icon

Pomohly někomu tyhle vitamíny?

juliiiie
10. zář 2020
Pomohly někomu tyhle vitamíny?Pomohly někomu tyhle vitamíny?
Strana
z2
sigyn
10. zář 2020

K otěhotnění vám pomůže hlavně láska a styk 🙂

paniba
10. zář 2020

@sigyn a když ani láska a styk 7 let nepomáhá?
Jinak Fertipronu jsem užívala dlouhodobě před i v průběhu ivf. Jestli pomohla nevím. Každopádně druhý pokus ivf vyšel.

nina004
10. zář 2020

@juliiiie Užívala som Fertility Blend 4 mesiace a neotehotnela som.

sigyn
10. zář 2020

@paniba Tak to bude bohužel problém, které doplňky stravy nevyřeší.

tasimia
10. zář 2020

Fertility blend a nepomohl.

andyskarsgard
10. zář 2020

Já jsem taky užívala Fertipronu dlouhodobě před a po IVF, a v tehu mi pak s ní začalo být zle. 😂

g_m
10. zář 2020

Já jsem měla nosifol

juliiiie
autor
10. zář 2020

@sigyn láska i styk 100% na denním poradku, veškeré testy v poradku a rok a čtvrt snažení a mimi stále nikde 😢

juliiiie
autor
10. zář 2020

@g_m a pomohl?

aspie83
10. zář 2020

Já ji brala, krásne jsem pak poznala ovulaci a povedlo se IUI na první pokus bez jakékoli stimulace 😉 a to nás doktoři tlačili do IVF, že je to ztráta času 😆

aspie83
10. zář 2020

Teď jsem nebrala nic, snažili jsme se naopak, abych zatím neotehotnela a v roce malého se nám zadarilo podruhé 😆 Takže hlavu vzhůru! 😉 Já to předtím také viděla už bledě po všem snažení 😉

juliiiie
autor
10. zář 2020

@aspie83 já zatím nic nebrala a už jsme prodělali druhé IUI, tak proto se právě ptám na nějaké vitaminky k tomu 🙏 teď mám jen začít užívat clostyllbegyt, tak nevím jestli muzu ještě k tomu něco, nebo jestli nechat jen ten clostik, jestli to má taky nějaký dobrý vliv 😁

aspie83
10. zář 2020

@juliiiie tohle je doplněk stravy, tak by to asi nemělo vadit, nevím.. Ale myslím, že mne tenkrát pomohl 😉 po IUI jsem pak brala několik dní Bromelain, kde je enzym z ananasu, který má údajně pomáhat uhnizdeni.. Tak nevím, co z toho mělo jaký vliv 😉 tak hodně štěstí 🍀

juliiiie
autor
10. zář 2020

@aspie83 děkuji 🙏

g_m
10. zář 2020

@juliiiie Mám dvě děti, jestli za to může nosifol, těžko říct 😉

miba10
10. zář 2020

@juliiiie já brala Fertility blend. Hned u prvního balení se zadařilo

hasara33
10. zář 2020

@juliiiie ahoj, a byli jste na vyšetření zda jste oba po fyzické stránce v pořádku? 🙂
My se snažili rok a půl bez výsledku, já užívala kys. listovou, vitamin E a green trio a manžel nic. Já dle vyšetření v pořádku, ale manžel 4% pohyblivost spermií což je fakt málo. Začal užívat kotvičník, kořen macy, green trio, vitamin E a selzink. Zadařilo se hned druhý měsíc po nasazení těchto vitamínů. 😉

pro89
10. zář 2020

@juliiiie fertiprona jsem zkoušela 3 cykly ( nemalé peníze ) a nic ...

juliiiie
autor
10. zář 2020

@hasara33 Ahojky, jojo byli, u mě prý všechno v poradku a u přítele teď výsledek hodnoty spermii teratospermie, ze tam jsou nějaké patologické hodnoty, sami tomu moc nerozumíme a doktor k tomu také nic nerekl 🤷🏼‍♀️ A snažíme se rok a čtvrt a tento výsledek měl teprve teď před měsícem, před tím bylo vše v pohodě. Jedine co jsem pila a teď davam pauzu byl čaj kontryhel a nic 😕

juliiiie
autor
10. zář 2020

@hasara33 a je tedy super, ze vám to pak tedy tak rychle vyšlo 😊🙏 taky bych si už moc přála

hasara33
10. zář 2020

@juliiiie takže podobné jako u nás ....hele v tom případě bych se zaměřila hlavně na partnera 😉 takže určitě ty vitamíny, které podpoří potenci a mají vliv na spermie a potom také zdraví životní styl, nekouřit ideálně i nepít apod ..no to určitě znáš 😁 ...jinak děkuji a přeji aby se také brzo zadařilo🍀

hasara33
10. zář 2020

@juliiiie jinak tě ještě uklidním, pro úspěšné přirozené početí by mělo být minimálně 32% spermií pohyblivých a u nás to byly jen ty 4% a přesto se po vitamínech zadařilo v podstatě hned takže určitě nevěš hlavu, vyjde to 🍀🍀❤️

juliiiie
autor
10. zář 2020

@hasara33 moc, moc děkuji, jsi zlata 😍 ještě jestli se te tedy muzu zeptat 😊 je možná pichlava bolest v pravé části podbrisku jako možný příznak začátku tehu? Je mi jasný, ze to muže byt i začátek příchodu MS, ale nikdy predtim jsem před MS takovou bolest neměla a necítím ani nijak citlivá prsa a ty zase naopak před MS mívám a teď nic 😁🙈 tak jsem teď celkově úplně zmatená a BT jsem měla 36,9

juliiiie
autor
10. zář 2020

@hasara33 a děkuji kdyžtak za radu 🙏🍀

hasara33
10. zář 2020

@juliiiie zlato to je hrozně těžký říct, protože může to být začátek těhotenství a taky to může být jen PMS 🤷 nicméně záleží jaký si teď DPO, ale pokud jsi alespoň 10 dní tak bych klidně už zkusila nějaký test s citlivostí 10 (nejlépe gs mamatest) 😉 přeji hodně štěstí a dej vědět 😊❤️

marketanova
10. zář 2020

Dobrý den, ty neznám, ale používala jsem kořen maca a také doplňky jako brusinky a další minerály.

aselluska
10. zář 2020

Taky nemopohly.

lotosek
10. zář 2020

Fertiprona mi pomohla na ovulaci, místo 18DC na 15DC a posledně byla už 13DC. 👍

gutentag
11. zář 2020

Ahojky, s manželem jsme se 5.mesicu snažili o miminko. Poslední dva měsíce jsem začala brát celý cyklus drmek, nosifol forte a chlap folandrol.. Nevím, jestli to nějak pomohlo, ale myslím, že jo 😊 Mám pozitivní test 🙏 Držím palecky ✊

juliiiie
autor
11. zář 2020

@gutentag jeee 😍 fajn, gratuluji a moc děkuji

Strana
z2