PUPALKA fin Glandincaps - máte s tím zkušenosti?

ela90
19. lis 2018

Moje segra chodí v Brně k nějaké gynekoložce, co ji doporučila toto. Její manžel má taky něco brát a celkově jim všechny doplňky stravy a vitaminy na měsíc vychází skoro na 4000, což je pro ně fakt raketa. Máte s tím někdo zkušenosti? Dívala jsem se, že hlavní složkou je tam olej z pupalky. Tuto látku ale ve stejném množství obsahují i jiné a mnohem levnější preparáty. Máte s tím někdo zkušenost? Od jiných výrobců? Díky za reakce.

hermij
19. lis 2018

@ela90 Tato značka má velmi kvalitní produkty, takže bych doporučovala. Také znám i paní gynekoložku a myslí to jistě dobře. Pokud je to ale opravdu nad rámec finančních možností sestry, tak zkuste jiný produkt. Hledejte prostě "pupalka dvouletá" - ideálně aby to bylo ze zastudena lisovaného oleje (tj. kapsle), anebo může zkusit rovnou olej, který se bude užívat vnitřně na lžičku. Jistě najdete levnější varianty, ale omrkněte více obchodů/eshopů. Pupalka se užívá k nastolení hormonální rovnováhy a prodloužení luteální fáze - obojí důležité pro početí. Také je skvělá po vysazení hormonální antikoncepce. Mrkněte na složení fin Glandincaps a prostě se snažte při hledání co nejvíce přiblížit tomu složení - aby tam byl i vit. E a požadovaná denní dávka.

ela90
autor
19. lis 2018

@hermij Děkuji za odpověď. Ona k té gynekoložce ted přešla nově, protože se několik mnoho let snaží bez úspěchu otěhotnět a má problém s pravidelnou menstruací. Její gyn to řešila jen hormony a přesvědčováním, že řešením je umělé oplodnění. Ale bohužel "početí dítěte" není v některých případech alternativní formou levná záležitost. Našla jsem i jiné produkty, které obsahují vit E a pupalkový olej ve stejném množství. Ale člověk přemýšlí, v čem je potom ta kvalita jiná....

hermij
19. lis 2018

@ela90 Možná bio kvalita, certifikace, fair trade apod.