Přirozené otěhotnění po roce a déle...Podařilo se Vám?
Ahoj holky. Snažíme se už rok - vím, že pro ty, kteří se snaží déle, je to nic... a zatím se vůbec nezadařilo, ani ZT, BT nic... začínám pochybovat, že by to ještě mohlo najednou z ničeho nic vyjít. Otěhotněly jste některá po roce a déle přirozeně? nebo už to spíš bylo s pomocí lékařů... řeším, co dál... díky 🙂
@katkatomaskova právě že se mi zdá lepší když di příroda vybere z toho rybníku než nějaký doktor...ale když se nepovede nic jiného tak fo toho půjdu
@omajda88 No, i když vybere příroda, nemusí to skončit šťastným koncem, ale to ostatně ani když to bude přes laborku... No uvidíš, jaké budou možnosti, určitě nemá cenu dělat 10x IUI, mě doktorka v centru říkala max 3x a dost - je to ztráta peněz i času, záleží, kolik roků máš, ono se to pak všechno hrozně dlouho táhne
Nám se zadařilo po 15 měsících od vysazení HA. Cca po roce jsem si nechala dělat hormonální profil a vyšetření vaječníků i proto, že menstruaci jsem měla po vysazení HA cca po 45-60dnech,jednou i po 90, nokde nebyl žádný problém. Už mi z toho trochu hrabalo, bylo to na konci srpna a tak jsem si řekla že na to kašlu, že se do konce roku budu věnovat sobě (cvičení, hubnutí atd) a od nového roku to začneme řešit - spermio, štítná, repr. klinika atd. No a v půlce listopadu jsem na testu našla dálnici.
@omajda88 po 3letech se povedlo prirozene. Ale z toho minimalne rok mi trvalo nez se telo vycistilo z antikoncepce. Chodila jsem jen par poslednich mesicu na folikulometrii. Mozna pomohl trosku drmek a conceive gel. Dr uz me hnal na vysetreni pruchodnosti vejcovodu ale to uz se nastesti nestihlo :D

@omajda88 Já vím, co IVF obnáší, mám za sebou dvě 🙂 A masakr to teda je, pod to se ti nepodepíšu 😉
IUI je úspěšné jen v malém procentu, nicméně šance to pořád je 🙂
To hledání šampiona... V tom budeš mít větší šanci při IVF, kdy si prohlídnou rybníček pod mikroskopem, než při IUI, kdy nemusí být šampion žádný, je to stejné jako při styku, jen pošlou rybky za děložní hrdlo.
Pak je tu otázka dárce, no to už je pak na řešení s partnerem.. 🙂