icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

nase_ema
20. pro 2017

Tak jsem ted testla, zrejme 13 dpo a snehobilo☹ tak asi nic...

kristyn.g
20. pro 2017

@dasenka25 strašně držím palce!

kristyn.g
20. pro 2017

@nase_ema ještě počkej 🙂 a ráno

maruberu
20. pro 2017

@nase_ema ja sice jeste netestovala, ale asi to nemá cenu, uz me bolí břicho jako pred ms :(

nase_ema
20. pro 2017

@maruberu To me prave takhle jako na ms boli uz od 6 dpo, takze jsem z toho akorat zmatena.

kkacca
22. pro 2017

Tak jsem dneska byla v Pronatalu a cysta z clostilbegytu má oproti minulému týdnu už 6 cm, tak doufám, že přežiju Vánoce 🙂

lenickakl
22. pro 2017

@nase_ema tak co?

nase_ema
22. pro 2017

@lenickakl Nic, dneska jsem testovala☹ Ale MS taky ještě nikde a to jsem už 33 DC.

kristyn.g
22. pro 2017

@kkacca to je hrozný ☹ a co s tebou budou dělat? Jinak jsou v pronatalu dobrý? já tam jdu na operaci s polypem v lednu, doufám že mi to dole opraví a už to bude fungovat :-/

@nase_ema já měla ms 34 den po clostilu

kkacca
23. pro 2017

@kristyn.g no pokud nepraskne sama, tak prý injekce a případně odsát...Nechtěl mi dávat injekci ted, aby mi nezkazil Vánoce, že když praskne sama, tak je v tom nevinně 🙂 Všichni jsou tam moc příjemní, jsem u Dr. Vobořila a super, milej, sranda s ním, nemusíš se tam bát 🙂

kristyn.g
23. pro 2017

@kkacca je tak to jsem ráda že jsou hodní, já chodím k dr Páskové ale bude mít dovolenou a operovat mě bude někdo jiný asi tak jsem se trochu bála. Tak snad ti praskne sama i když taková velikost to by mohlo hodně bolet ☹ já měla cystu párkrát ale vždy zmizely s MS.

kristyn.g
23. pro 2017

Pasekove, mi to mobil opravuje

kkacca
23. pro 2017

@kristyn.g No právě nevim, jestli si mám přát aby praskla sama, spíš teda aby už nerostla a s MS asi neodejde, MS nějak nemám, jen po Norithesteronu....Já tam znám jenom toho Dr. Vobořila a kamarádka chodí k Sr. Mardešičovi a taky moc spokojená....

dasenka25
23. pro 2017

Hloky, berete po OVU nektera Utrogestan?? Ja ano a vzdy mam MS 3-4 dny po dobrani, uz jsou to 4 dny a nic ... Ale ani me nic neboli a nic nepocituji.

nase_ema
23. pro 2017

@dasenka25 Ja beru. Ale doktorka mi rekla, at ho beru a kdybych to nahodou dostala, at prestanu. Jsem z toho trochu zmatena, ze jsem tu cetla, ze ho berete vzdy do urcityho DC...

kristyn.g
23. pro 2017

@dasenka25 a co testík?

@kkacca tak snad vědí co dělají ty lékaři, já při cystě naopak dostala menstruaci a měla jsem jí třeba tři týdny, pak mi tedy zjistili cystu a dali mi nějaké hormony, prý hormonálný kyretáž nebo co to bylo za sajrajt.. držím moc palce

holky krásné Vánoční svátky přeji 🙂

dasenka25
24. pro 2017

@nase_ema Ahoj, ano, beru ho vzdy os 15.DC do 24.DC, ale az po ovulaci. Pokud mam ovulaci pozdeji, coz zjistuje folikulometrii a picha mi Pregnyl, tak ho nasazuji pozdeji a beru proste 10 dnu.

