Pomohl vám Clostilbegyt k miminku a kolikátý cyklus?
Chtěla jsem se zeptat, jestli Vám Clostík pomohl k mimču a kolikátý cyklus....jestli jste měli při užívání nějaký vedlejší příznaky a případně jestli jste u toho měly i nějaký další gynek. problém, třeba PCO atd....? Jen mě to zajímá, protože jsem ho začala tenhle cyklus poprvé brát (2tablety denně), tak bych si ráda dodala optimismu 😉
@lenickakl taky se mi to teda nezda, bacha na cysty, ja na ultrazvuk pred ovu chodila vzdy tak 3 krat!!!!! to bych neriskla mit takovou davku :((
@8karolina4 Já jsem právě měla na rozjezd jeden denně, ultrazvukem mě teda nekontroloval, ale ovulaci si ověřoval z krve 21. den cyklu a po výsledcích jsme se domluvili, že zkusíme ještě jeden cyklus, protože jsem po clostilu ovulaci měla hned v tom prvním a pak se domluvíme na dalším postupu.. No pak už jsem šla na potvrzení těhotenství 😀
@lenickakl u me taky, ja brala jen 3 dny jeden prasek a stejne me kontrolovala, takze super.. a hned po prvnim mesici ok 🙂 ted hcg 2808 🙂
Holky, ja mela sice normalne ovulaci, ale i presto doktorka zkusila nasadit clostik. A druhy cyklus se zadarilo, brala jsem jeden od 5.-9.DC. Takze diky clostiku!!!
@leymea přesně i Ja. Poprvé clostik na 3 dny ;)
Ahoj já brala clostik 2x po třech měsících..Vždy 3-5 den cyklu a mezi tím jeden měsíc vždy pauza no a zapadla sem po posledním vysazení 😉
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jakou mate zkušenost a jak brát Clostilbegyt. U Clostilbegytu je sice příbalová informace , ale chtěla jsem se zeptat těch ,kteří stim už měli zkušenost... prosím Vás kdy je ta ovulace... je v den kdy vezmu leky. Moc děkuju za info
@andul89 zkusenosti mam dobre. Zadne vedlejsi ucinky jsem nemela 🙂 a ty normalne nemas ovulaci? Pokud si Te nebude zvat na ultrazvuk, coz je blbe, ale lekari to delaj, tak si kup ovulacni testy a nebo to nech osudu a snazte se obden 😉 ja po clostilbegytu mela ovulaci 15DC 🙂 bez nej jsem ji mela 17DC 🙂 ale je to u kazdeho jinak, mozna ji i ucitis na sobe 🙂
Mockrát Vám děkuji za rady i informace. Jste ÚŽASNÉ. 😊😊
Holky,po delší době se hlásím. Snažíme se od srpna 2016,od ledna 2017 jsem stimulovana clostilbegidem,teď v březnu mi zvýšili dávku na dvě tablety denne 5-9dc a 20dc jsem byla na kontrole,doktor tento cyklus chválil,říkal ze je to zatím ten nejlepší,který jsem měla,sliznice byla prý poměrně vysoká asi 8mm a bylo viditelné žluté telisko. A dnes jsem si zkusila test-mám doma jen ovu test (dr.max) a čárka je tam taková,jakou vidíte,jsem 31dc. Co na to říkáte???
Ahoj holky, s pritelem se snazime uz rok a stale nic, doktor mi napsal utrogestan ktery jsem brala pred ms a ted od 3tiho dne cyklu beru prave clostik tak jsem zvedava zda zabere mam anovulacni cykli, pak mam brat od 16tyho dne cyklu 2x dene na 10 dni duphaston.....doufam ze to konecne zabere a bude vymodleny miminko 🙂
Ahoj holky, od příštího týdne začínám brát Costil , tak doufám že to zabere. Moc si to přeji. Je velmi povzbudivé zde pročítat jak moc vám pomohl. Doufám že zde i já brzy napíšu pozitivní ohlas. Držte mi palečky. 🙂
@jarnikvet jaké mas dávkování? Jen si hlidej at ti děla pravidelně utz at nemáš Cystu
@8karolina4 mám dávkování 1-0-1
@jarnikvet
Ahoj, mne zabral Clostilbegyt uz druhy cyklus 🙂 Uzivala jsem 1-0-0.
Preju, at se brzy zadari.
@michaela_hermanice měla jsem stejný ďavkovani, pouze 3 dny v cyklu a vyšlo 🙂)
@michaela_hermanice měla jsem to stejně, jeden denně a druhej cyklus jsem otěhotněla..
Ahojky mě Taky pomohli hned první cyklus 🙂 díky tomu sem otěhotněla ted jsem v druhém mesici a všechno v pořádku takže jsem ráda že mi je doktor napsal snažili jsme se 4 Roky o miminko takže vám držím palce holky .. 🙂
Ahojky mam dotaz....tenhle mesic jsem brala 2x1 clostik a min. Pondeli mi byl pichnut pregnyl 5000j. Od te doby mam docela velke bolesti v podbrisku...nekdy po stranach a nekdy uprostred ..nejsou stale....test jsem delala dnes a je negativni...pregnyl uz teda v tele nemam. Ma s temi bolestmi nekdo zkusenosti?
Ahoj holky,od zítra jsem měla začít brát clostik... Ovšem v pondělí odpoledne jsem zjistila že už nemusím.... Zadařilo se konečně i bez pomoci léků. 😊 Už v neděli mi bylo divné,když jsem u babičky vařila oběd a loupala jsem uvařené brambory, že mi hrozně smrdí. Ovšem nevěnovala jsem tomu pozornost....snědla jsem je se zelím, jelikož je miluju. Ale už vím proč mi tak smrděly 😁
HolkY přeji i Vám ať se zadari. Ať s čistírna, či bez něj. 😘

@monikus si děláš srandu 🙈 Máš aspoň mezi tím nějaký kontroly.. To je dávka pro koně a navíc takhle dlouhodobě 😨