icon

Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?

petanevesta
31. kvě 2012

Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉

kristyn.g
2. led 2018

to jste holky šikovný, já na to nemám disciplínu nějak na ty čaje ☹ já jdu po menstruaci na zákrok s tím polypem, ještě ani nevím za jak dlouho po tom zase můžu brát clostil..

lela12
2. led 2018

Já ho mam nasušený z louky ☺ jedině si ho ráno udělat do termosky a v průběhu dne popijet no 🙂 ale nevim jestli to mam kombinovat s tim gynexem a drmkem..? To už by asi bylo moc...

@kristyn.g to budeš mit laparku? Tak držím palce ať to dobře dopadne a pak to půjde samo uvidíš 😉 a clostil nebudeš ani potřebovat 🙂

kristyn.g
2. led 2018

@lela12 nene hysteroskopii, ale v celkové narkoze.. já se spíš bojím toho předoperačního vyšetření, jestli mi odeberou krev (jde mi to fakt špatně) atd .. no uvidíme jak to budeno.. moc tomu nevěřím.

anita003
2. led 2018

@kristyn.g taky mi pití čajů dělá trochu problémy... Jako mám je ráda, ale zapomínám je vařit 🙂 Ale s tou termoskou je to dobrý nápad, zkusím každý den začít tím, že si uvařím čaj a pak ho budu celý den popíjet 🙂
A držím palce, ať to dopadne u doktorů dobře a odběrů krve bych se nebála, však oni si poradí 🙂

kristyn.g
2. led 2018

@anita003 no mě se i stalo že jsem odjela víc odborových centrech, rozpichane ruce a nic, musela jsem za pár dní zkusit zvonu. Tak z toho docela mám hrůzu

kristyn.g
2. led 2018

@anita003 blba auto oprava snad pochopíš 🙂 s tou termoskou dobrý nápad

lela12
2. led 2018

@kristyn.g tak to snad nebude tak bolestivé. Neboj dobře to dopadne. S tou krví nevím ja jsem byla ještě do nedávna darce takže s tím fakt nemám problém. Ale vím že mi ze začátku říkali ať den předem fakt hodně piju třeba i 4litry že to pak druhý den líp teče 😉 tak třeba zkus 🙂

kristyn.g
2. led 2018

@lela12 určitě zkusím, mě to teče akorát ji nemůžou najít a na zpěstí a na ruce praskají ☹ no snad to nějak přežiju 🙂

anetka9
2. led 2018

@lela12 S gynexem nevím, ale čaj piju a drmek k tomu beru a všehcno v pořádku🙂 akortá sem si k tomu ještě přidala macu a po osmi dnech sem ji přestala jíst..bylo mi divně..ale nevím..třeba jen viroza a já si to spojila s macou:D🙂

gabrielka_h
3. led 2018

Holky jsme zničení 😢Naše holčička v 15+3 močový měchýř přes 2cm vyplňující skoro celé bříško, plodové vody ubývá 😢 Prognóza 50:50. Možná s možností vývodu z močového měchýře našeho drobečka do plodové vody aby jsme těhotenství dokončily ale co by bylo po narození nikdo nedokáže říct-možná by se to dalo operovat, možná by měla vývod na celý život, možná by odešly ledviny a umřela by nám 😢 Rozhodli jsme se s těžkým srdcem těhotenství ukončit.Rok jsme na ni čekali, stimulovali ovulaci hormony 😢 Holčičku jsme si moc přáli, život není spravedlivý 😢

lela12
3. led 2018

@gabrielka_h to mě strašně moc mrzí 😢 tohle by se nemělo prostě vůbec dít 😕 vim že rozhodnutí muselo být těžké, ale podle mě správné. Celé těhotenství by jste byli ve stresu a to by taky nepřidalo. A když ani nevědí jak by to bylo dál 😞 Ale určitě se to povede brzy znovu a už bez jakýchkoliv komplikací neboj! ❤️ přeji hodně síly a štěstí 🍀🍀🍀 držte se!

rianka001
3. led 2018

@gabrielka_h Gabrielko, to je mi moc líto. Nevím, co na to říct, jen držte se!

lenickakl
3. led 2018

Ja jsem mela kontryhel v kapkach tinkturu. Piti caju tezce nedavam..

@kristyn.g ber to jako trenink.. V tehotenstvi tech odberu bude.. 😀

kristyn.g
3. led 2018

@lenickakl to je pravda 😀

kristyn.g
3. led 2018

@gabrielka_h to mě strašně mrzí ☹

dasenka25
3. led 2018

@gabrielka_h Je mi to lito!! Drze se!!

gabrielka_h
3. led 2018

Už mám po 😢 dneska v 13:15 jsme i ni přišli 😢 pocit prázdnoty a ta bolest v srdci je hrozná ale cítím že jsme udělali dobře-tak nějak se mi ulevilo. Nosit i dalších 5 měsíců pod srdcem a nevědět jak to dopadne bych nezvládla. 14 dní od prvního screeningu do včerejší kontroly byl očištec😔

beruska1889
3. led 2018

@gabrielka_h je mi strašně líto co sis musela prožít... ☹ přeju hodně sil a ať to brzy přebolí... Drž se...

sticker
kristyn.g
3. led 2018

@gabrielka_h to je hrozné, určitě jste ale udělali dobře

gabrielka_h
3. led 2018

@beruska1889
@kristyn.g
děkuji holky. Bude snad brzy lépe *pray* a za chvíli se zase začneme snažit, nevzdám to🙂

beruska1889
3. led 2018

@gabrielka_h čas všechno zahojí... 😉 určitě to nevzdávej, příště se to povede a dočkáš se zdravého miminka... 🍀🍀🍀

sticker
anita003
3. led 2018

@gabrielka_h taky přeju hodně sil! Chápu, že je to těžké, ale udělali jste dobře... Snad se zase brzy zadari a bude líp ❤️

gabrielka_h
3. led 2018

@anita003 děkuji, taky věříme ❤️

kristynaa_23
4. led 2018

Ahoj holky, tak jsem dnes začala brát clostilbegyt, tak jsem zvědavá, jaké budou výsledky 🙂

anita003
4. led 2018

@kristynaa_23 Ahoj, vítej! 🙂 jak dlouho se snažíte? Ja právě končím první měsíc s Clostilem, tak jsem taky zvědavá, jak to dopadlo 🙂

kristynaa_23
4. led 2018

@anita003 Ahoj, já jsem tu byla už dřív, ale poslední dobou jsem jen jako pozorovatel :D snažíme se, už to bude rok a 7 měsíců. No, jsem zvědavá na výsledky.

beruska1889
4. led 2018

Ahoj holky, tak jsem zpět mezi vámi s Clostylbegytem... 🙂 dali jsme si 4 měsíce pauzu od CAR ale dneska jsem se znovu objedna a od zítřka začínám užívat... Jsem zvědavá jak to 2.kolo dopadne, po prvních 3 měsících se nám bohužel nezadařilo, tak snad už to konečně tentokrát vyjde....

kristyn.g
4. led 2018

@kristynaa_23 to moc držím palce 🙂 to se snažíme stejnou dobu 🙂

@beruska1889 tak to už musí vyjít 🙂

beruska1889
4. led 2018

@kristyn.g v to doufám... U nás všech tady... 😉

anita003
5. led 2018

Ty hormony z toho Clostilu jsou hrozne... Cely den jsem plačtivá, po chvili zas naštvaná a mrzutá... No děs 😀 Snad těch cyklů s Clostyilem budu muset absolvovat co nejmíň a brzo se zadaří, jinak se mnou chlap nevydrží 😀

Strana