se ho ptala, tak řekl prostě jen 18.12.na kontrolu (po další ms). A nebyl úplně příjemný u toho 😞 Přitom mladý říkal že budu chodit každý měsíc na utz... dnes tam jdu znovu se spermiem přítele tak nevím jestli se mam znova ptát, nebo si prostě v pondělí (to budu 14dca bude tam mladý) zavolat a že mam třeba bolesti a nutně potřebuji kontrolu... 😞 nebo to mam nechat být?

kristyn.g
21. lis 2017

@lela12 já bych tam tedy určitě zašla nechat se vyšetřit... na spermiu jste byli nebylo teprve bude? U nás bylo ok, snad se to moc nemění časem. Já jdu zítra na kontrolu po clostilu 11dc a uvidím co bude nebo nebude

dasenka25
21. lis 2017

@silvi2302 Kraasa, gratuluji 😉

lela12
21. lis 2017

@kristyn.g na spermiu jsme byli dnes, tak uvidíme. Říkal že výsledky budou za týden a pokud budou špatný tak zavola, pokud ne tak řekne 18.12. na kontrole.. dal se mnou vůbec nemluvil a byl dost nepříjemný, tak jsem se ani neodvážila zeptat jestli můžu v pondělí přijít na kontrolu tech foliku... tak tam pak v pondělí rano zavolám a zkusím ukecat toho mladého, ten mi říkal že budu muset chodit na utz tak snad mě vezme. To budu 14dc.. ☹ tak držím palce at tam máš zítra pořádný folikul 🙂

kristyn.g
21. lis 2017

@lela12 tak asi ti nemůže zakázat přijít ne? tak si hlídej toho mladýho a bude to 😉 ono je vůbec asi lepší chodit k jednomu. Díky, pak napíšu jak to dopadlo... docela jsem z toho nervozní.

silvi2302
22. lis 2017

@lela12 No tak snad se nic nestane , že jsem ještě v nevědomosti pila co jsem neměla 😕 Ještě dnes odpoledne jdu k doktoru (k tomu z CARu), hned ráno jsem tam totiž volala, že mám zřejmě pozitivní test a on mě pozval hned dnes - budou mi nabírat HCG a napíšou zřejmě Utrogestan pro hormonální podporu časného těhotenství ještě prý obzvlášť v mém případě když je to z cyklu z clostilem a mám málo gestagenů, tak aby se to udrželo. 🙏 UTZ prý až příští týden, teď tam nic prý neuvidí ještě. Jinak mám to u svého obvodního gyndaře podobně, v podstatě jsem trochu zdrhla k doktorovi do CARu, sama, protože mi nabídl pomoc a ejhle. Když mi ten původní dal Clostil, tak mi napsal 3 krabičky a přijďte když budete třeba těhotná a hotovo. Na UTZ jsem se musela "doškemrat" s tim, že mám bolesti a viděla alespoň, že mám zralý folikul a řekl mi jenom "asi praskne no někdy teďko". Včera nad tím doktor z CARu nestačil kroutit hlavou, že mě poslal s hormony domů, bez testů, bez vyšetření a chtěl mě nechat týdny bez kontroly. Zkrátka diagnóza a léčba od stolu. Takže já teď intenzivně sháním jiného obvodního lékaře a ty určitě tam jdi nebo volej a trvej na kontrole a vyšetření a určitě se zeptej na co potřebuješ, protože bez toho to můžeš mít jako já, že když se nezeptáš, nic se nedovíš 😒

silvi2302
22. lis 2017

@dasenka25 Děkuji moc! Také držím palce 🍀

kristyn.g
22. lis 2017

@silvi2302 držím palce u lékařů

Holky já mám radost, první Clostil fungoval, mam dva foliky 19 mm 🙂 akorát mi našla i polyp v děloze tak uvidíme jak to bude 🙂

lela12
22. lis 2017

@kristyn.g tak paráda tak šup na to 😊 a určitě to dopadne už tento cyklus 😉 a ty jsi 11dc vid? Ja jdu až 14dc tak se bojím že bude pozdě..

lela12
22. lis 2017

@silvi2302 tak dej určitě vědět odpoledne jak jsi dopadla a neboj vse bude určitě v pořádku 😉 tak jestli bydliš ve městě tak by nemusel byt problem najit nového dr. Ja bydlim na vesnici a vsude mam daleko 🙂 ten mladší doktor je dobrý ten se mnou vše řeší důkladně, ale starší už na to prdi asi. Tak se budu snažit chodit už jen k mladému. Dnes končím s clostikem tak jsem zvedava jestli mi neco bude.. a v pondělí se tam prostě vetřu na kontrolu 😊

kristyn.g
22. lis 2017

@lela12 díky, moc tomu nevěřím, ale naděje umírá poslední 😀 dr říkala že kdybych našla pozitivní test tak nemám hlavně hned běžet za ní na kontrolu alespoň prý týden
dva pokčat abych přišla alespoň v 7tt 😀 je vidět že dr tomu věří, ale minule jsem odcházela s podobnými pocity a nic z toho nebylo, třeba to tentokrát vyjde když tam ty foliky jsou dva a pěkný... pozdě jako po ovulaci? tak se snažte hned a na nic nečekejte 🙂 🙂

kristyn.g
22. lis 2017

@lela12 jo a ptala jsem se na tu injekci na prasknutí tak prý je to na to aby se se ovlivnilo kdy přesně ta ovulace bude, například na inseminaci a že si myslí že je to zbytečný teď u mě, že by to alespoň třikrát zkusila s clostilem normálně a pak případně třeba třikrát s inseminací, no to tedy jsem na to zvědavá.

