icon

Samovolný potrat a přesto stoupající HCG

karol1807
8. dub 2019

Všechny zdravím a chtěla bych se podělit o svůj problém, popřípadě najít někoho, kdo se setkal s něčím podobným...
Poslední MS jsem měla 10.2.2019 a měla pozitivní testy, cca v 7.týdnu jsem byla u své doktorky, která mi řekla, že zatím vidí jen vysokou sliznici, a že jsem těhotná, měla jsem přijít za 2 týdny na kontrolu. Bohužel jsem v pátek začala krváce a šla jsem tedy na pohotovost, doktorka v děloze opět těhotenství nenašla, vzala mi krev, kde HCG bylo 125. Smířila jsem se tedy s tím, že jsem potratila. V pondělí jsem šla na kontrolu ke své mudr., která mi potvrdila samovolný potrat, řekla, že v děloze není žádná volná tekutina, že se nejedná o mimoděložní těhotenství, vzala mi krev. Dnes mi sdělila, že HCG je 298, tento nárůst je za týden, ve středu mám jít na další odběr a kontrolu. Já jsem ze všeho však zmatená, krvácela jsem jako normálně při MS týden a na poslední kontrole mi řekla, že je děloha pěkně vyčištěná. Je normální, aby mi HCG takto stouplo i v případě, že jsem odkrvácela
a samovolně potratila. Velmi se obávám mimoděložního těhotenství, ale tak nějak věřím v paní doktorku, která by jej snad podle UTZ viděla. Nestalo se někomu něco podobného? Já se jen modlím, aby hcg začalo klesat, nemusela jsem na revizi a vše odešlo přírodní cestou.

oveckaluky
11. dub 2019

@karol1807 tak to je dobré znamení, snad už je všechno špatné za tebou 😘

alkuska
11. dub 2019

@karol1807 tak aspoň že tak, začněte znova a už to klapne, asi to byl zbytek obalů...

karol1807
autor
11. dub 2019

@alkuska a i u obalu muze takhle rust hcg? Doktorka se prave divila, ze jsem tyden krvacel a pak se rozhodla pro tu revizi. Nez jsem krvacela hcg kleslo a po krvaceni zase vyskocilo. A nevim, jestli je to pro MT typicke...

utrikocku
11. dub 2019

@karol1807 může to tak být 🙂 Klidně tam mohl být nějaký zbytek buněk, tofoblastu. Moc Ti přeji, aby to bylo již vše! 🙂

karol1807
autor
11. dub 2019

@utrikocku zase si budu drzet pesti, aby hcg nestouplo. Dnes uz bylo soku dost. Dekuji moc. 😊

utrikocku
11. dub 2019

@karol1807 to věřím! pořádně se vyspi, zkus to dnešní noc pustit. A klidně si nech dát výjimečně prášek na spaní, aby sis to pořádně užila 😀

karol1807
autor
11. dub 2019

@utrikocku prasek jsem nedostala, uz nam byla sestricka poprat dobrou noc. Ja bez prasku. A od pulnoci nepit, nejist. 😊

zelenaesmolda
11. dub 2019

@karol1807 tak snad bude vse v poradku 🙂

anakolut
11. dub 2019

@karol1807 Zkus se vyspat a ať je to ráno níž a hlavně, ať je to brzy dobře.

karol1807
autor
11. dub 2019

@zelenaesmolda dekuji. 😊

karol1807
autor
11. dub 2019

@anakolut musim zkusit po 14 dnech odpojit hlavu, to se mi podarilo zatim jen v narkoze. 😀

zelenaesmolda
11. dub 2019

@karol1807 a taky jsi pobihala po sale jako slepice kdyz se ji usekne hlava? :D

karol1807
autor
11. dub 2019

@zelenaesmolda neee. To pobiham az ted. 😂 Vezli me na posteli a nemohla jsem 2 hodiny vstavat. 😀

karol1807
autor
11. dub 2019

@oveckaluky dekuji moc. 😘

zelenaesmolda
11. dub 2019

@karol1807 jsem si to uplne predstavila jak ti nekdo odpojuje hlavu :D

vitezove
11. dub 2019

Narkoza je na revizi nejlepsi. Já si to vždycky hrozně užívám. To usínání a pak se probudí a je po všem. Hodinku jsi ještě dost oblbla a víš, že je klid a po všem. Kdybych byla doktorka tak si pichnu narkozu každý večer místo usínání :D. Na tu narkozu se vždycky vysloveně těším. Konečně člověk nemusí nic řešit. Držím palce aby HCG kleslo a byl už klid. Ale věřím, že teď ti je líp ptz víš, že i kdyby stouplo, tak se to prostě okamžitě na místě vyřeší a bude konečně klid.

alkuska
12. dub 2019

@karol1807 právě obaly produkují hcg. Co se tam presne děje se někdy neví, tak snad už to bude po té revizi opravdu ok.

karol1807
autor
12. dub 2019

Hezke rano, holky. 😊 Rano o pul 6 mi brali krev a ted cekam na vysledky. Celou noc jsem samozrejme premyslela, jestli me ceka laparo nebo ne, tak jsem toho moc nenaspala. Vysledky by snad mohly byt do 10hod.drzte palce i dnes, prosim. 😊

oveckaluky
12. dub 2019

@karol1807 Držíme dál, určitě to bude dobré a půjdeš domů 😊

pe_tu_ss_ka
12. dub 2019

@karol1807 myslím na tebe 😊

ivca_ch
12. dub 2019

Děj vědět 😉 držíme všechny!

karol1807
autor
12. dub 2019

Tak hcg 1000 a chystam se na laparo. Tak to zase nevyslo to maly stesticko.

pe_tu_ss_ka
12. dub 2019

@karol1807 to mě mrzí, ale aspoň to už budeš mít za sebou, držím palce

jarmarca
Autor odpověď smazal
sudylichozrout
12. dub 2019

@karol1807 ty blaho, tak to je teda drsny. Drzim palce!

pipi_puncocha
12. dub 2019

To už není možné, kde se ta mrška skrývá....😶

anakolut
12. dub 2019

@karol1807 Ach jo, to je mi líto. Alespoň už se to ale ví, co to je a nemusíš se tak bát. Ať je brzy dobře.

zelenaesmolda
12. dub 2019

@karol1807 takze co za tim bylo?mimodelozni?

alkuska
12. dub 2019

@karol1807 ach jo, tak držím palce.

karol1807
autor
12. dub 2019

Holky, mam to za sebou. Vzali neco, si jim pripadalo jako tehotenstvi, ale nebyl to typicky vacek. Museli volat i primare, vejcovody mam zanechane. Zitra hcg a kdyz bude stoupat, budou hledat dal.

Strana