icon

Rady, tipy, zkušenosti jak na mimčo

princezsverunka
10. bře 2016

Ahoj holky,už je toho tolik tady,ale i tak chci založit novou debatu.Když se pridam do skupiny tak tam řeší par snazilek(mamin)a řeší jen své věci a co tam nepatří,pak tam přijdu já jako snažilka a nikdo mi neporadi a ani neodepisou,furt jedou v tom svém...Proto tohle!!!!
Chtěla bych nahromadit informace pro všechny snažily co dělat, nedělat co pomohlo některým atd..Já vim vše je v hlavě,ale kdo nepřestane nemyslet když něco chce????!!to nejde!!: D🙂)takže sup semka Vase zkušenosti a prosím jen snažení o mimco!!

Strana
z4
janastuchla
22. bře 2016

Ahoj holky, tak my se s manželem snažíme 2měsíce a nic a já to docela řeším. Sice už máme 3 krásné, zdravé děti ale ještě jednoho drobečka bychom si moc přáli, tak doufám, že to brzy vyjde jinak budu muset jít do práce a zpátky k plínkám už se nechci vracet. Každopádně všem přeji brzké otěhotnění a hlavně zdravé děti.J

princezsverunka
autor
22. bře 2016

@janastuchla ahoj,je co js bych dala za to první konečně🙂)) dva měsíce není doba jsme na tom stejně, ale člověku tu nedá :((

olivie14
23. bře 2016

@puresin mám to podobně nemyslet na to nejde, jeden den to vydržím a druhý už se v tom plácám. No a těhotná jsem pocitově skoro každý měsíc. Osobně si myslím, že nakonec nebudu mít příznak žádný a bude, jenže ted se prostě pozoruju.
@princezsverunka hele ten mikroskop, na ovulaci, o tom jsem četla, že není moc stoprocentní, že prý ty krystalky ve slinách, které se ukazují když ovuluješ, ukazuje i mimo ovulaci. Osobní zkušenost s tím nemám, tak dej vědět jak ti bude fungovat.

petulibiii
24. bře 2016

@olivie14 Souhlasím..Podvědomne si člověk rika..určíte..uz to vyšlooo ..mam to stejne..a za 11dni to zase obrečím;(
Člověka to štve ještě vic..kdyz podle všeho jsme zdraví..a nedaří se ;(

princezsverunka
autor
24. bře 2016

@petulibiii já mám za 16dni MS dneska bolesti pravého vaječníku jako před MS ...klasika a pak dojdr

petulibiii
24. bře 2016

@princezsverunka ja zatim bez bolesti..citim jen nafoukly podbrišek..Občas jakby to polechtalo 🙂)..boze to jsou stavyyyy
To te uz brzy boli břicho..mas to pravidelne??

princezsverunka
autor
24. bře 2016

@petulibiii mela jsem celej měsíc tohle v lednu a zpoždění 5dni ....jinak ne jako je to chvilkova bolest ..no já si myslím ur jsem mela OV hned po MS ale jista si nejsem a tedka mám pocit díky te bolesti ze je dneska ;D prostě zmatek a proto pokud tento měsíc tam nebudou ,// koupim si OV testy a uvidíme kdy je

koblicha
4. dub 2016

@adriankamarketa chci se zeptat. Jak ti lecili,kdyz zjistili, ze nemas ovulaci?

adriankamarketa
5. dub 2016

@koblicha ano,5x cyklus s clostilbegytem +jsem pila nosifol a 2x bylo biochemicke. .příští pondělí me čeka laparoskopie, hysteroskopie a scarifikace vajecniku,tak doufám, že to k něčemu bude

ferda1992
5. dub 2016

Ahoj Holky,
snažíme se s manželem o mimi a ted v dubnu to bude rok. V lednu jsem byla u Mudr a ten mi řekl at v tom dubnu příjdu jestli se nezadaří, že mi popřípadě nabere hormonální profil a manžela pošle na spermio. Když jsem byla na kontole byla jsem 17DC a říkal, že mam volnou tekutinu za děĺoho. znamená to tedy že ovu proběhla? nesetkala jste se sním některá?
Nevím, zda vůbec ovuluji, měřit si BT nejde z důvodu že pracuji v nemocnici a mam denní noční, tudíž by výsledky nebyli asi správné, a na ovu testu se mi parkat udělala slaba čarka ale nikdy aby byla dostatečně silná jako testovací. Většinou cítím tak 9-10 DC vlhko a objeví se mi tyto dva dny hlen, je průžný průhledný. BUde plodny? Už si nevím rady. Děkuji Vám a hezký sluneční den přeju 🙂 🙂

adriankamarketa
5. dub 2016

@ferda1992 volna tekutina,znamena,že folikul prasknul a proběhla ovulace

kettkav
5. dub 2016

@ferda1992 jo,mně doktorka říkala,že ta volná tekutina je nepřímý důkaz toho,že ovulace proběhla😉

evoleta
7. dub 2016

Ahoj holky, po necelém měsíci se vracím a o dost šťastnější 🙂 nechci nic zakřiknout, ale jsou tam! // jsou na světě 🙂 Jestli tomu pomohla aj tady zmiňovaná prstíková metoda nevím, ale třeba jo 🙂 Tak jen aby vše bylo dobré a nedopadlo to jak minule :( Hodně štěstí holky!

