Rady, tipy, zkušenosti jak na mimčo
Ahoj holky,už je toho tolik tady,ale i tak chci založit novou debatu.Když se pridam do skupiny tak tam řeší par snazilek(mamin)a řeší jen své věci a co tam nepatří,pak tam přijdu já jako snažilka a nikdo mi neporadi a ani neodepisou,furt jedou v tom svém...Proto tohle!!!!
Chtěla bych nahromadit informace pro všechny snažily co dělat, nedělat co pomohlo některým atd..Já vim vše je v hlavě,ale kdo nepřestane nemyslet když něco chce????!!to nejde!!: D🙂)takže sup semka Vase zkušenosti a prosím jen snažení o mimco!!
@janickazabicka dekuji
@princezsverunka nemas zac a tise zavidim, co tobe nakonec pomohlo k tehu?
@janickazabicka ale dockas se neboj 🙂))...no my jsme se snažili od ledna ale v březnu jsem zkoušela po styku ležet,nechodit hned na WC,nechodit semka na snažily nestresovaz,snažení ob dva dny tři dny.,jinak nic jsem nedělala ještě tedy cvičila yogu
Gratuluji všem, kterým se povedlo otěhotnět. S tímhle tématem mám bohaté zkušenosti. S manželem jsme se snažili přes 4 roky. Dělali jsme vše, včetně inseminace, umělého oplodnění, sexu každý den 😉 a nic. Nakonec jsme si podali žádost o adopci, prošli kurzem, zdárně zvládli psycho testy a úředního šimla 🙂 . Pak jsem se úplně náhodou dostala k jedné "čínské" doktorce, která mi řekla, že mám oslabené ledviny, které podle čínské medicíny zodpovídají za plodnost. Chodila jsem pravidelně na akupunkturu, dostala bylinky a čekala, až mi řekne, že už je moje tělo ok abychom mohli začít znovu zkoušet. A pak jsme odjeli se známými na chatu do hor, hodně jsme popili, skvěle jsme se bavili a večer jsme zakončili sexem. A za pár dní jsem koukala jako blázen, když MS nepřišla 😲 Teď máme ročního miláčka. Až budeme chtít druhé, zajedeme zase za známými, už to máme domluvené 😀
@princezsverunka jj ja vim jednou urcite. Jen uz je to dlouhe tak bych chtela uz mit miminko. Jinak nohy nahoru davám pravidelně a přitel mi cpe pod zadek žízalu u Ikei, to je sranda nejvetsi 😀
@janickazabicka já jen lezim....ale fakt jsem vypla chození semka me to vadilo někdy ty neprijici osoby..držím palce 🙂)
@princezsverunka tak po delší době kouknu na net a ono krásné novinky, moc gratuluji 🙂 Doufám, že nám to všem také takhle pěkně vyjde.
@olivie14 tobě též??děkuji moc
@princezsverunka gratulace 🙂 to bude krásný vánoční dáreček ;))
Mas těhotenské nevolnosti??
@princezsverunka no mě pořád nic...ale víru neztrácím, byla jsem u lékařky, dostala překvapivě utrogestan, i když vím, že jste některá říkala že jej berete, a čekám na příští měsíc, květen je přece lásky čas tak třeba to vyjde 🙂 Tobě i ostatním tady těhotným to moc přeju a je radost vidět, že se daří 🙂 Chtěla jsem se zeptat zkoušela jsi nakonec ten mikroskop?
Snažení o mimčo - počítali jsme že to bude trvat ale měli jsme štěstí a zadařilo se brzo.
Co jsem dělala - ještě před vysazením prášků jsem pila kontryhelový čaj a brala kyselinu listovou, po vysazení také. Zda tomu ten kontryhel pomohl netuším (měl by srovnávat cyklus a i dopomoci k početí) a pak z líbánek jsem si přivezl turecké oko pro štěstí a já ho zavěsila nad postel - vždy když se na něj podívám říkám si že to byla magie a pomohl.
Já na tyto věci věřím, takže bych si klidně nějaký talisman koupila 🙂
Všem přeji hodně štěstí a ať se brzo zadaří!!!
@olivie14 ne nebrala a nepoužívala jsem vůbec nic a dokonce ani ovulaci jsem nehlidala..dekuji moc

@princezsverunka
@evoleta holky moc vam gratuluju 🙂