Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
Já ho mam nasušený z louky ☺ jedině si ho ráno udělat do termosky a v průběhu dne popijet no 🙂 ale nevim jestli to mam kombinovat s tim gynexem a drmkem..? To už by asi bylo moc...
@kristyn.g to budeš mit laparku? Tak držím palce ať to dobře dopadne a pak to půjde samo uvidíš 😉 a clostil nebudeš ani potřebovat 🙂
@kristyn.g taky mi pití čajů dělá trochu problémy... Jako mám je ráda, ale zapomínám je vařit 🙂 Ale s tou termoskou je to dobrý nápad, zkusím každý den začít tím, že si uvařím čaj a pak ho budu celý den popíjet 🙂
A držím palce, ať to dopadne u doktorů dobře a odběrů krve bych se nebála, však oni si poradí 🙂
Holky jsme zničení 😢Naše holčička v 15+3 močový měchýř přes 2cm vyplňující skoro celé bříško, plodové vody ubývá 😢 Prognóza 50:50. Možná s možností vývodu z močového měchýře našeho drobečka do plodové vody aby jsme těhotenství dokončily ale co by bylo po narození nikdo nedokáže říct-možná by se to dalo operovat, možná by měla vývod na celý život, možná by odešly ledviny a umřela by nám 😢 Rozhodli jsme se s těžkým srdcem těhotenství ukončit.Rok jsme na ni čekali, stimulovali ovulaci hormony 😢 Holčičku jsme si moc přáli, život není spravedlivý 😢
@gabrielka_h to mě strašně moc mrzí 😢 tohle by se nemělo prostě vůbec dít 😕 vim že rozhodnutí muselo být těžké, ale podle mě správné. Celé těhotenství by jste byli ve stresu a to by taky nepřidalo. A když ani nevědí jak by to bylo dál 😞 Ale určitě se to povede brzy znovu a už bez jakýchkoliv komplikací neboj! ❤️ přeji hodně síly a štěstí 🍀🍀🍀 držte se!
@gabrielka_h Gabrielko, to je mi moc líto. Nevím, co na to říct, jen držte se!
@gabrielka_h to mě strašně mrzí ☹
@gabrielka_h Je mi to lito!! Drze se!!
Už mám po 😢 dneska v 13:15 jsme i ni přišli 😢 pocit prázdnoty a ta bolest v srdci je hrozná ale cítím že jsme udělali dobře-tak nějak se mi ulevilo. Nosit i dalších 5 měsíců pod srdcem a nevědět jak to dopadne bych nezvládla. 14 dní od prvního screeningu do včerejší kontroly byl očištec😔
@gabrielka_h je mi strašně líto co sis musela prožít... ☹ přeju hodně sil a ať to brzy přebolí... Drž se...

@gabrielka_h to je hrozné, určitě jste ale udělali dobře
@beruska1889
@kristyn.g
děkuji holky. Bude snad brzy lépe *pray* a za chvíli se zase začneme snažit, nevzdám to🙂
@gabrielka_h čas všechno zahojí... 😉 určitě to nevzdávej, příště se to povede a dočkáš se zdravého miminka... 🍀🍀🍀

@gabrielka_h taky přeju hodně sil! Chápu, že je to těžké, ale udělali jste dobře... Snad se zase brzy zadari a bude líp ❤️
@anita003 děkuji, taky věříme ❤️
Ahoj holky, tak jsem dnes začala brát clostilbegyt, tak jsem zvědavá, jaké budou výsledky 🙂
@kristynaa_23 Ahoj, vítej! 🙂 jak dlouho se snažíte? Ja právě končím první měsíc s Clostilem, tak jsem taky zvědavá, jak to dopadlo 🙂
@anita003 Ahoj, já jsem tu byla už dřív, ale poslední dobou jsem jen jako pozorovatel :D snažíme se, už to bude rok a 7 měsíců. No, jsem zvědavá na výsledky.
Ahoj holky, tak jsem zpět mezi vámi s Clostylbegytem... 🙂 dali jsme si 4 měsíce pauzu od CAR ale dneska jsem se znovu objedna a od zítřka začínám užívat... Jsem zvědavá jak to 2.kolo dopadne, po prvních 3 měsících se nám bohužel nezadařilo, tak snad už to konečně tentokrát vyjde....
@kristynaa_23 to moc držím palce 🙂 to se snažíme stejnou dobu 🙂
@beruska1889 tak to už musí vyjít 🙂
@kristyn.g v to doufám... U nás všech tady... 😉
Ty hormony z toho Clostilu jsou hrozne... Cely den jsem plačtivá, po chvili zas naštvaná a mrzutá... No děs 😀 Snad těch cyklů s Clostyilem budu muset absolvovat co nejmíň a brzo se zadaří, jinak se mnou chlap nevydrží 😀

to jste holky šikovný, já na to nemám disciplínu nějak na ty čaje ☹ já jdu po menstruaci na zákrok s tím polypem, ještě ani nevím za jak dlouho po tom zase můžu brát clostil..