lela12
22. lis 2017

@kristyn.g tak vidíš i doktorka to říká,je to jasná věc 😉 no že toho 14dc na utz třeba neuvidí už nic ne? Jo to my se od dneška(9dc) budeme snažit pořádně, až chlap bude rad za chvíli klidu 😊 no ja bych případně musela hned k dr... dělám na 3směny a ještě chemický průmysl, tak to si nerisknu 😞 jinak chápu že je zbytečné takto brzy 🙂 achjoo už aby to dopadlo 🙂

kristyn.g
22. lis 2017

@lela12 víš že jsem nad tím taky uvažovala a ráno googlila co když už bude po? 😀 tak možná by tam mohlo být vidět to žluté tělísko ne? nevím... a co zkusit ovutesty? však ono se nám to povede 😉

lela12
22. lis 2017

@kristyn.g ovu testy od zítra budu zkoušet.. minulý cyklus jsem zkoušela poprvé a ani jeden pozitivní... tak s clostikem snad bude 😍 jojo povede a třeba bude mit ještě krásnější vánoce 😊

kristyn.g
22. lis 2017

@lela12 no to by bylo super!!! tak držím palce! my se můžem leda zítra ještě zasnažit a pak už jen to hrozný čekání

nase_ema
22. lis 2017

Ahoj holky, v patek zacinam zobat muj prvni clostil. Dostala jsem ho, protoze neprobiha ovulace, protoze mam nejakou vrstvu na vajecnikach, pres kterou ty folikuly nemuzou projit. No nevim, jak to ctu, tak jsem dost skepticka a myslim, ze mi na to clostil nepomuze☹ Mam brat jeden denne od 5dc.

lela12
22. lis 2017

@kristyn.g jojo to období mezi ovu a ms je nejhorší... my ještě mužem týden pak začínám duphaston... taky držím palce a věřím tomu že budeme mit dárečky 😊

lela12
22. lis 2017

@nase_ema ahoj, to mas asi PCO (polycystycke vaječníky) ne? Mam to taky 😞 Da se samozřejmě otěhotnět i s tim záleží v jakém je to "stadiu" a clostik dost pomáhá, věřím mu a hlavně doufám no... A tento cyklus mam taky poprvé clostik, ale od 3.-9.dc takže 7dní a 2x denně, docela koňská dávka 😞 musíš věřit a ono to dopadne neboj 😉

nase_ema
22. lis 2017

@lela12 PCO jsem vygooglila a myslela jsem, ze to bude muj pripad, ale doktorka o tom nemluvila. Ptala se me na akne a zvysene ochlupeni, ale nemam problem ani s jednim. Hormonalni profil mam taky ok, pri pco by mel byt myslim vysoky testosteron. Tak nevim☹ No budu doufat. Apelovala na hubnuti, jsem xxl, pry by to mohlo pomoct. Bohuzel jsem ted jeste dve kila pribrala:-/

lenatko91
22. lis 2017

@nase_ema ahoj, taky mám PCO, ale víš co? No stress 🙂 Je to v hlavě.. A co jsem četla, tak clostil fakt dost pomáhá.. já ho začínám brát v sobotu, 3-7DC.. spíš mám obavu, že mi během braní bude špatně.. Ale naplánovala jsem si, že se nám narodí prcek ve znamení panny (aby byl pořádný a hodný po mamince :D) takže to clostil prostě spasí a tento cyklus to klapne 🙂 Nehledě na to, že by to byl krásný dárek pod stromeček a později fajn dárek pro babičky k únorovým svátkům.. :D Ať žije pozitivní myšlení, na mě si nějaký PCOS nepříjde! :D

lenatko91
22. lis 2017

@nase_ema a k tomu testosteronu.. já mám hormonální profil v normě a stejně pco.. Ale u tebe by to hubnutí mohlo pomoct 🙂 zkus omezit cukry a namísto toho spíš bílkoviny a tuky.. Držím palce 🙂

kristyn.g
22. lis 2017

@nase_ema ahoj, držím palce ať to zabere 🙂 myslet pozitivně, hubnutí neuškodí, ale nějaké rozumné také jsem teď hodně hubla od ledna do září a stále bych hodně potřebovala.. taky jsem macík 🙂

lela12
22. lis 2017

@nase_ema mě to dr řekl jen tak mezi řečí při spermiu přítele, tak se na to v pondělí ještě zeptám, ale nadměrné ochlupení nemám, akné jen těsně před ms a to tak jeden dva 😊 a nadváhu taky nemám.. tak nevím... ja dnes clostik dobrala a nic mi nebylo, ale prý se to projevuje až po dobrani tak uvidíme.. musíme prostě věřit 😉

kristyn.g
22. lis 2017

tak jsem se dočetla, že ten polyp způsobuje že nejde otěhotnět... zrovna mám po clostilu pěkné foliky a nepujde to kvuli polypu ☹ no uvidíme no...

lenatko91
23. lis 2017

@kristyn.g napsat může kdokoliv cokoliv, vůbec se tím nezaobírej, psychika je mocnější než nějaký polyp 🙂 musíš věřit 🙂

silvi2302
23. lis 2017

@kristyn.g Neboj se, vůbec na to nemysli, já měla taky jeden folikul, diskrepanci hormonů, sliznici skoro žádnou a tento cyklus jsem si byla na 100000% jistá, že se to nepovedlo, že těhotná nejsem a ejhle je to tam. Když mě začaly bolet prsa a břicho, tak jsem si říkala, že to určitě dostanu a ještě před koncem cyklu dvě čárky. Je to v hlavě asi opravdu, jak jsem to zavrhla a věnovala se něčemu jinému a během pár týdnů jsem koukala 🙂 Držím ti moc moc palce!! 🙏🍀

Strana