princezsverunka
autor
7. dub 2016

@evoleta gratuluji!!!!!!já mám zas mrskání dva dny :D včera ráno mi bylo zle z orbitky :D ale pak nic vše v pohodě, tělo si dělá co chce jo

petulibiii
7. dub 2016

@evoleta gratulujii
Takze ti pomohlo tady nechodit, a dat se vnitřne do pohody..Bastila jsi nejake doplňky??

evoleta
7. dub 2016

@petulibiii Děkuji 🙂 Já tu sem tam nahlédla, ale rozhodně už jsem nečetla ty příspěvky o zamlklých těhotenstvích, o zdravotních komplikacích. A taky jsme se s manželem dost pohádali a 4 dny jsme se nebavili (to tu ještě nebylo, tak dlouho :D ) a pak to usmiřování přišlo ve správný čas, oba jsme byli jak čerstvě zamilovaní a tak celkově příjemně naladění, vzduch se pročistil a tak se to asi stalo :D Z doplňků jím jen listovku a do ovu jsem denně pila kontryhelový čaj.

petulibiii
7. dub 2016

@evoleta tak to je super ;)
Je pravda ze když se sejde tolik ženských, kterým to štěstí nepřeje je depresivniiiiii..ale musime myslet pozitivne ;))

koblicha
7. dub 2016

@adriankamarketa tak držím palečky. 😉

princezsverunka
autor
7. dub 2016

Je to tam není to z ranní moci ale je tam

koblicha
7. dub 2016

@princezsverunka krásný, tak si se dočkala. 😉 hodně štěstí, ať je všechno v pohodě.

evoleta
7. dub 2016

@princezsverunka Jeeee paráda hodně štěstí!!! Když vsecko klapne, budeme mít pod stromečkem ty nejkrásnější vánoční dárky :(

evoleta
7. dub 2016

@evoleta 🙂)))))) samozřejmě :D

princezsverunka
autor
7. dub 2016

@koblicha
@evoleta dekuji 🙂 ja tomu verim,ze to bude nejkrasnejis darek

adriankamarketa
7. dub 2016

@koblicha Děkuji. Už začínám byt dost nervózní. Už ať je to za mnou kruci

sedlakovasary
9. dub 2016

Holky jaké máte zkušenosti s OVU testy ???..zkoušela jsem 3 měsíce po sobě a ani jednou jsem neměla stejně silný proužek jako ten kontrolní ☹ a a to jsem v jednom měsíci byla u dr. a ta mi OVU potvrdila...takže to asi bude u každého jiné 😒 asi se na to testování vyprdnu...

eliska8228
9. dub 2016

Za mě ovutesty ano, já jsem s nimi spokojená. 4 měsíce jsem ztratily milováním v nevhodnou dobu - tedy v polovině cyklu. Až ovutesty mě ukázaly, že ovuluji až okolo 20 - 24 dne cyklu (délka cyklu u mě je 30 - 35 dnů🙂. Dva měsíce jsme se milovaly v nejplodnější den (podle ovutestu- což bylo ale podle plodného hlenu pozdě, protože v tu dobu už jsem měla sucho) a stále nic, ale pak jsem zjistila že plodný hlen mám už při nárůstu hodnoty na ovutestu. Milovaly jsme se každý den plodného hlenu a v den nejsilnějšího testu již né ( to už jsem neměla plodný hlen a chlap byl na služební cestě). A tentokrát nám to vyšlo. Takže má rada je, jak začnou narůstat hodnoty na testu sledovat plodný hlen a pak se milovat. Snad to někomu pomůže🙂

sedlakovasary
9. dub 2016

@eliska8228 To je mnohdy úpná magie 😀

eliska8228
9. dub 2016

@sedlakovasary trošičku🙂 důležité je poznat vlastní tělo a jak funguje, protože každá to máme maličko jinak🙂

sedlakovasary
9. dub 2016

@eliska8228 u mě je to ztížené tím, že mám od 16.dne cyklu užívat Utrogestan na nárust sliznice a na udržení..tady na koníkovi jsem se dozvěděla, že když se Utroš nasadí dříve-zbrzdí ovulaci...doktorka u mě určila ovulaci na 14.den...ale raději jsem si ten Utrogestan posunula až na 19.den..a tenhle měsíc uvažuju, že ho zkusím posunout až třeba na 20.den jestli OVU čárka nezesílí...mám také cykly 28/30 dní...jak kdy..

eliska8228
9. dub 2016

@sedlakovasary každá si potřebujeme holt najít to svoje kdy to klapne🙂

Strana
z4