icon

Samovolný potrat 7.tt. Po jaké době se může snažit dál?

vaalllllllli8i
26. led 2021

tak vám oznamují že jsem prodělala samovolný potrat , bez revize, chtěla bych se zeptat po jaké době se můžem snažit dál? Jsem s toho tak nesvá :(

Strana
z2
klokanka31
26. led 2021

@lachtanice86 A v čem ti to změnilo pohled? Já přišla o první dvě (mimoděložní a potrat), a spíš mě to podkoplo než posílilo...

klokanka31
26. led 2021

@vaalllllllli8i Určitě neboj 🍀 a i když to není útěcha, tak ale si říkej, že nejsi sama kdo tímhle prošel... Mám pocit že v téhle naší generaci je tak 8 z 10,co o mimi přišly... Je divný ale že za našich rodičů toho tolik nebylo...

gramar
26. led 2021

@klokanka31 spíš se to za našich rodičů tolik neřešilo. Když to vezmeš, nebyl internet takže komu jsi to mohla říct... jen určité skupině, zato když to napíšeš např. sem tak tu najdeš xy žen...

klokanka31
26. led 2021

@gramar No v rodině byl doktor na gyndě, a prý toho opravdu nebylo tolik... Že když už někdo měl mimoděložní, tak to bylo skoro jako scifi... Ale že u těch samovolných potratů to nelze jednoznačně říct, nebyly těhotenské testy, takže si ženy jen myslely že mají třeba opožděnou ms...

gramar
26. led 2021

@klokanka31 Jo to je další věc, že málo kdo si mohl být jistý že byl těhotný...

pepickovapavlinka
26. led 2021

My se snažili hned po první MS a hned jsem otěhotněla.Teď jsem 15+2tt

martiniquest
26. led 2021

@klokanka31 Existuje pomerne jednoduche vysvetleni, proc nyni zeny potraceji casteji - jsou casto mnohem starsi, kdyz zakladaji rodinu. Ve vetsine pripadu je potrat zpusobeny chybou v genetickém kodu vajíčka a tato chyba je neslucitelna se zivotem. Vajicka mame dana uz pri narozeni a cim jsou starsi, tim jsou chybovejsi. Kdyzto chlapum se spermie vytvareji prubezne.

jjasmina
26. led 2021

@vaalllllllli8i klidně zkoušejte hned 🙂

vaalllllllli8i
autor
27. led 2021

@martiniquest no to bych neřekla že jsem až tak stará :D je mi 24
Ale jinak máte pravdu a děkuji

vaalllllllli8i
autor
27. led 2021

@pepickovapavlinka děkuji snad to vyjde
A vám přeji ať je vše v pořádku po celou dobu těhotenství

pepickovapavlinka
27. led 2021

@vaalllllllli8i děkuji já zažila SP v Září a v Listopadu jsem znovu našla //.Po 3 letech snažení.Věřím že i vy se brzy dočkáte 😊

martiniquest
27. led 2021

@vaalllllllli8i Vajicka kazde zeny maji v kazdem veku nejakou procentualni chybovost a s vekem to procento roste, takze ani mlada zena nema potrat vylouceny. Taky jsem to zazila. Taky samovolny potrat. Mezi prvnim a druhym ditetem. Mela jsem pak potrebu soustredit se nejakou dobu na neco jineho nez dite, ale pak jsem zase v pohode otehotnela. Tusim, ze ctvrty mesic snazeni. Drzim pesti, ono to pujde ;) Porka to skoro kazdou druhou zenu, coz jsem zjistila az kdyz se to stali mne. Lidi o tom obecne nemluvi

vaalllllllli8i
autor
27. led 2021

@martiniquest velice dobře vás chápu a máte pravdu jinak vám moc děkuji

vaalllllllli8i
autor
27. led 2021

@pepickovapavlinka je to hrozný tohle by se vůbec nemělo stát ani jedný

pepickovapavlinka
27. led 2021

@vaalllllllli8i beru to tak že to tak mělo být.Pořád lepší než kdybych pak třeba musela na potrat protože by bylo miminko postižené.Vše má svůj důvod jen musíme důvěřovat 🙏

priefi
27. led 2021

@vaalllllllli8i hned další cyklus. To čištění je jakoby MS, takže normálně budeš ovulovat a normálně můžeš otěhotnět. Pokud by to nedopadlo, není to tím, že bys měla počkat, ale je to tím, že něco je aktuálně špatně. Věřím, že příště už to bude dobré. Držím pěsti. Když tak konzultuj s dr., Aby se případně nasadil u těhu progesteron. Jinak je mi to moc líto 😔 Prošla jsem si tím už 4x, takže moje rada zní, pokud se Ti chce plakát, plakej, pomůže to.

vaalllllllli8i
autor
29. led 2021

@priefi děkuji vám moc si toho vážím za vaší radu, příští týden jdu na kontrolu k paní dr.

priefi
29. led 2021

@vaalllllllli8i držím pěsti, ať je vše v pořádku a ať si k Vám miminko brzy najde cestu

vaalllllllli8i
autor
4. únor 2021

@jjasmina chtěla bych se zeptat , 19cteho jsem potratila samovolně bez revize , včera jsem měla s přítelem sex nechráněný, je možnost otěhotnění ?

pepickovapavlinka
5. únor 2021

@vaalllllllli8i pokud bude normálně ovulace tak samozřejmě možnost je

vaalllllllli8i
autor
6. únor 2021

@pepickovapavlinka takže nevadí že jsem nečekala až přijde ms a rovnou jsme to zkusily ???

pepickovapavlinka
7. únor 2021

@vaalllllllli8i ne nevadí

priefi
7. únor 2021
vaalllllllli8i
autor
7. únor 2021

@priefi v pondělí jdu k paní Dr. Mám ji o tom raději říct ?? Stalo se to minulý týden myslíte když odebere krev zjistí něco ? Kdyby náhodou tam bylo těhotenství?

priefi
7. únor 2021

@vaalllllllli8i těžko říci, je ještě brzo, záleží, jak dlouho vajíčko putuje, HCG se tvoří až po tom, co se vajíčko uhnízdí, dřív ne. Zmínit můžeš, ale myslím, že to zkoumat tak brzo nebude.

pepickovapavlinka
7. únor 2021

@vaalllllllli8i no to až tak po 14 dnech.Hele přestaň to tak řešit hoď se do klidu a nech to plynout.Fakt jinak s takovou neotěhotníš jak to budeš takhle moc hrotit

meersik
8. bře 2021

Jsem v 7.tydnu těhotenství vše bylo v pohodě HCG bylo male ale o týden stouplo na dvojnásobek,ale miminko se přestalo vyvíjet,přestalo mu bit srdíčko.Nevyhnu se vyškrabu,je to pro nás bolest.Je tady někdo z podobným případem?děkuji za každou odpověď

pepickovapavlinka
8. bře 2021

@meersik ale na ,,výškrab,, nemusíš nemůžou tě nutit.Mě mimi po nepovedeném těhu odešlo samo

ol12
8. bře 2021

@meersik stalo se mi toto 4x nikdy jsem na revizy nesla, pokazde se miminko vyplavilo samo.

scarfy
4. říj 2022

@vaalllllllli8i ahoj, taky si tim ted procházím. Byla jsem v 6+4 a včera mi bylo sděleno, že už je to pryč a hcG mám 33 😔 tak mě to sejmulo, ale už jsme se domluvili, že po MS to zkusíme znovu. Tak držím palce, aby to teď dobře dopadlo jak tobě, tak i nám.

Strana
z2