icon

Pomohl vám Duphaston a Clostilbegyt k otěhotnění?

myska26
14. čer 2015

Ahoj holky. Před týdnem mi gynekoložka napsala prášky Duphaston na srovnání cyklu,a Clostilbegyt na vyvolání ovulace. Prý bych mohla i do dvou měsíců otěhotnět,pokud teda nebude problém u manžela. A tak se chci zeptat,pomohly vám tyhle prášky k otěhotnění?

fandysek_1
9. únor 2017

@lory303 nejsem doktor a nemůžu ti nic doporučovat, ale pokud si píchala pregnyl raději si ten duphaston vem, tys byla na iseminaci? nebo vás jen nechali snažit?

lory303
9. únor 2017

@fandysek_1 snazíme se 8.mesíc a byli jsme na spermiogramu a nedopadl dobre. 15% progresivnich spermii, 0% neprogresivnich a 85% nepohyblivych... ☹
jeste jsem na zadnem zákroku nebyla..

fandysek_1
9. únor 2017

@lory303 tak to se divím, že nepřikročí alespoň k té inseminaci, no řeknu ti to asi takto: mě taky cpali hormony horem dolem, akorát se mi rozhodil cyklus a stejně to nepomohlo (vždy jsem byla zdravá), takže zkus najít nového lékaře a uvidíš jeho postoj

lory303
9. únor 2017

@fandysek_1 dekuji za rady, ted se zrovna divam po novem, protoze taky se mi to nelibi. V centru mi nabidly inseminaci, ale jeste jsem s ni chtela pockat.. ty jsi podstoupila nejaky zakrok?

lucie7411
9. únor 2017

@lory303 dej na dokora,kazda jsme jina! Ja brala prvni mesic clostik + duphaston,kazdy den delala poctive ovulacni testy a hned prvni mesic to vyslo! A to jsem po operaci rozsahle endometriozy kde mi sdelili jedine ivf..ten duphaston zajisti sliznici a uvrtani a udrzeni miminka !

kotito
9. únor 2017

@lory303 zrovna včera jsem tu četla, že se podařilo přirozeně bez hormonů počít s 1,5% progresivních spermii , už se začali domlouvat na tom, že půjdou na IVF a šup!
My měli podobné procenta jak vy a dcerku máme také přirozeně, tedy po letech snažení , ale přirozeně. Nám pomohla vitamínová léčba partnera, úprava jeho jídelníčku a občasná relaxace. Po necelém půl roce tohoto , se nám zadařilo

lory303
9. únor 2017

@kotito děkuji za sdílení vašich zkušenosti 🙂 a jak dlouho jste se celkově snažili než se to podařilo? my se snažíme 8 .měsícu.

luska__
9. únor 2017

já měla duphaston i clostilbegyt, ale přítel 115mil spermíí, problém byl u mě.
kdyby někdo chtěl info, tak ráda řeknu 🙂

nadrinka
12. únor 2017

Zdravím všechny snažilky 🙂 s přítelem se snažíme více jak 10 měsíců, kvůli přístupu jsem změnila Dr. Při první kontrole folikul 26mm, pichla mi Pregnyl a nasadila Gynprodyl na prodloužení luteální fáze. Bohužel se nezadarilo. Tento měsíc od 3DC beru Clostilbegyt 5 dní 2X denně 1-0-1 10DC jdu na kontrolní ultrazvuk. Tento měsíc jsem začala také užívat Fertipronu 1 sáček denně a již delší dobu kyselinu listovou. Máte některá podobné zkušenosti? Zadařilo se? Díky za reakce a všem snazilkam co nejdříve // 🙏

veronikav31
12. únor 2017

@nadrinka Clostilbegyt užívám taky, já od 3-5dc 1-1-1 a 6-7dc 1-0-1, v pátek jdu na uktrazvuk,to budu 11dc a uvidíme 🙂 Minulý cyklus se zadařilo,ale mimi se hned pustilo,tak uvidíme tentokrát. Hodně štěstí 🙂

