icon

Pozitivní těhotenský test, ale poté zklamání. Co teď?

andrea1312
5. únor 2025

Ahojte, asi jen potřebuji zase vybrečet srdíčko.

V neděli jsem dělala test a to proto, že jsem měla na toaletním papíru růžový výtok. (Myslela jsem že uhnízdění)
Kamarádka ať si zkusím test. A kupodivu pozitivní, no moc jsem nevěřila a tak jsem si odpoledne zkusila další 2 a pozitivní.
Ráno jsem si dělala clearblue a? Pozitivní.

Dnes to vypadá že dostanu na 😓 nevím jako jo prý to může být ms v těhu, ale jsem zklamaná a ještě to pak říct doma, že to nevyšlo 😭 foto přikládám, testům jsem tak věřila, teď jsem v šoku, že by všechny mohly tak lhát. Jinak já krev čekám dnes výsledky, ikdyz myslím, že zbytečně 😔

Pozitivní těhotenský test, ale poté zklamání. Co teď?Pozitivní těhotenský test, ale poté zklamání. Co teď?
Strana
z2
petra166
8. únor 2025

@andrea1312 no tak vidíte ❤️ přeji ať vše dobře dopadne 🫶

cassidyc
12. únor 2025

@andrea1312 Ahoj, jak to vypadá? 🙂

andrea1312
autor
12. únor 2025

@cassidyc cítím se dobře, prsa bolí a spala bych pořád 😄 na utz jdu 26.2. doktorka se vrací z dovolené. V pátek by mělo začít srdíčko pracovat 🥰 tak snad bude vše v pořádku

cassidyc
12. únor 2025

@andrea1312 Tak to je paráda, držím moc palce. ❤️

andrea1312
autor
13. únor 2025

@cassidyc děkuji ❤️

vendulis
24. únor 2025

@andrea1312 To je krása, blahopřeju🙂

andrea1312
autor
24. únor 2025

Děkuji 😊 ve středu mám jít je své doktorce na UTZ, ale byla jsem cca před týdnem v nemocnici, že jsem špinila, tak pro jistotu jsem šla a šel vidět jen ten obal a uvnitř prý žloutkový váček. Že embryo ještě ne. A pak mi tam začal říkat, že podle ms jsem teda 5+2 těhotná, ale podle UTZ 6+2. A že je možné že se třeba nebude vyvyjet a pak se jedná o spontálni potrat atd . A pak že je milné to teď tvrdit.

Tak jako si říkám proč mi to říká. Tak jsem teď od té dobrý taková nervózní

vendulis
24. únor 2025

@andrea1312 je ještě brzo, ano může to být potrat, to je běžné...

rebe
24. únor 2025

Doktoři mají takovou nepříliš příjemnou tendenci ti odříkat všechny katastrofy, které tě potenciálně mohou potkat, řazeo od těch nejméně pravděpodobných až vzácných. Asi aby se těhotné ženy necítily moc klidně a vyrovnaně. Asi si nezvykneš, ale lepší to nebude. Neber to moc vážně.

andrea1312
autor
24. únor 2025

No já jsem taky na něj koukala. Ano potrat může být si myslí kdykoli v těhotenství, ale nechápu, že mají potřebu tohle říkat. Kdyby řekl, ano vše je v pořádku nevidím nic nezvyklého asi by to znělo lépe. Člověk pak čeká co se bude dít. Zkouším si to. Nepřipouštět😊 jediné co mě trápí je bolest prsou. Toooo musím říct, že tak bolavé jsem neměla ani u jednoho z předchozích těhotenství 😄

dashyyy
24. únor 2025

@andrea1312 zase se na to podívej z druhé strany, kdyby se stalo něco, co nezmínil, byla bys naštvaná, že o tom nevíš.. oni se tím kryjí a taky mají své zkušenosti.. není to nic osobního a za mě dobré mít povědomí, co by kdyby

andrea1312
autor
24. únor 2025

@dashyyy tak to si myslím, že v těhotenství máme každá coby kdyby. Nebo alespoň já to tak vždy měla, že člověk nikdy neví co se může stát. Za mě je ale lepší aby, když už teda neví, tak radši neříkat spíš nic určitého. Aby pak dodal, ale v tuhle chvíli je tohle tvrzení velmi předčasné a naopak i milné.🙈 No nic, nezbývá než vydržet do středy. Čím mě uklidnil alespoň trochu, že žádné odloučení jako takové tam nevidí a že třeba jsem i mít těhotná než jak ukazuje UTZ a proto jde vidět zatím jen ten váček se žloutkovým váčkem. 😁

dashyyy
24. únor 2025

@andrea1312 já si myslím, že oni to takhle vůbec nevidí, že je z toho člověk doma pak několik dnů v tranzu.. mě takhle rozděsil mimoděložním, pak zase o tři týdny neseděly termíny jakože MS vs. UTZ (no bodejť když jsem ovulaci měla až nějaký 24. den nebo tak nějak), pak zase bílkovina v moči, to bylo fakt pořád něco 🙈 drž se, určitě je mrňous pořádku 😉

teryem
24. únor 2025

.

andrea1312
autor
24. únor 2025

@dashyyy no taky pěkný, jak píšeš no pak z toho do další kontroly kolikrát zbytečný stress. Děkuji, já věřím že vše bude jak má.🍀

oveckaluky
24. únor 2025

@lencaa11 To jsem teda ještě neslyšela... třeba můj doktor nabízí placenou cytologii, ale vždycky dodá, že stačí, až když na té neplacené něco vyjde, tak pro jistotu.

lencaa11
24. únor 2025

@oveckaluky životní zkušenost že te se věřit nedá v září preventivka negativní v říjnu HPV test pozitivní + LBC pozitivni a šup nález na čípku a to chodím pravidelně na preventivky + i mimo ně jsem byla na gynde třeba skrze těhotenství ...nebo výměnu tělíska atd .....dokonce profesor Sláma o tom mluví píše všude že klasická cytologie je zastaralá a 60/70% falesne negativní ...

veronicka89
24. únor 2025

@andrea1312 krvacela jsem u obou tehu... vse v poradku ...proste to tak mam...

Strana
z2