icon

Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?

darkness1234
19. led 2024

Ahojky ,dnes termín ms , zatím nikde , vím že za tři měření BT se nedá moc poznat, ale předevčírem a včera 37,1, dnes 37,2 , pobolivani podbrsiku jako kdyby to mělo přijít už 3 dny ,prsa jak kdy , ovu nevím kdy byla ale měla sem začátkem měsíce atb na 3 dny , nejvíc čárka byla 9.1. Nebyly stejně silné takže asi negativní pak už sem ovu testy nedělala, včera a dnes tt je tam něco? Je možné že když by tam byl duch ue se ovu mohla opozdit ? Díky za komentare

Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?Šance nebo ne? Mohlo se opoždění ovulace projevit na testu?
Strana
z7
darkness1234
autor
23. led 2024

@renat23 takže asi jak teď já ráno skoro nepatrná a večer silnější 🫣😁

darkness1234
autor
23. led 2024

@felis děkuji snad už ano , jen je trochu matoucí že ráno skoro nic a večer taková hezká 🙈 ale jak už psala slečna někdo to tak má což je teď asi i můj případ 🙈

darkness1234
autor
23. led 2024

@zuzliseek tak to už by bylo hodně divný, aby se mi pokaždé ukázal jen falešný duch ne nebo ryska. Někdo nadává na in time někdo na mamatest to bych se pak nesměla testovat ničím..aa nehledala sem za každou cenu ikdyz to tak vypadalo což se omlouvám

darkness1234
autor
23. led 2024

@zuzliseek spíš jestli sem opravdu tehotna tak se bojím nachlazení, rýmu mám kycham a dva dny se budim s bolestí krku ale ta pak přejde. Prý by v prvním trimestru neměla být nemoc 🫣 a je špatně obcas pobolivani podbrisku? Není to žádná hrůza spíš jako bych čekala ms nebo při ní ale nemám ji jen ty slabé bolesti

darkness1234
autor
23. led 2024

@renat23 byla sice ne až tak jako ta první ale šla krasns vidět, teď když sem se dívala znovu tak už tak ne ale včera byla tak uvidím dnes večer, bo ráno slabší byla tak třeba večer bude lepší 😊

zuzliseek
23. led 2024

@darkness1234 muže to být i biochemko taky slávě čárky a pak přijde MS

darkness1234
autor
23. led 2024

@zuzliseek včera večer byla silná, uvidím jak dnes večer, jak psala paní či slečna výše někdo to má silnejsi odpo než ráno

zuzliseek
23. led 2024

@darkness1234 ano ano ale nemoci bych se nebala
Jsem nemocná nonstop brala jsem i antibiotika a jsem 17tt

darkness1234
autor
23. led 2024

@zuzliseek aha dobře 🙂 děkuji

darkness1234
autor
23. led 2024

Tak nechápu mamatest plastovy skoro nepatrný duch , tak já to nechápu, včera krásná čárka a dnes tohle :/ :( 😞 😓 čím to může být?

darkness1234
autor
23. led 2024

@felis jak je možné že včera na testu krásná carka a dnes na plastovém mamatestu skoro nic ? :(

bbub
23. led 2024

A máš to stejnou citlivost všechno?

zuzliseek
23. led 2024

@darkness1234 ten plastový je zase jiný je nelepší jedna značka 🙁 a jeden druh
Obavám se že tohle nevypadá moc dobře

darkness1234
autor
23. led 2024

@bbub jo všechny mamtesty citlivost 10 uml

darkness1234
autor
23. led 2024

@zuzliseek však mám mamtest ..plastový i normální papírový..

darkness1234
autor
23. led 2024

@bbub před chvílí

zuzliseek
23. led 2024

@darkness1234 vidět to jde, jen se mi to stále nějak nezdá že nesílí 🤷‍♀️

darkness1234
autor
23. led 2024

@zuzliseek uvidím zítra mám v plánu zavolat i dr

zuzliseek
23. led 2024

@darkness1234
Cyklus před tímto tehu jsem honila na testech taky duchy a každý den taky takovéhle duchy a tehu z toho proste nebylo proste to byli falešné duchové jaká je bazalni teplota ?

atomix
23. led 2024

Testy máš negativní. Zpoždění je už příliš velké na to, aby čárky byly takhle slabé.

lencaa11
24. led 2024

@darkness1234 jak jsem psala a jak se i potvrzuje těhotenství to nespíš není vaše zpoždění jak píšete už by musela bejt dálnice a ani jeden test není pozitivní jako chápu že napíšete že zas foťák ,ryska já špatně vidím ale je nás tady více co to vidí stejně proč nepřijmout pravdu nenechat tělo ať si samo řekne to tlačení na čárku a psaní že všichni vidí blbě a vy dobře je si myslím na vaši psychiku moc tlačíte ...uvidíte lékař

darkness1234
autor
24. led 2024

@lencaa11 pořád s vámi dokola.. vy jste pořád tak negativní.... předevčírem čárka byla, to že nebyla dle vás zase dálnice kterou vy by jste ráda viděla za to ja nemůžu...

darkness1234
autor
24. led 2024

@zuzliseek vcrraa byla 37,3 dnes 37,1, takže všechny testy mi ukazují falešně jo...

lencaa11
24. led 2024

@darkness1234 nikdo není negativní ale zas nechcete aby vám celý modrý koník psal něco co není pravda chcete aby vám tady žensky lhali a vy měla dobrý pocit ?? tak snad máte trochu své moudrosti a vidíte že za celou dobu se to nikam nepohlo kdyby to bylo těhotenství tak je tam krásná čárka ne 👻 které se objeví jen občas někde a ani to ne ...spíš máte problém to vzít že to tak je a nejsem jediná která to tak vidí ...

darkness1234
autor
24. led 2024

@atomix já nevím kdy byla ovulace. .

julie290
24. led 2024

@darkness1234 ja súhlasím s
@lencaa11 už by sa tie čiarky mali ukazovať. Ja na svojich testoch stále niečo vidím. Na fotkách teda hlavne ale keďže sa to stále nikam neposúva tak to nemôžem brať ako pozitívne testy. Uvidíš, testuj ďalej a uvidíte, že ako sa to vyvinie. Je naozaj možné, že tehotná si ale bola neskôr ovulácia.🤷🏻‍♀️

darkness1234
autor
24. led 2024

@julie290 už se vyvinulo...mrcha prsila :( pak nechápu ty slabé čárky na testech :'( 😢 😢

lencaa11
24. led 2024

@darkness1234 je to škoda ale ty čárky mohla klidně udělat cysta těhotenství to opravdu nebylo a přišla vám Ms +- v datum myslím že se to taky mohlo klidně posunout a teplota vysoká je někdy i před Ms

julie290
24. led 2024

@darkness1234 to má mrzí. Mne testy skoro vždy robia kanáliky. Koľko krát som ich mala na intime testoch ani nepočítam. Nikdy z toho nič nebolo. Holt sú to len testy a asi ich netreba brať príliš vážne kým tam nie je aspoň naozaj dobre viditeľný duch .Mama testy by som do úvahy ani nebrala kým by tam neboli diaľnice.

darkness1234
autor
24. led 2024

@julie290 tak už nevím kterými příště testovat, in time dělá falešné, mamatest dělá falešné, dr max má málo barviva ..

Strana
z7