icon

Poraďte holky.. Měla jste to některá podobně? Negativní test, ale příznaky ano?

alen23
21. led 2021

Ahojky, snažíme se s přítelem o mimi. Dnes je to 11DPO curat chodim co hodinku a půl a to ani nic nevypiju.. ze zvědavosti jsem si udělala test a negativní ale se zvláštním duchem. Je asi brzy. Jediné co tak před MS jsem většinou prave skoro necurala, spis sem se zavodnovala. Hlava mě bolí a prsa jsou na prasknutí. Ale to mám vždy před MS. V břiše to ale pracuje až bublá. Píchá mě dost pravý vaječníky. Občas zácpa občas normální. Což je ale taky běžné před MS. Jak jste to mely vy holky? Poznala jste to některá fakt takhle z řeči těla bez testu? Předem díky za odpovědi. 🙂

Strana
z4
alen23
autor
9. únor 2021

@kacenka69 tak to je asi nejlepší přístup 😊 já fajn, už to taky neresim a přiznám se ze ani nechci nic hrotit jako minuly cyklus. Jen teda beru kyselinu listovou😂 ale hlavně se na to snazim nemyslet. Doktor říkal ze jsme zdravá tak snad nás nenechá prcek dlouho čekat. 🤓

kacenka69
9. únor 2021

@alen23 Určitě je lepší být v klidu a nic nehrotit, jenže která z nás to umí 😂....když to plánuje, je to hodně v hlavě. Určitě se vám to brzy podaří 🤗 budu držet palečky ✊🍀. Já jsem ráda, že nemusím na žádné kontroly a že to odešlo samo a vše. Měla jsem ztrach, že se tím budu muset zabývat nějakou dobu a když to není třeba,tak sem to v sobě uzavřela a bylo mi hned dobře 🙂

Strana
z4