Jinak jsem to dostala dnes odpo ... Tak jsem rada, ze je vse ok a zacinam s Drmek a Fertipronou. Uz jsem vycerpala 6 mesicu lecby s Clostikem

kristyn.g
25. pro 2017

Tenhle měsíc jsem bez Clostilu ale emoce stejně jako minulý napnute... Je to možný 😲 doufám ze nikdo neudělá žádné supr oznámení Mimi jinak se asi slozim. Už tak natahuju kvůli všemu

nase_ema
27. pro 2017

Holky, doktorka ma az do novyho roku dovolenou, ale zbylo mi pet tabletek clostilu, takze si je od patyho dne zase vezmu. Sice vsude ctu, ze se vetsinou druhy mesic davka zvysuje, ale to jsem bez sance, nema mi to kdo napsat, nema zadny zastup:-/ Akorat uz dva dny spinim a nevim, jestli to mam uz pocitat, prvni den to byl jen takovy ruzovy hlen, ani na intimku to nebylo. Co myslite, pocitat nebo ne?

alexkisss
Odpověď byla odstraněná
anita003
27. pro 2017

@nase_ema já bych ten den ještě nepočítala, počkala bych, až se to opravdu rozjede. Ostatně pořád je ještě šance, ze jsi těhotná, i když to test zatim neukázal. Jinak ja mám mit Clostil nasazený taky 2 měsíce bez zvýšení dávky, takže v tom bych problém neviděla. Doktor říkal, ze to mam ty 2 měsíce zkusit a když to neklapne, tak pak to začneme řešit jinak. Je sice fakt, že mě při tom brání ani nevysetruje, aby věděl, jestli to zabírá, ale každopádně nezvyseni dávky určitě neuskodi...

kristyn.g
27. pro 2017

@nase_ema
Mě dr řekla ze první den MS je ráno jasná krev

bezinka11
28. pro 2017

Tak ani čtyři folikuly nepomohly. Dnes dorazila ms. Tenhle cyklus bude poslední pokus s Clostilem.

@nase_ema: já počítám až ode dne, kdy mám jasnou krev, nejen špinění.

bezinka11
28. pro 2017

@nase_ema: A doktorka ti neříkala, jaký bude postup, jestli budete navyšovat nebo ne? Mě to doktor říkal hned na začátku, že začneme s jednou tabletou, aby vyzkoušel, jak to snasim a pak zvýšíme na 2x1.
Jinak ja mám 5 tabletek volných, ale jestli to nemáš potvrzené od doktorky, tak je moje nabídka asi bezpředmětná.

kristyn.g
28. pro 2017

@bezinka11 to je tedy bylbý ☹

1306
28. pro 2017

Stalo se nekteré z vás, že první měsíc clostík zabral krásně, folikul velký tak, ze ovu probehla (bohuzel ze strany, kde nemam vejcovod) a druhy mesic nezabral a udelaly cysty? (Druhy mesic se mi udelaly 2 cysty). Nastesti ten dalsi mesic s ms odesly. Zkusily byste jeste jeden mesic s Clostikem?Muze zase zabrat?Co myslite?

nase_ema
28. pro 2017

@bezinka11 Jee, to jsi moc hodna, dekuju za nabidku tabletek, ale to bych se takhle bala si zvysit sama bez doktorky. Ale moc dekuju. Prave ze o dalsim postupu doktorka nic nerikala, ona vypadala docela presvedcene, ze jako urcite otehotnim, protoze i jak mi davala utrogestan, tak mi k tomu rekla jenom "no a kdybyste to nahodou dostala, tak ho vysadte...". 🙄

bezinka11
30. pro 2017

@1306 Jak se pozná cysta od folikulu? Já měla poprvé dva folikuly a podruhé čtyři. Podruhé jsem chtela vynechat, protože to vypadalo, že nebudu v ČR, když to bude potřeba, ale u doktora říkali, že to mám brát, že ten účinek je postupný a že bychom to zbytečně přerušili. Takže za mě - já bych to zkusila další cyklus znovu. Zpetne bych si vyčítala, kdybych to nezkusila.

kkacca
30. pro 2017

@bezinka11 No doktor to určitě pozná, dle ovulace, následného uvolnení a dle a velikosti, mám cystu nebo možná už nemám, těžko říct 6cm a to určitě nemůže být folikul 🙂

bezinka11
30. pro 2017

@kkacca Hmm, tak já na druhý pokus měla cosi velikosti 3cm - jestli to byla cysta nebo folikul nevím, ale doktor se tvářil, že je to folikul 🙂

Strana