Slábne druhá čárka na testu. Myslíte, že ms dorazí?
Holky,minulý týden jsem pocitila příznaky tehu,ms také nedorazila,bt stále vysoká,na Digi testu v pátek +1-2.Ale test slábne.Myslim si,že už by měla být poradna dálnice a to není ani náhodou. 😟 Myslíte,že ms v nejbližších dnech dorazí?

Nejspíš biochemické
Ja jsem.to měla bohužel stejně, ještě po týdnu jsem děllala znovu digital a pořád tam bylo 1-2, a pak jsem to zabpar dní dostala ,bylo to biochemicke
Také jsem měla takhle biochemické, čárka slabla až pak úplně bílo. MS jsem dostala až 48dc, normálně jí mám 33dc.
Holky a měli jste nějaké příznaky?Já se teď někde dočetla,že buliochemicke tehu je ne příznaků jen ms přijde později.
Ty horní testy jsou takové divné, asi bych se také přikláněla k biochemku. Já měla těhu příznaky až kolem 9tt, ale nejsem typ , co se extra pozoruje, ale kolem 9tt jsem začala bejt total vyčerpaná, migreny a nevolnosti
Nánosem byla jen strašně unavena
Ja jsem byla jen strašně unavena
Holky děkuji,já jsem právě celý týden také unavená,bolí mě prsa-podle toho jsem vždy tehu poznala.A dneska,jak jsem koukla na ty testy,tak mám pocit,že žádný příznak nemám...kromě vysoké bt teploty a říkám si,kdy asi přijde ta mrcha.
Ja jsem na dostala někdy 47 dc, normal mám cca 29dc
@tez83 U mě se takhle projevil samovolný potrat. Ale nevěš hlavu, většině holkám se to po potratu povede hned znova 😉
@klokanka31 jj jako mě třeba 🙂 A to jsem to ani nečekala, půl roku se nám nedařilo
@klokanka31 já byla v březnu na revizi pro zamlkle tehu a od té doby nám to nešlo až teď a teď právě zase asi něco špatně.😟
Proč tolik testů a tolik stresu? Mam zpoždění týden, udělám si test. Je pozitivní, objednam se na gyndu. Tam uvidí na UZ gest.vacek nebo ne. Kdyz ne, vezmou hcg. Vzdyt takové horecnate testování ničemu nepomuze...to jsem nedelala, ani když nám hrozilo IVF...
PS - a taky když někdo potraci, je lepší mít o tom záznam u gyn, protoze po 3. je nárok na různá vyšetření.
Jinak tedy mě je jedno, kdo kolik testů si udělá, já osobně nevěřím na silné dálnice ani sílící testy, kolikrát jsem měla dálnici, skončilo to SP nebo revizí.
@tez83 záleží kdy měla dojít MS a kdy byla ovu. Co si skočit na krev, tam hned budeš vědět na čem jsi.
@veroniquecz napadlo mě to,ale říkám si,že to asi stejně nedopadne,tak jestli to není zbytečne...
@tez83 můžeš jít i jako samoplatce. Alespoň budeš mít jistotu. Nebo bych pockala do termínu MS a pak to poresila s MUDr.
@tez83 A byla revize nutná?
@jjasmina Já měsíc a půl po potratu, a to s jedním vejcovodem. Jsem nevěřila svým očím 😊

U mě se takhle bohužel projevovalo biochemické, držím palce