lory303
12. únor 2017

@nadrinka ahoooj,ty beres clostik 2x denne? Ja jen 1x. Se divim, ze ti dr.hned nasadila 2. Ale asi budes mit poradne folikuliky 🙂

nadrinka
12. únor 2017

@lory303 ahoj :* myslím si, že kvůli té mé ovulaci až 25DC, každopádně jsem zvědavá jestli to k něčemu bude... I když se malinko bojím dvojcatek 😀 v pátek budu chytřejší, kéž by to chtělo vyjít 🙏

nadrinka
12. únor 2017

@veronikav31 tak to jsme na tom s cyklem stejně, budu držet palečky ať se brzo pochlubime s // 🙏

lory303
12. únor 2017

@nadrinka taky se bojím dvojčátak, navíc je máme v rodině, i trojčátka 😅😅

veronikav31
12. únor 2017

@nadrinka Taky držím moc palce a určitě najdeme // na tt 🙂

m.monica
14. únor 2017

@veronikav31 ahoj 😉 tak hlásím, byla jsem v pondělí na ultrazvuku 11DC a po bráni clostiku (1-0-1) jsme měla dva folikuly 23 a 24 mm na pravé straně 😉🍀✊🏻 tak jsme mazlili a jsem zvědavá jestli se zadari ✊🏻🙏🏻🍀 a co ty, nápis jak jsi na tom 😉 držím nám palečky ✊🏻

tlustakarkulka
15. únor 2017

Prvni cyklus. Od tretiho dne clostik od 17 dne duphac... uz dve deti mam. O tretim mluvime dva roky.... 😂

kotito
15. únor 2017

@lory303 moc nepotěším 8let

kotito
15. únor 2017

také zobu clostík 1-0-1 a pak duphaston ovu jsem měla 23-26DC hned první cyklus na lécích se mi ovu pěkně posunula. Uvidíme co dál. Ted jsem 4DC

kotito
15. únor 2017

@lory303 ale po té vit.léčbě cca půl roku

nadrinka
24. únor 2017

Ahojte snažilky, s přítelem se snažíme již 11 měsíc, včera jsem byla u Dr. našla folikul 20mm, pichla mi Pregnyl a je na řadě snažení. Včera, dnes a zítra. Sleduje si některá z vás čípek? Moc se v tomhle nevyznám, ale dnes je jakoby natekly, měkký... Je před nebo po ovulaci? Teplota dnes byla ještě nízko viz graf, moc díky za odpověď 🙂

8karolina4
28. únor 2017

Ahoj holky, první cyklus clostik a pak utrogestan a je to tam 🙂 doktorka me kontrolovala na ultrazvuku celkem casto a vyslo to 🙂)

m.monica
28. únor 2017

@8karolina4 Veliká gratulace, kdy byla na posledy MS? 🙂

8karolina4
28. únor 2017

@m.monica 23.1

lory303
28. únor 2017

@nadrinka ahoooj, to je super, ze mas tak velky folikulík 🙂 delala sis i ovu testy?

nadrinka
28. únor 2017

@lory303 dělala ale po Pregnylu už to nemá smysl, je vždy pozitivní... Ovšem do té doby byli negativní, minulý měsíc jsem měla i 26mm asi mi praskají později 😉

kotito
28. únor 2017

holky jímm clostyl 3-7 a duphaston 16-25DC pozitivní ovu test mám 17DC to je asi dost chyba, že?

pavkova28
6. bře 2017

@kotito ahoj, my se snažíme 9 měsíců. Až teď jsem měla první pozitivní ovu test. Sice až 21 den, ale i za to jsem byla ráda 🙂 teď jím Duphaston a další měsíc mám brát od 5 - 10 den 1-0-1 Clostilbegyt, tak jsem zvědavá 🙂.

kotito
6. bře 2017

@pavkova28 myslela jsem, že jím duphaston už před ovulací.
Snad se vám brzo zadaří 🙂

pavkova28
6. bře 2017

@kotito nene, právě po ovulaci. On jí potlačuje.

Strana