Samovolný potrat a přesto stoupající HCG
Všechny zdravím a chtěla bych se podělit o svůj problém, popřípadě najít někoho, kdo se setkal s něčím podobným...
Poslední MS jsem měla 10.2.2019 a měla pozitivní testy, cca v 7.týdnu jsem byla u své doktorky, která mi řekla, že zatím vidí jen vysokou sliznici, a že jsem těhotná, měla jsem přijít za 2 týdny na kontrolu. Bohužel jsem v pátek začala krváce a šla jsem tedy na pohotovost, doktorka v děloze opět těhotenství nenašla, vzala mi krev, kde HCG bylo 125. Smířila jsem se tedy s tím, že jsem potratila. V pondělí jsem šla na kontrolu ke své mudr., která mi potvrdila samovolný potrat, řekla, že v děloze není žádná volná tekutina, že se nejedná o mimoděložní těhotenství, vzala mi krev. Dnes mi sdělila, že HCG je 298, tento nárůst je za týden, ve středu mám jít na další odběr a kontrolu. Já jsem ze všeho však zmatená, krvácela jsem jako normálně při MS týden a na poslední kontrole mi řekla, že je děloha pěkně vyčištěná. Je normální, aby mi HCG takto stouplo i v případě, že jsem odkrvácela
a samovolně potratila. Velmi se obávám mimoděložního těhotenství, ale tak nějak věřím v paní doktorku, která by jej snad podle UTZ viděla. Nestalo se někomu něco podobného? Já se jen modlím, aby hcg začalo klesat, nemusela jsem na revizi a vše odešlo přírodní cestou.
@karol1807 tak snad bude vse v poradku 🙂
@zelenaesmolda dekuji. 😊
@karol1807 a taky jsi pobihala po sale jako slepice kdyz se ji usekne hlava? :D
@zelenaesmolda neee. To pobiham az ted. 😂 Vezli me na posteli a nemohla jsem 2 hodiny vstavat. 😀
@oveckaluky dekuji moc. 😘
@karol1807 jsem si to uplne predstavila jak ti nekdo odpojuje hlavu :D
Narkoza je na revizi nejlepsi. Já si to vždycky hrozně užívám. To usínání a pak se probudí a je po všem. Hodinku jsi ještě dost oblbla a víš, že je klid a po všem. Kdybych byla doktorka tak si pichnu narkozu každý večer místo usínání :D. Na tu narkozu se vždycky vysloveně těším. Konečně člověk nemusí nic řešit. Držím palce aby HCG kleslo a byl už klid. Ale věřím, že teď ti je líp ptz víš, že i kdyby stouplo, tak se to prostě okamžitě na místě vyřeší a bude konečně klid.
Hezke rano, holky. 😊 Rano o pul 6 mi brali krev a ted cekam na vysledky. Celou noc jsem samozrejme premyslela, jestli me ceka laparo nebo ne, tak jsem toho moc nenaspala. Vysledky by snad mohly byt do 10hod.drzte palce i dnes, prosim. 😊
@karol1807 Držíme dál, určitě to bude dobré a půjdeš domů 😊
@karol1807 myslím na tebe 😊
Děj vědět 😉 držíme všechny!
Tak hcg 1000 a chystam se na laparo. Tak to zase nevyslo to maly stesticko.
@karol1807 to mě mrzí, ale aspoň to už budeš mít za sebou, držím palce
@karol1807 ty blaho, tak to je teda drsny. Drzim palce!
To už není možné, kde se ta mrška skrývá....😶
@karol1807 takze co za tim bylo?mimodelozni?
Holky, mam to za sebou. Vzali neco, si jim pripadalo jako tehotenstvi, ale nebyl to typicky vacek. Museli volat i primare, vejcovody mam zanechane. Zitra hcg a kdyz bude stoupat, budou hledat dal.

@karol1807 tak to je dobré znamení, snad už je všechno špatné za tebou 😘