icon

Slábne druhá čárka na testu. Myslíte, že ms dorazí?

tez83
23. srp 2020

Holky,minulý týden jsem pocitila příznaky tehu,ms také nedorazila,bt stále vysoká,na Digi testu v pátek +1-2.Ale test slábne.Myslim si,že už by měla být poradna dálnice a to není ani náhodou. 😟 Myslíte,že ms v nejbližších dnech dorazí?

Slábne druhá čárka na testu. Myslíte, že ms dorazí?Slábne druhá čárka na testu. Myslíte, že ms dorazí?Slábne druhá čárka na testu. Myslíte, že ms dorazí?
Strana
z2
nita1984
23. srp 2020

@tez83 Já měla příznaky ještě týden po revizi. Každé tělo je jiné.

jjasmina
23. srp 2020

@klokanka31 Hlavně, že to klaplo, ikdyž si občas říkám, at si to dítě dá chvilku oddech 😀

palja
23. srp 2020

@tez83 já jsem měla už od ovulace do očekávané MS silné nevolnosti a večer pálení žáhy, nateklá prsa. Těhotenský test byl pozitivní, ale málo výrazná druhá čárka, za pár dní už byla čárka slabší až úplně bílo. Digi test jsem nedělala. Takže jsem věděla, že to bude nejspíš biochemické. Pila jsem malinik, nahrivala břicho, aby MS přišla.
Jinak k těm testům, myslím že je každého věc, kolik testů si udělá. Znám ženy, které testují i dvakrát denně až do první kontroly. Já bych si test udělala při zpoždění, pak asi po 2-3dnech a pak před návštěvou mudr. Pokud by to nedopadlo, tak vám přeju ať co nejdříve najdete na testu očekávané //🍀💞

tez83
autor
23. srp 2020

@veroniquecz menstruace měla přijít ve středu.

veroniquecz
23. srp 2020

@tez83 tak to bych na tu krev šla, to už je dost zpoždění.

tez83
autor
23. srp 2020

@klokanka31 bylo to zamlkle tehu v 10tt,HCG klesalo,srdíčko nebilo.

tez83
autor
23. srp 2020

@nita1984 já teda už to minule tehu,které skončilo revizi,věděla,že je něco špatně,právě proto,že mi přestaly příznaky.

tez83
autor
23. srp 2020

@palja dekuji,přesně jako u vás,se domnívám,že tam ta čárka další dny již nebude...🤷

tez83
autor
23. srp 2020

@veroniquecz jenže já na tom odběru minule musela být na lačno,jestli se nepletu...Je to tak?🤔Já mám takové zaměstnání,že třeba zítra a pozítří nemůžu...a další dny si nepamatuji,co mám v pracovním kalendáři.😃🤦

klokanka31
23. srp 2020

@palja Já při samovolném potratu lezla na Sněžku, aby to odešlo samo, bála jsem se kyretáže...

klokanka31
23. srp 2020

@tez83 Aha. Já měla samovolný potrat, +-5 nebo 6 týden, tak to šlo ven samo.

veroniquecz
23. srp 2020

@tez83 myslím ze ne, zkus se mrknout na webovky nejbližší laborky.

aselluska
23. srp 2020

@tez83 Tak to se ti omlouvám, že jsem se tě zastala před rýpavou zprávou!

tez83
autor
23. srp 2020

@aselluska tak to se asi omlouvám také...pochopila jsem tvá slova jako "prilevani do ohně."

aselluska
25. srp 2020

@tez83 právě že ne, moc dobře vím, jaké to je, ta touha najít na testu čárku 🙏

Strana
z2