Provera. Podařilo se vám otěhotnět?

lereb
13. únor 2021

Hezký den přeji, máte někdo zkušenosti s lekem provera? Uz je to 6 měsíců co jsem vysadila antikoncepci a chtěli by jsme miminko ale mam nepravidelnou menstruaci, to je podle meho gynekologa problém a tak my nasadil proveru 1x rano a jedno večer po 8 dní, pry zatím 3 cykli a pak uvidíme co se bude dít. Podařilo se Vám někomu v průběhu užívání otěhotnět?

tasimia
13. únor 2021

@lereb bohužel ne.

katebk
13. únor 2021

Já si mohla vybrat, buď proveru nebo každý měsíc injekci... V té době jsme se teda o mimčo nesnazili, ale všude se píše a říká, že injekce před menstruací těhotenství jen podpoří, a provera je na stejné bázi, takže pokud bys ovulaci měla a došlo k početí, tak si myslím, že problém neudělá 🙂 záleží jestli ovulaci po antikoncepci teď máš no

hezz17
13. únor 2021

Ja ji brala asi 8 mesicu. Prvnich 6 mesicu jsme se nesnažili, a 2.cyklus snazeni uz vysel. Doktor byl překvapený jak brzy to vyslo.
Uz si to presne nepamatuju, brala jsem 2x denne urcie dny v cyklu, uh nevim mozna 18.-23.? Tak nekal v 2.pulce.

95newmommy2020
13. únor 2021

Jjj beru to už pravidelně, vždy od poloviny cyklu. Ale netehotnim. Jen teda mě teď diagnostikovali ženskou neplodnost. Tak asi nejsem ta prava. Jinak je mi po těch lécích fajn. Zlepšilo se PMS i MS 🙂))

lereb
autor
13. únor 2021

Moc děkuji za odpovědi, doufám ze se mi taky zlepší MS i PMS

ankaa25
20. črc 2021

@lereb já měla depo pověru 4roky injekce a rok neberu ms dorazila hnedka jak skratila se mi o o den a i mám krátké cykly 😁😁 ovu mám ale nějak to nejde otěhotnět ... Říká se že se musí čekat rok aby tělo bylo v normálu ... Já v lednu až do února měla ms jen 2dny 😁😁až v 5mesici se mi to zlepšilo tak uvidím co a jak .. 😁😁6meaic jsem měla ducha a zpoždění 3 dny a stejnak dorazila ta mrcha 😁😁😁🙈😁