icon

Pozitivní těhotenské testy a žádný plod. Co Dělat?

vuse
19. únor 2025

Holky, prosím. Byla jsme dneska na gyndě potvrdit těhotenství. Mudr mi řekl, že v děloze žádný plod není, ani na mimoděložní to nevypadá. Bral mi odběr na HCG, na výsledek si mám zavolat zítra. Mám všechny testy pozitivní. Dokonce i teď jsem si udělala test a i během dne takhle pozitivní. Setkala jste se některá s tímhle?

Pozitivní těhotenské testy a žádný plod. Co Dělat?Pozitivní těhotenské testy a žádný plod. Co Dělat?
Strana
z2
1pomnenka
20. únor 2025

@katanovobran Strašit je to poslední, co bych chtěla. Je to divné, když byla poslední MS 23.12. a lékař nic nevidí.

helen_h
20. únor 2025

Tak jaké jsou výsledky hcg??

klarka3366
20. únor 2025

@1pomnenka já jsem poslední ms měla 27.12. První kontrola 11.2. byla vidět dokonce i srdeční akce. Dnes kontrola znovu, a plod povyrostl strašně moc. Takže situace paní je opravdu hodně zvláštní.

vuse
autor
21. únor 2025

HCG přes 7000, bohužel včera ráno telefon v 7.10 že si mám zabalit hned věci a jet na gynekologii na příjem. Bohužel jsem od odpoledne po odstranění pravého vejcovodu skrz mimoděložní těhotenství 🥺😔

misha31
21. únor 2025

@vuse jezis ty chudaku 😥 to me hrozne mrzi. Jak to zvladas? Kdy se budete moci zase snazit?

klarka3366
21. únor 2025

@vuse posílám hodně sil….🤍🙏🏻

dashyyy
21. únor 2025

@vuse ježiš hrozně moc mě to mrzí ☹ drž se, hodně sil

helen_h
21. únor 2025

@vuse Taky mě to mrzí, snad se dá tělo brzy dohromady. 🍀 Ovšem upřímně - hlavně že se to stihlo operativně řešit ještě včas, že nikde nic neprasklo, mimoděložní je bohužel život ohrožující stav.

pavicka
21. únor 2025

To me mrzi 😵

lencaa11
21. únor 2025

@vuse 😔😔 hlavně ať jste brzo doma a v pořádku tohle je vždy strašák všech žen 🍀🍀

pajusz
21. únor 2025

@vuse tak a záhada vyrešena, to je mi moc líto 😒 ať jsi brzy v poradku, ach jo….

vuse
autor
21. únor 2025

Holky moc děkuji, no dneska asi ještě poležím a zítra snad domů.

vuse
autor
21. únor 2025

@misha31 no tak nějak to bylo všechno ráz, naráz že jsem se nestihla ani rozkoukat.. Už jsem doma a dva měsíce s ochranou by jsme měli a po dvou měsících můžeme zkusit prý klidně znovu, ale po pravdě teď tam asi bude trochu obava a strach takže tomu dáme asi delší dobu.

misha31
21. únor 2025

@vuse ja to znam, ja mela zase ve 14tt zamlkle a clovek se pak hrozne boji, ze to prijde zase. Drz se 🍀

vlasta1981
21. únor 2025

@vuse bože,to mne tak moc mrzí 😞 přeji brzké uzdravení

Strana
z2